bende doğtaş mağduruyum arkadaşım çok yerinde bir paylaşım olmuş. ben yemek takımı ve yatak odası takımımı doğtaştan almıştım çekmediğim sıkıntı kalmadı. dediğin gibi şubeler birbirini kötülüyor muhattap olcak kişi bulamıyorsun ve en önemliside kullandıkları malzeme o kadar ucuzki daha ilk yıl yemek takımımın masasının ayağı yamuldu,2. yıl sandaleyelerin vidaları çıkmaya derileri sökülmeye başladı hele gene doğtaştan aldığım sehpa zigon takımlarım resmen misafirimde falan kullanmadığım halde durduğu yerde ayakları yamulmuş ve derilerin yapıştırıcıları sökülüp açılmış sadece temizlik yaparken yerinden oynadıkları halde düşünün.yatak odam teşhir ürünü geldi içlerinde monte edilen vida yerlerindeki yalama olayı haricinde bir sorun yaşamadık ama teşhir ürünü neden gelsin neden teşhir ürününü insanlara kakalasınlar insan deli oluyor.
bu kadar kalitesiz bir malzeme daha olamaz. ve 3 buçuk yıl oldu evleneli o zaman mobilyalar şimdiye göre çok daha pahalıydı tonlarca para verdik diğer markalardan çok daha pahalıydı doğtaş şok olduk bu kadar kalitesiz çıkmasına.
şimdi yemek takımımı,sehpalarımı zigonlarımı değiştirmeyi düşünüyorum. yemek masamın ayağı yamuk sandalyeleride dökülür vaziyette olup üzerine oturulamadığı için başka çarem yok zaten. markalara güvenim kalmadığı için karar veremiyorum bende ne alıcağıma???