Dogru söyleyen neden dokuz köyden kovulur?

Haklisiniz. Kompleksli mutsuz bir insan.

Tek bana karsida degil. Dayimin yeni bebegi oldu. Bebek beyaz tenli cok tatliydi. Ayyyy duvar gibi beyaz bu ne boyle dedi. Saka gibi.

Ben ehliyet aldigimda bizim arabayi surerken birden duruduryodum. Diger arabayla surmeye alistigim icin. Bunuda laf arasinda soylemistim. Aradan 4 sene gecti gecen anneme camille arabayi suremiyorum demisti diyo zavalli. Nemalanacak baska bisey bulamadi ya bumu getiriyo gundeme.

Icimi doktum kusura bakmayin.

teyzenin kızı sanırım annen yeğenine kıyamıyor konduramıyor.

Ben annemi cozemiyorum. Bu insan kilikli bi kac yil once bize geldi kaldi. Helalleserek ayrildi. Iki gun sonra diger teyzemle annemin arasini bozmaya calisti iftira atarak. Annem baya konusmadi sonra affetti. Boylede bi pislik.

Annem cokmu saf cokmu temiz kalpli bilmiyorum. Simdi ben sana yaptigini unuttunmu diyince olsun o genc, cocuk diyo. Cocuk cocuk dogurdu 30 yasina geldi.

Tek bunada degil. Bahsettigim kucuk teyzemde boyle yapti. Gecenlerde annemin onda parasi vardi, onu dayima ver ben hediye ediyorum dedi. Aman Allahim annemi telefonda dovecekti nerdeyse. Sen hp bolesin, safsin. Senin yuzunden onlari aramak zorunda kaldim. Falan filan. Bu sefer bisy demedim bekled. Annem kendisi cozuldu. Ben onun ablasiyim, ayrica para benimdi bana bunu yapmamasi lazimdi diye.

Hani kulak ornegi vardirya. Sen sag kulagi gosteririsin o inat eder sol taraftan dolanip sagi gosterir. Benim durumumda buna benzedi. Politik olupta sag gosterip sol vuramiyorum.

Bide ben buna haddini bildirip rahatliyorumda, birden iliskiyi kesersem bu beni kiskaniyoda diyebilir. Ozaman napmam lazim? Yada en akillica nasil bitirwbilirim?

O anda cevap verseydin sende o kadar lafa kondurmamak nasıl oluyor ki. Hakaret botuyu var çünkü peki annen seni neden azarladı ki onun huyunu biliyorsa mesafe koyarsın olur biter yani.

''iyyy ben senin gibi bir maymuna benzedigimi hic sanmiyorum dedi. ''

Zaten bundan sonrasını okumaya bile gerek yok kuzenlikten atmam için sadece bir neden,ortam içinde söylenecek bir kelime değil,kıskanıyor belliki bu tavırlarından
Fakat ilişkilernizde sizde bazı şeyleri gözüne sokarak kıskandırmak amaçlı yapıyorsanız oda bir sıkıntı.
Etki tepki meselesi hani......

O anda cevap verseydin sende o kadar lafa kondurmamak nasıl oluyor ki. Hakaret botuyu var çünkü peki annen seni neden azarladı ki onun huyunu biliyorsa mesafe koyarsın olur biter yani.
Soyle oluyodu mesela beni rezil ediyo ben bozulup konusmuyorum yalniz kaldigimozda geliyo bende dayanamiyorum. Ayrica yalnizken bana iyi davranir. Toplum onunde yapiyodu. Yaptiklarinida cozwmiyodum. Hepsini bir araya getirip nedeninide buldugumda resim ortaya cikti. Yoksa hepsini bir anda yapsa bariz bilirdi anliayacagimi.

Bide biz beraber buyuduk. Ismini bile kullanmadan abla derdim. Haliyle cok sevdigim birisinin beni sevmeyip kiskandigini dusunmek istwmiyodum.

Son düzenleme:
Bunu hatirladikca sinirlerim tepeme cikiyo tekrar. Eger neden boyle davrandigimi sorarsa senin dedigin maymun gozunu acti demeyi planliyorum.

Diger dediginizi pek anlayamadim. Nasil seyleri goze sokmak? Ona nispet yapmayi kastediyosaniz, kocasi biraz fazla tutumlu oldugundan eski hayatini pek yasayamiyor. Bende ona uzulup gorustugumuzde cok sade gidiyodum. Yada o yine kendini tatmin etmek icin; bosver kiyafet alma napicaksin falan dediginde onu onaliyodum evet zaten almiyorum diye. Eger kastiniz buysa

Bende de böyle bir teyze ve teyze kızı vakası var. Bizimki öyle laf çarpacak kapasitede değil ama başka şeylerle tamamlamaya çalışıyo onu. Bişey aldin asla güzel demez gider aynısını alır. Bi ara dolaplarimiz aynıydı. Görüşmeyi kestim Heryerden gördüklerini almaya başladı orda burda. Öyle öyle de uzaklaştım. Annemler yeni araba aldı teyzem ne aldın hayırlı olsun Güle güle kullan bile demedi. Biz eve yazıldık kuzenlerim onun yanında nasıl seviniyo nasıl soruyolar. Hiç orali olmadı. Bazı insanlar sadece benim olsun istiyor. Baskasinda da olunca mutsuz oluyorlar. Annem üzülüyor Bi tane Kızkardeşim var niye böyle diye? Ama yapacak bişey yok bu karakter meselesi. Zamanla kabullenirsiniz. Benim Annem de çok zaman görmek istemedi. Zamanla gözüne gozune sokuyolar sen görmek istemesende. En iyisi araya mesafe koymak.

Evet aynen bunu belirttim.
Dediğim gibi bilemiyorum ilişkinizi siz daha iyi bilirsiniz
Ben sadece uzaktan acaba ile haraket ediyorum
Yani belki bilmeden yada bilerek bişey hissettiriyorsanız buda onda ters tepmiştir.

Ama dediğiniz gibi ise uzak olmanızda yarar var
mesefeli bir duruş herzaman iyidir......

Tesbihte hata olmaz, esekten dusenin halinden esekten dusen anlarmis. Sizin durumunuzu cok iyi hayal edebiliyorum. Iyiki anneniz farkinda benimki farkinda bile degil, ben kendimi paraladigimla kaldim.

Biseyi farkettimki; ne kadarda kiskansalar sizden bisey goturemiyolar. Veren Allah yine veriyo. Umarim hayatiniz onlara inat daha guzel olur.

Bide bisey sorucam hayatinizdan cikarmayi nasil basardiniz? Simdi ben yazdiklarina cvp vermesem yada silip engellsem bu sefer ben yaziyorumda cvp vermiyo diye ben suclu olucam.

Haklisiniz. Elimden geldigince objektif anlatmaya gayret ettim. Bide zaten sadece bana degil ailede bir cok kisiye karsi bi hazmedememe soz konusu. Tek fark onlarin yuzune karsi soylemiyodu bana ses cikarmadigim surece direkt ezmeye calisiyodu.

Dedigini gibi mesafe koyup onu kendi haline birakmaliyim.

Salak sallanda sümüne bak kıvamına gelmiş bir ilişki,yaslarinizin 13-14 oldugunu düşündüm ama son kisimda araba muhabbetini okuyunca anladim ki
Reşit üstüsünüz.
İkinizde normal degilsiniz.
Annelerde evlatlarini iyi tanir,vardir bir bildigi.
Bide Cousine ni dinleyeydik iyidi

Şöyle oldu. En son bi düğünde çanta Manto pisti olduk. Bi de teyzem de görüp yetistiriyodu. Yine aliyodu. Illa kendinin görmesine gerek yok yani o derece bi manyaklik. Bende uygun bir dille yazdım böyle böyle rahatsız oluyorum biz sürekli görüşen insanlariz. Evliyiz eşlerimiz var aynı ortamlarda olmak durumunda oluyoruz. Yakışık almıyor diye. Kabul etmedi tabi. Aynı şeyleri beğeniyor olamaz miyiz? a getirdi. Durumu cirkinlestirdi. Bende face ten sildim. Odur budur elzem durumlarda karsilasiyoruz. Butun kuzenler toplanirsak,teyzemlere gitmemiz gerekirse vs. Bizimki anlatılmaz yaşanır. Şöyle de bi örnek vereyim kardeşimin doğumu için arkadasimdan Prof fotoğraf makinasini aldım. Ziyarette elimde gördü ertesi gün elinde makinayi gördü annem. Çocuğum olursa adını Yekta koyucam inş dedim. Bizim hemen olmadı. Ki bunu kalabalik ta söylemiştim herkes de biliyodu. Benden önce oğlu oldu adı Yekta. Herkes te ima etti bana. Ama kendi ve teyzem kabul etmiyor tabi. Sonucta yakın akraba sıfır ilişki olmuyor ama onunla konuşmuyorum gördüğüm yerde. Bu arada ben tasarım kıyafet giymiyorum ama kim ikiz gibi gezmekten hoşlanır. Ki meselenin aslı kiskanclik. Çok begeniyoduysa aldıklarımı ayağıma taş batmazdi. Gel beraber bana alışveriş yapalım dese giderdim.

Su an ben 23 yasindayim kendiside 30 a yaklasiyo, ama bu hal ve tavirlar taa kucuklukten beri var belki bu yuzden oyle hissettiniz. Bende isterdim konusup bana anlatmasini neden boyle yaptigini gerekcelerini.

Hangi halimi tuhaf buldunuz anlayamadim

Isim konusu cok fazla olmus. Aynen dediklerinize katiliyorum. Konu sasaali hayatlar, lüks falan degil. Olay bence bir igne dahi olsa sizde olup onlarda olmamasi.
Ben bunlara islah olsunlar demiyorum. Kendi pisliklerinde bogulup beter olsunlar.

Isim konusu cok fazla olmus. Aynen dediklerinize katiliyorum. Konu sasaali hayatlar, lüks falan degil. Olay bence bir igne dahi olsa sizde olup onlarda olmamasi.
Ben bunlara islah olsunlar demiyorum. Kendi pisliklerinde bogulup beter olsunlar.

Ben öyle de demiyorum. Zaten kendi içlerinde mutlu memnun olsalar bu işlerle uğraşmazlar. Haset insan kendini yer bitirir. Onlar da o misal. Allah herkese gönlünce verir. Ben seni anlıyorum yaşamış biri olarak.

Boşverin, birilerini inandırmaya çalışmayın
Yiğeni olduğu için toz konduramıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…