- 25 Ekim 2018
- 3.833
- 6.898
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Arastirip buldum simdi cok sagolun ama ben yükselenimi ararken kendi günes burcumu farkli cikardi ,şok oldum.22 aralik dogumluyum.40 küsur yıldır oglak biliyorum ben kendimi ,yay diyor bana :)) yükselenime de oglak dedi.En güvenilir bu site mi? Bilmiyordum valla sayenizde ogrendim.Ama 22 aralik hep oglakk yaziyo butun astrologlarda,kafam karisti.Üye olmayandan da bakabilirsin ben öyle bakıyorum free horoscope kısmından :)
Arastirip buldum simdi cok sagolun ama ben yükselenimi ararken kendi günes burcumu farkli cikardi ,şok oldum.22 aralik dogumluyum.40 küsur yıldır oglak biliyorum ben kendimi ,yay diyor bana :)) yükselenime de oglak dedi.En güvenilir bu site mi? Bilmiyordum valla sayenizde ogrendim.Ama 22 aralik hep oglakk yaziyo butun astrologlarda,kafam karisti.
Sabah 7:30 dogum saatim ,inanamiyorumSabah doğduysanız yay öğleden sonrasayda oğlak diye duymuştum birinden :) astro seek astrotheme var birde orayada bakın isterseniz bütün astrologlar astro.com kullanıyor
Eni konu yay da gösteriyo beni :)) tüm bilgilerimden de eminim.Yükselenimin farkli sitelerde ,farkli burclar vermesi üzerine arastirdim bu konuyu.Benim gibi burc gecis tarihlerinde doganlarin öyle farkli cikarmis yukselenleri.pardon günü yazmışsınız görmedim :)
deminki mesajda belirttiğim gibi dünyanın eksen eğikliğinden dolayı doğum saatinize göre değişir o gün içerisinde.
güneş hangi saatte geçtiyse artık..
Eni konu yay da gösteriyo beni :)) tüm bilgilerimden de eminim.Yükselenimin farkli sitelerde ,farkli burclar vermesi üzerine arastirdim bu konuyu.Benim gibi burc gecis tarihlerinde doganlarin öyle farkli cikarmis yukselenleri.
Cok tesekkurler bilgiler icinişte doğduğunuz saatte henüz güneş oğlak takımyıldızına geçmemiştir :) o nedenle burcunu yaydır.
yükselen saate göre değişiyor zaten herkeste, sizinki sınır günde doğmanın getirdiği kafa karışıklığı malesef..
bu durumda 29 derece yay oluyor zaten burcunuz. 29 derecedeki burçlar kritik bir derecede oluyorlar ve bir sonraki burca geçiş noktası oldukları için bir sonraki burcun özelliklerine yatkınlık da olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?