Dogru söyleyen neden dokuz köyden kovulur?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.784
1.839
333
selam kizlar,

Suan kendimi cok kötü ve haksizliga ugramis hissediyorum. Derdim basliktada yazdigi gibi dogruyu soyleyip haksiz duruma düsmek.

benim beraber buyudugum abla bildigim bir kuzenim vardi. Vardi diyorum cunku gercek yuzunu gordum. Aslinda cok onceden niyetini belli etmis ama ben konduramadigimdan tepki vermedim oda devam etti. Yaptiklarini madde madde yaziyorum:

- insanlarin icinde beni bozmak, onlarla beraber alay etmek.
Bi kere inci kolye taktim bulent ersoy gibi olmussun diyerek guldu digerlerinide eglendirdi aklinca.
- bizi esmerlikten, kas yapisindan benzeten olunca bak bizi benzettiler dedim: aldigim tepki: iyyy ben senin givi bir maymuna benzedigimi hic sanmiyorum dedi. Kaldiki ben eli yuzu duzgun guzel bir kizim.
- baskalarinin icinde israrla ona laf verdigimde, benim lafima diger insanlara bakarak cevap vermesi. Ki acaba yanlismi anladim diye iki uc kere tekrar ettim hala ayni.
-komik bisey oldugunda gulerken birden sen hep boyle kendi kendine guluyosun deli gibi galiba demesi.
- ben okulda basarili bi ogrenciyim okulada severek giderim kacmam yani. Disaridan okul nasil oluyo diye birisine sordugumda ayyy anlatma disardan okumayi duyarsa hic okula gitmez demesi.

- ben minyon ve zayif oldugumdan 34 beden giyiyorum. Kuzenlerden bitanesi otururken sen sifir bedensin diyince ordan atlayip ne alaka sen sifir beden olamazsin uzun boylu mankenler sifir beden olur demesi.
- vucuduma gore goguslerim hafif iri oldugunda sen zayifsinya ondan yoksa goguslwrin buyuk degil diye beni ikna etmeye cabalamasi

Ve daha aklima gelmeyen niceleri. Once konduramadim, bi kac arkadasima anlattim bu ne yapmaya calisiyo diye sorguladim. Ortak kani: beni kiskanmasi.

Emin oldugum anda karsi ataga gctim. Haddini bildirdim. Simdi gayet temkinli. 3 dusunup bi soyluyo. Buraya kadar sorun yok.
Sorun gecenlerde annemler bana cok kucuk ufak tefek bi araba aldilar. Herkes tebrik etti hayirli olsun falan. Ama gunde uc kez yazan kadin duymus olmasina ragmen tek kelime etmedi. Bende bunu anneme soyledigimde annem bana dusman oldu. Buyuk bi kavga koptu. Simdi annem beni sucluyo. Sana gore herkes kotu gecimsiz olan sensin diyo. Halbuki ben yasadiklarimi anlattim. Simdi haksiz olan ben miyim? Kime anlattiysam anliyo ama anneme anlatamiyorum. Su an cok kotuyum ve agliyorum.

cok uzun oldugu icin parca parca yaziyorum.

Ben kendime disaridan baktigimda sunu goruyorum. Birisi bana kotuluk yapiyo bunu birisiyle paylasiyorum. Ama ardindan iyi yonleri aklima geliyo bu seferde bunu soyluyorum. Ve tutarsiz gorunuyorum diye dusunuyorum. Bide insanlar yanlis yaptiginda soyluyorum ve bu beni sikayetci mizmiz insan konumuna sokuyor diye dusunuyorum.

yazdıklarınız gibiyse kıskanıyor sanırım sizi..
ama annenizin bunu göremiyor olması düşündürücü ..
bu şekilde kime anlatırsanız anlatın size hak verir..

Cok fazla oldugundan parca parca anlatiyorum kusura bakmayin.

Soyleki; kucuk teyzem herseyde bi kusur bulan bi tip. Surekli kendi cocuklariyla baskalarini kiyaslar. Ben soyledigimde annem beni sucluyo halbuki susarsam kendisi farkedip aaa bak napiyo diyo.

Yada bi baska erkek kuzenim gece yarilari bana sacma sapan msjlar attiginda tepki koydum.

Bugun bu olay oldugunda annem bana sensin sorun yaratan. Herkes suclu sen hakli olamazsin dedi.

O kadın bir kere cahil ve kıskanç gibi geldi bana. Sende o kadından uzaklaşmañ gerekmiş. Uzaklasmissin. Ama hala kadın hakkında konuşup yanına yandaş arıyorsun. Bence senin en belirgin hatañ bu. Boşver kimse hakkında konuşma. Kim ne yaparsa yapsın. Annen de en son canına tak ettiği için kizmistir. Çok kuruntu yapma derim .

Kuzeninin seni çekemediğini ve her ortamda aşağıladığını görmek için bu kadar beklemeye ve başkalarına sormaya gerek yoktu bence herşey bariz ortada, anında cevapları yapıştırman gerekti.
Ayrıca o kadar laftan sonra hala neden gün içerisinde konuşuyorsun ki?
İletişimi kesmeliydin sadece merhaba merhaba olmalıydı gördüğün yerde konuşman.
Araba aldın diye niye hayırlı olsun demesini bekliyorsun ki kızın karakteri ortada zaten, ve bu konuyu takıp annene anlatman da tuhaf. Annen niye kızdı onu anlamadım.
Sadece yapman gereken uzak durmak bak bunuda farketmemişin ben söylüyorum.

Su an surekli sikayet eden herkese kulp takan insan konumundayim. Halbuki kotulugu yapip sonrada aaaa o napiyo selam soyle diyenler iyi insan. Ben bunu anlayamiyorum. Dogru bir taneyse; neden haksiz cikan, uzulen benim?

Galiba onun yaptigini ispat etmeye calisarak hata yaptim. Annemde kendi gormeliydi

Evet. Bundan bi iki sene once baska kuzenimiz evlendi. Uniyi bitirip diplomayi aldi dugun yapti. Ozamanlar yaptigi suydu:

Benim uzerimden egosunu tatmin etmeye calisti. Surekli; x soyle dugun yapacakmis, ne gerek var degilmi? Surda evlenicekmis cok sacma. Su renk elbise alicakmis hic yakismicak degilmi? Surekli benden tasdik alarak aslinda egosunu tatmin etmeye calisan bi zavalli. Uzak dursamda gunumu zwhir etti ezik.

Gerçektende değişik bir tipmiş. Özgüven yoksunu. Bundan sonra laf bile sokma tamamen uzak dur senin için en doğrusu bu olur.

anlattıklarınıza bakılırsa geç bile kalmışsınız ağzının payını vermekle.anneler akrabalık ilişkileri zedelenmesin diye çocukları haklıyken bile sustururlar o yüzden takılmayın annenize.mesafeli olun kuzenle.

Kompleksli birisi benceki seni hep yeriyor..bana kalirsa gorusmeyi kes bu kisiyle..surekli boyle dusuneceksen en azindan..belliki o kisiyle gorusmek mutlu etmiyor seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…