Doğru zaman Ne zaman ?

Ne zaman yüzüne vurmalıyım?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
İyi akşamlar hanımlar kafamı çok meşgul eden bi mevzu var değerli görüşlerinize ihtiyacım var kimseye açamıyorum bu konuyu;
6 aylık evliyim annem babam ayrı.Ben evlenirken aralarında paylaştılar babam yatak odası takımı vs.
annemde küçük ev aletlerini tabak çatal tencere takımı vs. ben alırım dedi herşey tamam ikisi de üstüne düşen herşeyi aldı.Gelin görün ki aradım mağazayı 5 ay önce annem yaşadığımız küçük şehirde elden taksitle herşeyin en pahalısını aldığı (toplam 8 bin) züccaciyeye sadece başta bin tl ödemiş.Birdaha da uğramamış.Arada soruyordum birkaç ay öncesine kadar anne ödüyo musun? Ödüyorum kızım merak etme..
Baktım ödemiyo yapcak bişey yok eşime anlattım ve biz ödemeye başladık.
Eşim hiç lafını etmedi sağolsun anneme karşıda hiçbi saygısızlık etmedik söylemedik şuan ödediğimizden haberi yok ama benim çok zoruma gidiyo annemin maddi durumu çok iyi.Bi tane bekar kızın var bikere evleniyo neden bunu yaptın ödemiceksen söyle baştan biz zaten öderiz.Eşime karşı boynumu bükmeye hakkın varmıydı?Borç bitmek üzere şuan ve salı günü annemle şehir dışına gitcez yolda mevzuyu artık açmak istiyorum sizce açmalı mıyım yoksa bir iki ay sonra borç bitincemi açmalıyım?

Annen ne iş yapıyor merak ettım

Vay be ıkı daireyi Nasıl almış :) ne güzel ama ödememesi saçma gerçekten çok saçma ama söyleme bence

Çok ayıp etmiş ama ben bundan şüphelenirdim hayatında biri var da parayi ona mi yediriyor zira bu ortaya çıkarsa eşinize daha fazla mahçup olursunuz

Çok ayıp etmiş ama ben bundan şüphelenirdim hayatında biri var da parayi ona mi yediriyor zira bu ortaya çıkarsa eşinize daha fazla mahçup olursunuz
Olabilir..tahmin ediyorum zaten sevgililer gününden ertesi gün baktım çiçek gelmiş koymuş salonda vazoya.
ama başkasına para yedirceğini sanmıyorum bikaç sene öncesindede bende para olduğunu öğrendi ve bi şekilde aldı 5 bin oda az değil bidaha ne ben istedim nede o ödeyeyim dedi
huyu bu diye düşünüyorum artık..

Yok mu yardım edecek biri kimse yazmadı yaa :KK61::KK43:

Söyle gitsin ya. Sen düşüneceğine o düşünsün...
Annen zaten, çekinme. Paylaş.

Aldığı yer ikinizden de para alıyor olamaz degil mi?

Aldığı yer ikinizden de para alıyor olamaz degil mi?
Yok olamaz hatta benim çeyiz ayrı kendine ait başka hesabı var kendinede almış bişeyler onu bile bize soruyolar sizmi ödiceksiniz kendisimi diye

Yok olamaz hatta benim çeyiz ayrı kendine ait başka hesabı var kendinede almış bişeyler onu bile bize soruyolar sizmi ödiceksiniz kendisimi diye
Bir ümit anne yapmamistir diye soruyorum, üzüldüm sizin adınıza.
Bence en kisa zamanda söyleyin. Parayi istemek için değil, en azından bize haber verseydin gibi söylerseniz, belki kırılmadan hatasını anlar.

Bir ümit anne yapmamistir diye soruyorum, üzüldüm sizin adınıza.
Bence en kisa zamanda söyleyin. Parayi istemek için değil, en azından bize haber verseydin gibi söylerseniz, belki kırılmadan hatasını anlar.
Tabii ki bizde parasında değiliz eşyaları kullanan biziz
Ama bilerek yapması koyuyo borç ödemeyi sevmez normalde de kendisi
Salı günü söyliyim mi başbaşayken

Ben olsam tatlı dille önce sorardım ödeyip ödemediğini.belki unuttu.ama unutmadıysa sitemimi de ederdim.anne bu sonuçta üstüne düşeni yapmalıydı.yapmayacaksa da seni kırmamalıydı bu şekilde

Tabii ki bizde parasında değiliz eşyaları kullanan biziz
Ama bilerek yapması koyuyo borç ödemeyi sevmez normalde de kendisi
Salı günü söyliyim mi başbaşayken
Bence söyleyin. Sonunda ortaya çıkacak, o zaman kriz haline gelirse sen bana söylemedin diyemez.

Ben olsam tatlı dille önce sorardım ödeyip ödemediğini.belki unuttu.ama unutmadıysa sitemimi de ederdim.anne bu sonuçta üstüne düşeni yapmalıydı.yapmayacaksa da seni kırmamalıydı bu şekilde
Evet 53 yaşına gelmiş anneme bunu yapmak zorunda bıraktı malesef

Back
X