Doğrumu yaptım?

adsizbirprofil

şişko değilim ben, pofuduğum.
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
76
21
Herkese günaydın :)
Kafama takılan, ve birazda pismanlık varmış gibi hissettiğim bir konu var sizede sormak istedim. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Yaklaşık 3 ay oldu erkek arkadaşımla ayrılalı, bir daha da evlenene kadar hiç kimseyle arkadaşlık yapmayı düşünmüyorum bu düşüncem sabit :)
O kisiyi hala sevdigimi düşünüyorum, dualar ediyorum bazen profillerine bakıyorum vs. bazende duygularım çok yoğun oluyor çok fazla aklıma geliyor. Neyse asıl sorun bunlar değil bunlarda sorun ama ben başka bir konuda yardım isteyecegim :)
Biz kötu ayrıldık baya baya kötü ayrıldık hatta ayrıldığımızdan beri engelliyim, hakaretler vs. tabi bunları o yaptı. Ve benim ona aldığım her seyi attığını söylemisti ayrıldığımızda sevmedigini söylemisti çok üzülmüştüm. Aradan biraz süre gecti ve onun bana aldığı şeyler canımı yakmaya başladı gördükçe sanki kendime eziyet ediyordum, şöyle birşeyde geldi aklıma eger o şeyleri atmazsam ve biz bir daha bir arada olamazsak ben o esyalara alışacaktım biliyorum kendimi, ve ileride o esyalardan kurtulmam daha da zorlasacaktı, hadi evlendigimde de dursalar bende desem bu sefer evlenecegim kisiye haksızlık yapmış olurum. O yüzden bende herseyi attım sayılır ufak tefek seyler kaldı, atarkende canım acıdı ama başka çözüm bulamadım kendime. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Atmakla en iyisini yapmışsın, tabi ki aklına gelecek sonuçta yaşanmış anılar var ama extra hatırlatacak şeylerden kurtulmak en iyisi:))

Atman en guzeli olmus. Kotu bi sekilde ayrilmissiniz, o senin aldiklarini atmis, engellemis vs. Hatiralara daha fazla baglanmanin anlami yok :KK66:

Ben atmazdım sanırım, bilemiyorum. Hayatıma kalben ya da mantıken birini almadıktan sonra en önemlisi o kişiyi unutmadıktan sonra eşyaları atmışım neye yarar?

Benim için manevi değeri yüksek kıymetli eşyaları atamıyorum.

valla o seni hakaretlerle kaldırmış atmış, sen iki parça eşyayı attığın için haklımıyım diyorsun. Pes yani. diyecek yazacak bişey bulamıyorum sana. :KK14:

Kafama takılan, ve birazda pismanlık varmış gibi hissettiğim bir konu var sizede sormak istedim. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Yaklaşık 3 ay oldu erkek arkadaşımla ayrılalı, bir daha da evlenene kadar hiç kimseyle arkadaşlık yapmayı düşünmüyorum bu düşüncem sabit :)
O kisiyi hala sevdigimi düşünüyorum, dualar ediyorum bazen profillerine bakıyorum vs. bazende duygularım çok yoğun oluyor çok fazla aklıma geliyor. Neyse asıl sorun bunlar değil bunlarda sorun ama ben başka bir konuda yardım isteyecegim :)
Biz kötu ayrıldık baya baya kötü ayrıldık hatta ayrıldığımızdan beri engelliyim, hakaretler vs. tabi bunları o yaptı. Ve benim ona aldığım her seyi attığını söylemisti ayrıldığımızda sevmedigini söylemisti çok üzülmüştüm. Aradan biraz süre gecti ve onun bana aldığı şeyler canımı yakmaya başladı gördükçe sanki kendime eziyet ediyordum, şöyle birşeyde geldi aklıma eger o şeyleri atmazsam ve biz bir daha bir arada olamazsak ben o esyalara alışacaktım biliyorum kendimi, ve ileride o esyalardan kurtulmam daha da zorlasacaktı, hadi evlendigimde de dursalar bende desem bu sefer evlenecegim kisiye haksızlık yapmış olurum. O yüzden bende herseyi attım sayılır ufak tefek seyler kaldı, atarkende canım acıdı ama başka çözüm bulamadım kendime. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Unutur yoluma bakarım.

Ben genellikle ayrıldığım erkekleri tamamen hayatımdan çıkarmak için heryerden bir güzel siliyorum.Bana aldığı işe yarar bir şey varsa kalıyor.Yoksa gül,yüzük felansa atıyorum.Çünkü o zaman beynin onu hayatından tamamen çıkardığını endeksliyor.Ve hayata daha kolay devam ediyorsun.Çabuk unutuyorsun.Bence iyi yapmışsın.Sosyal hesaplarında varsa sil hatta

Ne atıcam ayol hediyeleri, tepe tepe kullanırım. Eşyalara fazla önem vermek gereksiz. Bir ilişki bitmişse biter benim için. Ardından üzülmek, ağlamak hala sevitorum demek falan saçma geliyor. Ben mi çok duygusuzum acaba???

X