Doğruyu söyle!......

esım yok ama sevgılımden hıc saklamadım
alttakı ıstedgın kıyafetı alamyınca delırırmısın ?

hayır tabıkııı temizlik hastası bi insan yapamaz bunu .s
alttaki mutfagi iki gün pis bıraktınmı hiç temizlemediğin oldumu?

1 gün olmusturda 2 gün olmamıstır mutfak pis olunca rahat edemem ben......

sen altta ki hiç 1 hafta banyo yapmadıgın oldu mu?:9:

Oldu :43::43: 1999 depreminde :43::43: yemek zor bulduk ilk günler :43::43:

Seni nasıl buldum cornim :9::9::9:

Alttakii arkadaşımm en son kime ve ne yalan söyledin :9::9: :26::26:

.

kayınvalideme çok iyiyim belim de iyi hasta değilim dedim:43::43::43::43:

altta ki hiç evde bir şeye zarar verip kimsenın haberı olmadan ortadan kaldırdın mı?

Son düzenleme:
kayınvalideme çok iyiyim belim de iyi hasta değilim dedim:43::43::43::43:

altta ki hiç evde bir şeye zarar verip kimsenın haberı olmadan ortadan kaldırdın mı?

Ayyyy o kadar olmuştur kiii :9::9::9: sakarım ben, annemlerin sehpasının tekeri kırılmıştı söyleyemeden geldim hala utanıyorum :26::26:

Alttaki, küfür edermisin? :9::9:

.

Ayyyy o kadar olmuştur kiii :9::9::9: sakarım ben, annemlerin sehpasının tekeri kırılmıştı söyleyemeden geldim hala utanıyorum :26::26:

Alttaki, küfür edermisin? :9::9:

.

öhöhöhööhöhö yani şöyle okkalı kayamam ama ufak tefek şeylerim vardır...ama utanırım ya:17::17::17::17:

altta ki hiç yemek yaktın mı? ama bayagı yanmış olması lazım dumandan göz gözü görmücek:9:

yok sadece dibi tuttu o derece yakmadım hiç:9:

alttaki seni herkesin yanında gülme tutup kendine hakim olmadığın oldumu hiç rezil olacak kadr?:52:

evet durduk yere biile gülme krizi tutar bazen sınıf sessizken olmuştu bi kere hoca dışarı çıkardı beni çok gülüyorum diye :) cıkınca devam ettim gülmeye
alttaki annenin cok sevdiği yemek tabaklarından birini kırıp gizlediğin oldumu :)?

evet durduk yere biile gülme krizi tutar bazen sınıf sessizken olmuştu bi kere hoca dışarı çıkardı beni çok gülüyorum diye :) cıkınca devam ettim gülmeye
alttaki annenin cok sevdiği yemek tabaklarından birini kırıp gizlediğin oldumu :)?

Hiç tabak kırmadım ama bilerek ve isteyerek bardakları kırıyordum çok fazla olduğu için ve gizlemezdim. :21:

Alttaki hiç iki haftadır yatakta olan nevresime parfümü boca edip yeni yıkanmış süsü verdin mi?

hayır:34:

Alttaki gizlice gece evden çıkıp sevgilinle buluştunmu yada gece sizin evinizin önüne geldimi:52:

çoooooook :) genelde böle yaparım ck heyecanlı oluyo ama :d
alttaki evde çekirdek cıtlayıp yerdki kabukları gördüğün halde süpürmediğin oldumu?

çoooooook :) genelde böle yaparım ck heyecanlı oluyo ama :d
alttaki evde çekirdek cıtlayıp yerdki kabukları gördüğün halde süpürmediğin oldumu?

Olmadı annem öldürür :D
Alttaki eve misafir geldiğinde annene 'misafirlere uyuduğumu söyle' dedirttin mi? :)

Eveeeet :52:

Alttaki; bir arkadaşınla buluşacağında daha evden çıkmamışken yolu yarıladım dedin mi? :1:

ay ne söyledim acabaa :10::9:

akşama ne yicez dedi sevgilim ben biliyorum dedim ama bilmiyorum:9:

Alttaki sen telefonda bilmediğin nuamra çeviirip aradınmı birini:9:

Hayır...............

Alttaki; sevgilinin yanında gazını kaçırıp ses başka yerden geliyormuş gibi yaptın mı:1: ( bir arkadaşım yapmış bunu anlattı epey güldüm aklıma geldi:9: )

Back
X