selam kızlar..
eşimle 1 aydır boşanmanın eşiğindeyiz.eşimin annesinin akrabaları yüzünden eşim parasını alamıyor elinden zamanında 200 bin almışlar iş yapcaz diye hala vermediler borç harç yakamızı bırakmıyo.eşimin annesi de bu durumdan haberdar ve aylardır ortalık çalkalanıyo benim ailem de devreye girdi boşanırsam arkamdalar..
ortalık yıkıldı eşim ailemle görüştü kavgalar çıktı hepsi eşimden ve yalanlarından kaynaklı şeyler.onca kötü şey geldi başıma ama gelin görün ki beni ne kvalidem ne görümcem ne kpederim noldu kızım nolyuo ne bitiyo sorununz ne üzülme falan diye bi kere aramadılar.ben de 1 aydır gitmiyorum onlara.zaten hiçbi ilişkimiz olmadı ama onca olay rezaletten sonra bikere arayıp nasılsın kızım bile demediler.ve tüm bu olayların eşimin suçu olduğunu biliyolardı.onlarla aramızda hiç kötü bişey de geçmedi birbirimizden hoşlanmasak da.
geçen eşimin babası görümcemi aramış bu oğlanın borcu harcı neyse oturun konuşun bana haber verin ödeyim demiş.ya ben kimim?bu adamın karısı benim, ben dururken niye kız kardeşiyle oturup konuşacakmış?ben kim oluyorum.haksız mıyım?
acaba ben mi saçma bi beklenti içindeyim aramaları gerektiği konusunda yoksa gerçekten aramalılar mıydı?
bidaha onlarla sonsuza dek görüşmeyi düşünmüyorum.
Canım eski konularını hatırladım da.. Senin eşine karşı bir sevgin kalmamıştı artık zaten devamlı şikayet ediyodun. Ailelerini takma bence kafana.. Sen yoluna bak artık derim. Kendi paranın peşinde koş, bırak eşin istesin borcunu kendi.
zor bir durum olsa gerek ama bence burda sorgulaman gereken kişi eşin."lben neyim kimim" demişsin sen ne olmak istiyosan kendini nerde görmek istiyosan o sun aslında.Eşin anladığım kadarıyla pasif kalmış ailesine karşı dolayısıyla senide pasif bırakmış.Bence olay seni ezip geçmek değil zaten tarzları böyleymiş ailenin anlattıklarına bakılırsa.Sen eşinle oturup güzelce konuş baktın olmuyor ipleri eline al belli ki ailesinden hayır yokALLAH yardımcın olsun
yok mesele o değil zaten öyle yapıcam da aklıma takılan beni aramamaları konusunda acaba doğru mu düşünüyorum yanlış mı diye
selam kızlar..
eşimle 1 aydır boşanmanın eşiğindeyiz.eşimin annesinin akrabaları yüzünden eşim parasını alamıyor elinden zamanında 200 bin almışlar iş yapcaz diye hala vermediler borç harç yakamızı bırakmıyo.eşimin annesi de bu durumdan haberdar ve aylardır ortalık çalkalanıyo benim ailem de devreye girdi boşanırsam arkamdalar..
ortalık yıkıldı eşim ailemle görüştü kavgalar çıktı hepsi eşimden ve yalanlarından kaynaklı şeyler.onca kötü şey geldi başıma ama gelin görün ki beni ne kvalidem ne görümcem ne kpederim noldu kızım nolyuo ne bitiyo sorununz ne üzülme falan diye bi kere aramadılar.ben de 1 aydır gitmiyorum onlara.zaten hiçbi ilişkimiz olmadı ama onca olay rezaletten sonra bikere arayıp nasılsın kızım bile demediler.ve tüm bu olayların eşimin suçu olduğunu biliyolardı.onlarla aramızda hiç kötü bişey de geçmedi birbirimizden hoşlanmasak da.
geçen eşimin babası görümcemi aramış bu oğlanın borcu harcı neyse oturun konuşun bana haber verin ödeyim demiş.ya ben kimim?bu adamın karısı benim, ben dururken niye kız kardeşiyle oturup konuşacakmış?ben kim oluyorum.haksız mıyım?
acaba ben mi saçma bi beklenti içindeyim aramaları gerektiği konusunda yoksa gerçekten aramalılar mıydı?
bidaha onlarla sonsuza dek görüşmeyi düşünmüyorum.
Canım zamanında almışlar diyorsun anladığım kadarı ile senden önce. Yani para eşinin parası. Siz boşanma eşiğindesiniz. Ben asıl senin neden seni aramaları gerektiğini düşündüğünü anlamadım. (Para mevzusunda)
Kv kp aramis aramamis neden ilgileniyorsun
Su an son takilacagin sey o olsun
Bu arada butun konularini okudum
Nacizane tavsiyem odur ki son derece olgunluktan uzak yanlis bakis acilarin var
Biraz silkelenip kendine gel ve evliligine guzelce devam et derim
Bosanmak kolay is degil
ben olgun olmasam şimdiye yüz kere boşanmıştım
eşim benden 12 yaş büyük
ama onun devamlı hatalarını örten tolere eden
çekip çeviren benim
arkasını toplamaktan yoruldum
Borç harç varken size nasıl ev kurdu nasıl düğün yaptı bilmiyordum ödedim dedi dediniz ya keşek başkasına sorsaydınız aileden. 200 bin az değil nereden bulmuşta vermiş. Sizi neden arasınlar anlamadım ben borç eşinin borcu. Kızım napıyorsun zorda mısın diye kaynana kp seni aramak zorunda değil sana sahip çıkması gereken kişi eşin daha önceki konularında da eşinle başka sorunların varmış zaten boşanma olursa boş konusunda olacağını sanmıyorum. 200 binde bu zamanda pat diye verilmez ödeyebileceklerine nasıl kanaaat getirmiş eşiniz ne iş yapıyor o kadar parası vardı kenarında. Ne bileyim evlenirken herşeyin ucuzuna kaçsa, düğü dernek yapmayalım dese filan anlarım ben zaten birşeyler olduğunu o zaman ayrılacaksınız canım yapamıyorsanız.
Her şey iyi hoş güzel ilgi bekliyorsun haklısın ama , bir erkeği yöneten yola koyanda bayandır bunu bilmiyosun sadece
A dan z ye evi eşyaları babası aldı düğünü babası yaptı kendisi tek biseye bile ellemedi bu borç tamamen kendi borcu evlenirken alınan şeyler falan olsa beraber öderdik hem biseye ellemedi hem de o kadar borç yıktı tepemize.beni borç yüzünden arasınlar demiyorum oğullarının evliliği bitmek üzere el gibi komşu oğlu gibi kenardan izliyolar olan biteni.200 bin bi miras kaldı onun parası.tabi ki kendi parası ama o zaman basta söylicekti bunları.
Şimdi eşiniz çalışmıyor mu yani herşeyi babası almış yapmış sizinle sorunları yok demek ki. Borçta yok evliliğe bağlı olarak peki ne sıkıntınız var? Boşanma olayıyla değilde borçla ilgili aranmıyorum dediniz ama görümcenle konuşacakmış ama sizinle konuşmuyormuş borç sizin borcunuzmuş sizi neden aramıyormuş öyle dediniz. Borcu görümcenize verdiyseniz onunla konuşup ne zaman ödeyeceklerini görüşecekler demek ki. Boşanma olayı ayyuka çıktı m yani siz boşanmak istiyorum dediniz eşiniz de kabul mu etti, böyle bir durum mu var ailesine dememiş olabilir haberleri yok demek ki eğer iş ciddiye iner dava açılmaya gelirse konu konuşurlar belki de. Miras kaldıysa ve görümcenize verdiyse borcu bu mirastan zaten görümcenizin de payı yok muydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?