- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Insanlara durduk yere beddua etmediğime emin olabilirsiniz. Bedduayı sileyim bari mazallah çok hassas veya like peşinde insanlar bana tepki gösterirler bi de onlarla uğraşmayım. Ben bana kötülük yapanlara iyi dilekte bulunamıyorum artık kendime yüce gönüllülük puanim 1/10Bence eski erkek arkadaşının hayatıyla ilgilenirsen,artı insanlara beddua edersen mutlu olamazsın,demedi deme.
Pardon ama sizi rehberinden silmediğini takip edebildiğinize göre siz de onu silmemişsiniz. Bitmiş ilişkinin tlfnu ne diye durur kiDoğruymuş kızlar eski sevgilim 2 ay içinde kendisine yenisini bulmuş. Ben whatsappdan bir türlü çıkmamasından şüpheleniyordum buraya da yazıyordum ama ortak arkadaşımıza yok demişti. Meğer varmış saklamak istemiş ilk zamanlar sözlenmeyi de düşünürlermiş hemen anlaşırlarsa(yuhh) . İnanamıyorum tamam özgür artık beni ilgilendirmez ama 1 yılı geçkin ilişki bitiyor ve hemen 2 ay içinde şipşak hemen sevgili bulunuyor. Şu an şok içindeyim nefretim daha da katlandı, e sevgilin var madem silsene beni rehberden be adam. Niye durumlarımı takiptesin rezil. Bana saygın yoktu kıza da mı yok. Ben birini beğensem de veya birileri beni beğense de hayatıma kimseyi almıyorum. Eskiyi unutmadım hâlâ sinirliyim yalnızım çok bağlanırım yeni birine haksızlık olmasın, sağlıklı ilişki olmaz diye. Çok şaşkınım yine kritik zamanda yapacağını ilk kez makale yazıyordum çok heyecanliydim Allah kahretsin keşke öğrenmeseydim Allah beni kurtardı biliyorum ama hiç saygısı yok hiç sevmemiş bari az daha bekleseydin. Kıskanmadim bundan eminim ama sinirlendim demek ki hiç sevmemiş. Dilerim bulduğu kız ailesine de ona da bela olur ettiklerini bulurlar Allahtan tek dileğim bu
Evet duruyordu numarası, ama benim hayatımda kimse yoktu yani durmasında da sakınca yoktu? Asıl benim numaramın hayatında biri varken onda durması sorun??Pardon ama sizi rehberinden silmediğini takip edebildiğinize göre siz de onu silmemişsiniz. Bitmiş ilişkinin tlfnu ne diye durur ki
Hayatınızda biri olsada durmasın olmasada ne yani hayatınızda biri yoktu barışma ihtimaliniz mi vardı. Silin numarayı ayarları düzeltin ne yaptığımdan haberiniz olsun ne ettiğinden. Böyle daha mı mutlusunuz yaniEvet duruyordu numarası, ama benim hayatımda kimse yoktu yani durmasında da sakınca yoktu? Asıl benim numaramın onda durması sorun??
Sildim zaten, ben öncesini kast ettim yani ben ilişkisi olduğunu öğrenmeden önceki. Etik olarak numaramızın birbirimizde durmasında bana göre sakınca yoktu, ne zamanki sevgilisini öğrendim o zaman sinirlendim neden beni silmedi diye.Hayatınızda biri olsada durmasın olmasada ne yani hayatınızda biri yoktu barışma ihtimaliniz mi vardı. Silin numarayı ayarları düzeltin ne yaptığımdan haberiniz olsun ne ettiğinden. Böyle daha mı mutlusunuz yani
Neyse sen bilirsin...Insanlara durduk yere beddua etmediğime emin olabilirsiniz konumu eskiden takip edenler bilir. Yine de bedduamı sileyim mazallah çok hassas veya like peşinde insanlar bana tepki gösterirler bi de onlarla uğraşmayım. Ben bana kötülük yapanlara iyi dilekte bulunamıyorum artık kendime yüce gönüllülük puanim 1/10
Mutsuz olmasını dileme sebebim yeni sevgilisi olması değil, zamanında bana ettikleri ve doğal olarak ilişkinin bitmesi. Ettiğini bulması. Yoksa tabi ki bir gün evlenecekSizinle sevgiliyken aldatmadıysa niye mutsuz olsun ki ayrılmıssınız ve hayatına devam etmiş
Keske sizde artık kendi hayatınıza odaklanıp eskiye sünger cekseniz onu takip etmeseniz emin olun daha mutlu olursunuzMutsuz olmasını dileme sebebim yeni sevgilisi olması değil, zamanında bana ettikleri ve doğal olarak ilişkinin bitmesi. Ettiğini bulması. Yoksa tabi ki bir gün evlenecek
Teşekkürler yorum için. Yok artık etmem zaten sevgilisi olmuş birini o kadar da değil.Keske sizde artık kendi hayatınıza odaklanıp eskiye sünger cekseniz onu takip etmeseniz emin olun daha mutlu olursunuz
Vaktiyle beni aldatan sevgilim bir yıla kalmadan aldattıgıyla da değil baska biriyle nişanlandı ve bikaç yıla evlendiTeşekkürler yorum için. Yok artık etmem zaten sevgilisi olmuş birini o kadar da değil.
Ben konuyu net anlatamadim sanırım. Tabi ki birini bulacak, ben de bulurum benim de ilişkim olacak. Ama 1 yılı geçmiş bir ilişki 2 ay içinde nasıl unutur demek ki sevmemiş diyorum. Kim olsa 1 yılını vermiş bir insanın hemen biriyle birlikte olmasından etkilenir diye düşünüyorum. Madem sevgilisi vardı neden bizi çağrıştıran şeyler yapıyordu, neden silmedi numaramı? Yani bu o kıza da saygısızlık bence. Ben öğrenir öğrenmez sildim mesela. Veya etik anlayışımız onunla uymuyorBundan onceki yazdiginiz, konunuzaa baktim olayi iyice yorumlamak icin.
Sizde ayrildikta snra birinden etkilenir gibi olmussunuz.
Olamaz mi sizden sonra birini bulmasi cokta abes degil.
Hi tabi siz doner diye bekleyip, bole bisi olmasi sizi uzmus, yikmis.
Ama gecer herkes gecti bu yollardan.
Ben de bayadır hissizlestim birinden de hoşlanıyordum ama bu haberi duyunca yeniden sinirlendim. Bu da geçecek inşallahKin nefret öfke hissetmen doğal
İçine atma sinirini dışa vur rahatla
Böyle birinden kurtulduğun için de şükret
Aynısını yaşadım önceden, sonra o kişiden ayrıldı başkasıyla nişanlandı ayrıldı sevinmedim bile o kadar hissizleşmiştim çünkü.
KesinlikleHerkes işine geldiği gibi yaşıyor başka açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?