- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Omceleri konduramiyodum, sonra baskasi tasdikleyince gardimi aldim. Artik soylediklerini misliyle duyacagini biliyo. Ama yakininizin abla dediginizin boyle yapmasi ne kadar aci degilmi.Maymundan sonrasını okumadım kendini neden bu kadar erdirsin?
Galiba onun yaptigini ispat etmeye calisarak hata yaptim. Annemde kendi gormeliydiO kadın bir kere cahil ve kıskanç gibi geldi bana. Sende o kadından uzaklaşmañ gerekmiş. Uzaklasmissin. Ama hala kadın hakkında konuşup yanına yandaş arıyorsun. Bence senin en belirgin hatañ bu. Boşver kimse hakkında konuşma. Kim ne yaparsa yapsın. Annen de en son canına tak ettiği için kizmistir. Çok kuruntu yapma derim .
Kuzeninin seni çekemediğini ve her ortamda aşağıladığını görmek için bu kadar beklemeye ve başkalarına sormaya gerek yoktu bence herşey bariz ortada, anında cevapları yapıştırman gerekti.
Ayrıca o kadar laftan sonra hala neden gün içerisinde konuşuyorsun ki?
İletişimi kesmeliydin sadece merhaba merhaba olmalıydı gördüğün yerde konuşman.
Araba aldın diye niye hayırlı olsun demesini bekliyorsun ki kızın karakteri ortada zaten, ve bu konuyu takıp annene anlatman da tuhaf. Annen niye kızdı onu anlamadım.
Sadece yapman gereken uzak durmak bak bunuda farketmemişin ben söylüyorum.
Evet. Bundan bi iki sene once baska kuzenimiz evlendi. Uniyi bitirip diplomayi aldi dugun yapti. Ozamanlar yaptigi suydu:
Benim uzerimden egosunu tatmin etmeye calisti. Surekli; x soyle dugun yapacakmis, ne gerek var degilmi? Surda evlenicekmis cok sacma. Su renk elbise alicakmis hic yakismicak degilmi? Surekli benden tasdik alarak aslinda egosunu tatmin etmeye calisan bi zavalli. Uzak dursamda gunumu zwhir etti ezik.
Kendi görse daha iyiymiş dediğin gibi. Ama görse de senin gördüğün gibi algilamayabilir. O yüzden boşver.Galiba onun yaptigini ispat etmeye calisarak hata yaptim. Annemde kendi gormeliydi
sende onu onun silahıyla vurSu an surekli sikayet eden herkese kulp takan insan konumundayim. Halbuki kotulugu yapip sonrada aaaa o napiyo selam soyle diyenler iyi insan. Ben bunu anlayamiyorum. Dogru bir taneyse; neden haksiz cikan, uzulen benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?