doğrusu nedir?

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
118
selam kızlar..
eşimle 1 aydır boşanmanın eşiğindeyiz.eşimin annesinin akrabaları yüzünden eşim parasını alamıyor elinden zamanında 200 bin almışlar iş yapcaz diye hala vermediler borç harç yakamızı bırakmıyo.eşimin annesi de bu durumdan haberdar ve aylardır ortalık çalkalanıyo benim ailem de devreye girdi boşanırsam arkamdalar..
ortalık yıkıldı eşim ailemle görüştü kavgalar çıktı hepsi eşimden ve yalanlarından kaynaklı şeyler.onca kötü şey geldi başıma ama gelin görün ki beni ne kvalidem ne görümcem ne kpederim noldu kızım nolyuo ne bitiyo sorununz ne üzülme falan diye bi kere aramadılar.ben de 1 aydır gitmiyorum onlara.zaten hiçbi ilişkimiz olmadı ama onca olay rezaletten sonra bikere arayıp nasılsın kızım bile demediler.ve tüm bu olayların eşimin suçu olduğunu biliyolardı.onlarla aramızda hiç kötü bişey de geçmedi birbirimizden hoşlanmasak da.

geçen eşimin babası görümcemi aramış bu oğlanın borcu harcı neyse oturun konuşun bana haber verin ödeyim demiş.ya ben kimim?bu adamın karısı benim, ben dururken niye kız kardeşiyle oturup konuşacakmış?ben kim oluyorum.haksız mıyım?
acaba ben mi saçma bi beklenti içindeyim aramaları gerektiği konusunda yoksa gerçekten aramalılar mıydı?
bidaha onlarla sonsuza dek görüşmeyi düşünmüyorum.

Canım eski konularını hatırladım da.. Senin eşine karşı bir sevgin kalmamıştı artık zaten devamlı şikayet ediyodun. Ailelerini takma bence kafana.. Sen yoluna bak artık derim. Kendi paranın peşinde koş, bırak eşin istesin borcunu kendi.

yok mesele o değil zaten öyle yapıcam da aklıma takılan beni aramamaları konusunda acaba doğru mu düşünüyorum yanlış mı diye

zor bir durum olsa gerek ama bence burda sorgulaman gereken kişi eşin."lben neyim kimim" demişsin sen ne olmak istiyosan kendini nerde görmek istiyosan o sun aslında.Eşin anladığım kadarıyla pasif kalmış ailesine karşı dolayısıyla senide pasif bırakmış.Bence olay seni ezip geçmek değil zaten tarzları böyleymiş ailenin anlattıklarına bakılırsa.Sen eşinle oturup güzelce konuş baktın olmuyor ipleri eline al belli ki ailesinden hayır yok ALLAH yardımcın olsun

teşekkür ederim..eşim aslında hiç de pasif biri değil ama bu konuda işine gelen bu..

yok mesele o değil zaten öyle yapıcam da aklıma takılan beni aramamaları konusunda acaba doğru mu düşünüyorum yanlış mı diye

aranızda tam anlamıyla bir iletişim oturmamış olabilir. Belki seni yaşça küçük buluyolardır, belki bilgisiz oldugunu düşünüyolardır bilemiyorum. Ama çok samimi değilseniz olanlar normal. Bence ailesine pek yüklenme. Eşinde bitiyor mesele..

Canım zamanında almışlar diyorsun anladığım kadarı ile senden önce. Yani para eşinin parası. Siz boşanma eşiğindesiniz. Ben asıl senin neden seni aramaları gerektiğini düşündüğünü anlamadım. (Para mevzusunda)

Kv kp aramis aramamis neden ilgileniyorsun
Su an son takilacagin sey o olsun

Bu arada butun konularini okudum
Nacizane tavsiyem odur ki son derece olgunluktan uzak yanlis bakis acilarin var
Biraz silkelenip kendine gel ve evliligine guzelce devam et derim
Bosanmak kolay is degil

birincisi evet benden önce almışlar ama evlenirken bana parasını geri aldığına dair yalan söyledi.
aylardır o parasını alamadığı için borçlarını hiçbişeyini ödeyemedi daha senesi dolmamış evliliğimde aylardır borç harç
sıkıntı parasızlık çeken benim.bana doğruyu söyleseydi borçlarım var paramı alamıyorum deseydi en azından borçları varken evlenmezdim.

eşimin hataları yüzünden boşanmak üzereyiz, bana el kaldırdığını,ta parmağımdaki yüzüğüme kadar sattığını, söylediği yalanları çektirdiği sıkıntıları biliyolar, ama onca zamandır en azından insanlık namına nasılsın kızım bile demek için aramadılar.

ben olgun olmasam şimdiye yüz kere boşanmıştım
eşim benden 12 yaş büyük
ama onun devamlı hatalarını örten tolere eden
çekip çeviren benim
arkasını toplamaktan yoruldum

ben olgun olmasam şimdiye yüz kere boşanmıştım
eşim benden 12 yaş büyük
ama onun devamlı hatalarını örten tolere eden
çekip çeviren benim
arkasını toplamaktan yoruldum

Eminim ki olgun ve anlayışlı davranmışsındır. Olgun aklı başında olmasan bir evliliği tek başına bir erkeğin götürmesi mümkün değil pitirta ama gel gör ki "BENCE" bir olgunluk daha gösterip eşine yakın davranman... Kim için ne için olduğuna takılma sen, eşinin ailesi madem bu kadar düşürdü kendilerini senin gözünden sende işini gör ses etme sonra dön sırtını... Bin yıl anlatırlar artık "kötü gelin" diye seni ne lazım sana? kim lazım sen ona bak gurur yapma...
Aaaaaa bir ihtimal daha var :26: çocuk yoksa topla pılını pırtını dur ayaklarının üzerinde iyi insanlar çıkar karşına zaten...

Borç harç varken size nasıl ev kurdu nasıl düğün yaptı bilmiyordum ödedim dedi dediniz ya keşek başkasına sorsaydınız aileden. 200 bin az değil nereden bulmuşta vermiş. Sizi neden arasınlar anlamadım ben borç eşinin borcu. Kızım napıyorsun zorda mısın diye kaynana kp seni aramak zorunda değil sana sahip çıkması gereken kişi eşin daha önceki konularında da eşinle başka sorunların varmış zaten boşanma olursa boş konusunda olacağını sanmıyorum. 200 binde bu zamanda pat diye verilmez ödeyebileceklerine nasıl kanaaat getirmiş eşiniz ne iş yapıyor o kadar parası vardı kenarında. Ne bileyim evlenirken herşeyin ucuzuna kaçsa, düğü dernek yapmayalım dese filan anlarım ben zaten birşeyler olduğunu o zaman ayrılacaksınız canım yapamıyorsanız.

Her şey iyi hoş güzel ilgi bekliyorsun haklısın ama , bir erkeği yöneten yola koyanda bayandır bunu bilmiyosun sadece

A dan z ye evi eşyaları babası aldı düğünü babası yaptı kendisi tek biseye bile ellemedi bu borç tamamen kendi borcu evlenirken alınan şeyler falan olsa beraber öderdik hem biseye ellemedi hem de o kadar borç yıktı tepemize.beni borç yüzünden arasınlar demiyorum oğullarının evliliği bitmek üzere el gibi komşu oğlu gibi kenardan izliyolar olan biteni.200 bin bi miras kaldı onun parası.tabi ki kendi parası ama o zaman basta söylicekti bunları.

Her şey iyi hoş güzel ilgi bekliyorsun haklısın ama , bir erkeği yöneten yola koyanda bayandır bunu bilmiyosun sadece

Ya tabi o her erkek için öyle mi sanıyosun karsında azman laftan sözden hicbseyden anlamayan dediğim dedik sabit bi adam olsun da yola getir bakalım

Şimdi eşiniz çalışmıyor mu yani herşeyi babası almış yapmış sizinle sorunları yok demek ki. Borçta yok evliliğe bağlı olarak peki ne sıkıntınız var? Boşanma olayıyla değilde borçla ilgili aranmıyorum dediniz ama görümcenle konuşacakmış ama sizinle konuşmuyormuş borç sizin borcunuzmuş sizi neden aramıyormuş öyle dediniz. Borcu görümcenize verdiyseniz onunla konuşup ne zaman ödeyeceklerini görüşecekler demek ki. Boşanma olayı ayyuka çıktı m yani siz boşanmak istiyorum dediniz eşiniz de kabul mu etti, böyle bir durum mu var ailesine dememiş olabilir haberleri yok demek ki eğer iş ciddiye iner dava açılmaya gelirse konu konuşurlar belki de. Miras kaldıysa ve görümcenize verdiyse borcu bu mirastan zaten görümcenizin de payı yok muydu.

Erkek olunca farklımı oluyor insan sonuçta aynı kandan ve candan.... Sen kararlı ve dediğim dedik olursan pes etmezsen yola gelir... Ama sen olmuyor deyip çekilirsen oda bildiğini okur... Bende çok inatçı ve dediğim dedik bir insanla evlendim ama yola getirdim ben boyun eğen bir tip olmadığım için kararlı olduğum için emek vermeden yemek olmuyor...

Son düzenleme:
Şimdi başka konularınıza da baktım da hatırlayayım diye sizin zaten çok başka sorunlarınız var. Eşiniz size tüm mahremini, bekarken yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı mide bulandırıcı şekilde hatta çocuk aldırdığını kızların ondan filan muhabbet etmek istemiştin o da dökülmüştü gerçektenm iğrenç şeyleri ve kocamı artık gibi görüyorum herkesle birlikte olmuş sonra beni almış, cinsel anlamda hiçbirşeyi kalmamış göbekli, kel filan demiştin yani herkesle gençliğinde birlikte olmuş sonra yaş ilerleyince benle evlenmiş demiştin. Sonra yine bir bayandan sesli mesaj geldiğini, sizin açtığınızı, mesajı dinlediğinizi sonra face tan baktığınızı kızın eşinizin söylediğinden daha küçük olduğunu, ama evlisin şarkıları paylaştığını vs bunları yazmışsınız ama borçla ilgili tek bir şey bu zamana kadar yazmamışsın o konuların içinde de bahsi geçmemiş böyle borç var diye. Şimdi de borç var da filan diyorsunuz bence borç için değil bu olaylar için boşanacaksınız. Tamamen hem güvensizlik var, hem kocanı beğenmeme başkalarının artığı gibi görme duruma var, herşeyi öğrendiğin için tiksinme zaten olmuş yani borca gelene kadar sizin sevginiz aşkınız bitmiş zaten o yüzden bence bitirmek en iyisi bu evliliği.

Borcu görümceme vermedik.asıl sorun da o onla bi alakası yok olayların ama babası eşime karınla otur konuş borcunuzu cıkarın bana söyleyin diyeceğine beni adam yerine koymayıp eşime annen kız kardeşin oturun borcu cıkarın diyo sanki eşim onlarla yaşıyo ben karısı değilmisim gibi.
Sıkıntımız bana devamlı bu para mevzularıyla ilgili yalan söylemesi beni dışlaması sorunlarını benle çözmemesi. Evet boşanma olayı ayyuka cıktı annene söyledin mi diyorum eşime evet bosanmak istediğini söyledim diyo e naptı diyorum ağlıcak gibi oldu diyo ee yani bi annenin vasfı bu mudur süs bitkisi gibi oturuyo kadın.bosanmak istiyorum esim önce tmm diyo sonra bırakmicam seni diye ağlıyo falan.

Bende göz geçirdim şimdi sizin eski konularınızı cidden şaşırdım sorun para olsa amenna eşinizin rus bayanlarla yaşadığı ilişki falan... Durum vahim siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…