Doğruymuş hayatında biri varmış

Ben konuyu net anlatamadim sanırım. Tabi ki birini bulacak, ben de bulurum benim de ilişkim olacak. Ama 1 yılı geçmiş bir ilişki 2 ay içinde nasıl unutur demek ki sevmemiş diyorum. Kim olsa 1 yılını vermiş bir insanın hemen biriyle birlikte olmasından etkilenir diye düşünüyorum. Madem sevgilisi vardı neden bizi çağrıştıran şeyler yapıyordu, neden silmedi numaramı? Yani bu o kıza da saygısızlık bence. Ben öğrenir öğrenmez sildim mesela. Veya etik anlayışımız onunla uymuyor

Ben anladim da yani hemen birini bulmamis ki 2 ay gecmis,demek ki yaralari iyilesmis daha kolay atlatmis.
Bana 1 hafta icinde deseydin haklisin derdim,
Sevmistir neden sevmesin 1 yili gecirmissiniz.
Ama demekki o daha cabuk unutmus.

Vaktiyle beni aldatan sevgilim bir yıla kalmadan aldattıgıyla da değil baska biriyle nişanlandı ve bikaç yıla evlendi
Düşün ki ben aldatılmıstım bide
Ama ne beddua ettim ne şansıma küstüm
Herkes hayatını yasıyor bende önüme baktım
Umarım kısa süre içinde sende hayatına onsuz devam edersin
Siz beddua etmemiş olabilirsiniz ama bu benim de etmeyeceğim anlamına gelmez ki. Beddua dediğim de bana ettiğini bulsun. Herkesin karakteri bir değil ki kimi bir şey demez, kimi intikam alır, kimi söver, kimi benim gibi Allahtan ettiğini bulması diler

Sevmediğine göre 2 gün sonra da birini bulabilir , 2 ay sonra bulduğuna göre sevmemiş zaten.
Boşverin takılmayın önünüze bakın.
Hayat kısa karaktersizler için üzülmeye değer mi ?
Son cümleniz çok haklı, beni anlayan biri çıktı sonunda. Kesinlikle bana göre 2 ay kısa bir zaman, hemen bulması normal değil. 4 5 ay geçer yine anlarım ama 2 ay nedir ki 60 gün sadece

Ben konuyu net anlatamadim sanırım. Tabi ki birini bulacak, ben de bulurum benim de ilişkim olacak. Ama 1 yılı geçmiş bir ilişki 2 ay içinde nasıl unutur demek ki sevmemiş diyorum. Kim olsa 1 yılını vermiş bir insanın hemen biriyle birlikte olmasından etkilenir diye düşünüyorum. Madem sevgilisi vardı neden bizi çağrıştıran şeyler yapıyordu, neden silmedi numaramı? Yani bu o kıza da saygısızlık bence. Ben öğrenir öğrenmez sildim mesela. Veya etik anlayışımız onunla uymuyor
Ayrildiktan sonra size ne dedigini yada neyi cagristirdigini bilmiyorum yazmamissiniz .
Bir telefon numarasiysa okadar yasanmislik, hatiralar war hal hatir war numaranizi silmek istememis olabilir.

Birinden etkilenip birliktelik yasamasi için nekadar süre gerekli ki , siz içinizde bitiremediniz belki ama karsi taraf için bitmiş yeni bir iliski de gayet normal bence..
2 ay çok kısa bir süre ve kim olsa şaşırır. 5 6 aydan bahsetmiyorum 2 ay yani 60 gün. Karşı taraf için bittiği bariz zaten ben anlatamıyorum sanırım neyse

Mune Mune abla konu kapanabilir mi? Ya ben kendimi anlatamadım ya da odak beddua gibi başka şeylere kayıyor. Teşekkür ederim.

2 ay çok kısa bir süre ve kim olsa şaşırır. 5 6 aydan bahsetmiyorum 2 ay yani 60 gün. Karşı taraf için bittiği bariz zaten amaan ben anlatamıyorum sanırım
Ben sizi anlıyorum ama siz karsinizdakinin bir erkek olduğunu unutuyorsunuz, ölen eşlerinin ardından 6 ay sonra evlebilen insan türleri bunlar yani :)

Sizinle ilişkisi devam ettiği sürede birilerini beğenmiş ve ilişkinizi bitirir bitirmez yeni bir ilişkiye başlamış olabilir. Etik mi, değil ama insanlar her şeyi yapıyor işte.
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum teşekkür ederim.
Aynen öyle insanlar her şeyi yapabilirmiş

Back
X