- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 40
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
teyzenin kızı sanırım annen yeğenine kıyamıyor konduramıyor.
sende onu onun silahıyla vur
bu huyundan yeterince ağzın yanlış olmalı değişikliğe gitmelisin benceIste onu yapamiyorum. Biseyi gordugum zaman icimde tutamayip gostermeye calisiyorum sonrada boyle haksiz oluyorum.
selam kizlar,
Suan kendimi cok kötü ve haksizliga ugramis hissediyorum. Derdim basliktada yazdigi gibi dogruyu soyleyip haksiz duruma düsmek.
benim beraber buyudugum abla bildigim bir kuzenim vardi. Vardi diyorum cunku gercek yuzunu gordum. Aslinda cok onceden niyetini belli etmis ama ben konduramadigimdan tepki vermedim oda devam etti. Yaptiklarini madde madde yaziyorum:
- insanlarin icinde beni bozmak, onlarla beraber alay etmek.
Bi kere inci kolye taktim bulent ersoy gibi olmussun diyerek guldu digerlerinide eglendirdi aklinca.
- bizi esmerlikten, kas yapisindan benzeten olunca bak bizi benzettiler dedim: aldigim tepki: iyyy ben senin givi bir maymuna benzedigimi hic sanmiyorum dedi. Kaldiki ben eli yuzu duzgun guzel bir kizim.
- baskalarinin icinde israrla ona laf verdigimde, benim lafima diger insanlara bakarak cevap vermesi. Ki acaba yanlismi anladim diye iki uc kere tekrar ettim hala ayni.
-komik bisey oldugunda gulerken birden sen hep boyle kendi kendine guluyosun deli gibi galiba demesi.
- ben okulda basarili bi ogrenciyim okulada severek giderim kacmam yani. Disaridan okul nasil oluyo diye birisine sordugumda ayyy anlatma disardan okumayi duyarsa hic okula gitmez demesi.
- ben minyon ve zayif oldugumdan 34 beden giyiyorum. Kuzenlerden bitanesi otururken sen sifir bedensin diyince ordan atlayip ne alaka sen sifir beden olamazsin uzun boylu mankenler sifir beden olur demesi.
- vucuduma gore goguslerim hafif iri oldugunda sen zayifsinya ondan yoksa goguslwrin buyuk degil diye beni ikna etmeye cabalamasi
Ve daha aklima gelmeyen niceleri. Once konduramadim, bi kac arkadasima anlattim bu ne yapmaya calisiyo diye sorguladim. Ortak kani: beni kiskanmasi.
Emin oldugum anda karsi ataga gctim. Haddini bildirdim. Simdi gayet temkinli. 3 dusunup bi soyluyo. Buraya kadar sorun yok.
Sorun gecenlerde annemler bana cok kucuk ufak tefek bi araba aldilar. Herkes tebrik etti hayirli olsun falan. Ama gunde uc kez yazan kadin duymus olmasina ragmen tek kelime etmedi. Bende bunu anneme soyledigimde annem bana dusman oldu. Buyuk bi kavga koptu. Simdi annem beni sucluyo. Sana gore herkes kotu gecimsiz olan sensin diyo. Halbuki ben yasadiklarimi anlattim. Simdi haksiz olan ben miyim? Kime anlattiysam anliyo ama anneme anlatamiyorum. Su an cok kotuyum ve agliyorum.
Soyle oluyodu mesela beni rezil ediyo ben bozulup konusmuyorum yalniz kaldigimozda geliyo bende dayanamiyorum. Ayrica yalnizken bana iyi davranir. Toplum onunde yapiyodu. Yaptiklarinida cozwmiyodum. Hepsini bir araya getirip nedeninide buldugumda resim ortaya cikti. Yoksa hepsini bir anda yapsa bariz bilirdi anliayacagimi.O anda cevap verseydin sende o kadar lafa kondurmamak nasıl oluyor ki. Hakaret botuyu var çünkü peki annen seni neden azarladı ki onun huyunu biliyorsa mesafe koyarsın olur biter yani.
Bunu hatirladikca sinirlerim tepeme cikiyo tekrar. Eger neden boyle davrandigimi sorarsa senin dedigin maymun gozunu acti demeyi planliyorum.''iyyy ben senin gibi bir maymuna benzedigimi hic sanmiyorum dedi. ''
Zaten bundan sonrasını okumaya bile gerek yok kuzenlikten atmam için sadece bir neden,ortam içinde söylenecek bir kelime değil,kıskanıyor belliki bu tavırlarından
Fakat ilişkilernizde sizde bazı şeyleri gözüne sokarak kıskandırmak amaçlı yapıyorsanız oda bir sıkıntı.
Etki tepki meselesi hani......
Bunu hatirladikca sinirlerim tepeme cikiyo tekrar. Eger neden boyle davrandigimi sorarsa senin dedigin maymun gozunu acti demeyi planliyorum.
Diger dediginizi pek anlayamadim. Nasil seyleri goze sokmak? Ona nispet yapmayi kastediyosaniz, kocasi biraz fazla tutumlu oldugundan eski hayatini pek yasayamiyor. Bende ona uzulup gorustugumuzde cok sade gidiyodum. Yada o yine kendini tatmin etmek icin; bosver kiyafet alma napicaksin falan dediginde onu onaliyodum evet zaten almiyorum diye. Eger kastiniz buysa
Bende de böyle bir teyze ve teyze kızı vakası var. Bizimki öyle laf çarpacak kapasitede değil ama başka şeylerle tamamlamaya çalışıyo onu. Bişey aldin asla güzel demez gider aynısını alır. Bi ara dolaplarimiz aynıydı. Görüşmeyi kestim Heryerden gördüklerini almaya başladı orda burda. Öyle öyle de uzaklaştım. Annemler yeni araba aldı teyzem ne aldın hayırlı olsun Güle güle kullan bile demedi. Biz eve yazıldık kuzenlerim onun yanında nasıl seviniyo nasıl soruyolar. Hiç orali olmadı. Bazı insanlar sadece benim olsun istiyor. Baskasinda da olunca mutsuz oluyorlar. Annem üzülüyor Bi tane Kızkardeşim var niye böyle diye? Ama yapacak bişey yok bu karakter meselesi. Zamanla kabullenirsiniz. Benim Annem de çok zaman görmek istemedi. Zamanla gözüne gozune sokuyolar sen görmek istemesende. En iyisi araya mesafe koymak.
Evet aynen bunu belirttim.
Dediğim gibi bilemiyorum ilişkinizi siz daha iyi bilirsiniz
Ben sadece uzaktan acaba ile haraket ediyorum
Yani belki bilmeden yada bilerek bişey hissettiriyorsanız buda onda ters tepmiştir.
Ama dediğiniz gibi ise uzak olmanızda yarar var
mesefeli bir duruş herzaman iyidir......
Salak sallanda sümüne bakkıvamına gelmiş bir ilişki,yaslarinizin 13-14 oldugunu düşündüm ama son kisimda araba muhabbetini okuyunca anladim ki
Reşit üstüsünüz.
İkinizde normal degilsiniz.
Annelerde evlatlarini iyi tanir,vardir bir bildigi.
Bide Cousine ni dinleyeydik iyidi
Şöyle oldu. En son bi düğünde çanta Manto pisti olduk.Bi de teyzem de görüp yetistiriyodu. Yine aliyodu. Illa kendinin görmesine gerek yok yani o derece bi manyaklik. Bende uygun bir dille yazdım böyle böyle rahatsız oluyorum biz sürekli görüşen insanlariz. Evliyiz eşlerimiz var aynı ortamlarda olmak durumunda oluyoruz. Yakışık almıyor diye. Kabul etmedi tabi. Aynı şeyleri beğeniyor olamaz miyiz? a getirdi. Durumu cirkinlestirdi. Bende face ten sildim. Odur budur elzem durumlarda karsilasiyoruz. Butun kuzenler toplanirsak,teyzemlere gitmemiz gerekirse vs. Bizimki anlatılmaz yaşanır. Şöyle de bi örnek vereyim kardeşimin doğumu için arkadasimdan Prof fotoğraf makinasini aldım. Ziyarette elimde gördü ertesi gün elinde makinayi gördü annem. Çocuğum olursa adını Yekta koyucam inş dedim. Bizim hemen olmadı. Ki bunu kalabalik ta söylemiştim herkes de biliyodu. Benden önce oğlu oldu adı Yekta. Herkes te ima etti bana. Ama kendi ve teyzem kabul etmiyor tabi. Sonucta yakın akraba sıfır ilişki olmuyor ama onunla konuşmuyorum gördüğüm yerde. Bu arada ben tasarım kıyafet giymiyorum ama kim ikiz gibi gezmekten hoşlanır. Ki meselenin aslı kiskanclik. Çok begeniyoduysa aldıklarımı ayağıma taş batmazdi. Gel beraber bana alışveriş yapalım dese giderdim.
Isim konusu cok fazla olmus. Aynen dediklerinize katiliyorum. Konu sasaali hayatlar, lüks falan degil. Olay bence bir igne dahi olsa sizde olup onlarda olmamasi.
Ben bunlara islah olsunlar demiyorum. Kendi pisliklerinde bogulup beter olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?