doğuda okul öncesi öğretmeni olmak..

Bakın öyle bir mesaj yazmışsınız ki içindeki her şey çok güzel, o kadar naif bir mesaj gibi görünüyor ki.

Yalnız

Din Kültürü öğretmeni değilsiniz, çocukların da yaşları küçük. Uyardığınız konular da evrensel değerler, hırsızlık yapmak kötüdür, insanları üzmek kötüdür. Bunun dinle doğrudan bir bağlantısı yok.

İstisnai durumunuz nedeniyle yani bir bakıma size göre rehabilite yöntemi olarak kullansanız bile Anaokulu öğretmeni olarak tek bir din üzerinden dua saatleri yapmanız doğru değil. İnsan sevgisi aşılayın istediğiniz amaç için.

Size göre o kadar normal ki son cümlenizden anladım bunu, iyiniyetinizi de görüyorum. Ama etik değil bunu bu kadar sık aralıklarla din üzerinden yapmak.

sanirim gamzecan onlarla tek ortak noktamiz din oldugu için kendince çare bulmaya onları ordan yakalamaya çalışmış...ben burdan bakınca òyle anladım..

Bana da yazdığım gibi onlara yardımcı olmak amaçlı geldi ama ortak noktamız insan olmak aslında işte.

Din çok hassas bir konu her gün anaokulu öğrencileriyle konuşmak için. Dini bir anaokulu öğretmeni olsa görevi olurdu, ailelerin tercihi olurdu, ama şu an değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…