Doğum başladı, suyunuz geldi! Ne yaptınız o an?

yarın randevum var 😄 bakalım bana ne diyecek
ama şu ana kadar sancı falan hissetmedim
belki ben anlamıyorum 😄
evim merkezi aslında arabayla hastane 10 dk mesafede
Benim planlı sezaryandı 6 eylülde doğum olacaktı
1 Eylül akşamına suyum geldi apar topar hastaneye gittik nişanımda geldi hastanede hemen doktorunu aradılar geldi doğumum oldu tabi sezaryen😜😜

Hemen hastaneye mi gittiniz, tek miydiniz, yoksa sıcak bir duş mu aldınız?

39. haftadan selamlar 😁😁🩷💘
İlk doğumumda gece saat 2 de suyum geldi ama hiç sancım yoktu duşumu aldım hazırladım saat 5 6 gibi hastaneye gitmiştim tek değildim tek olsanda panik yapma doğum hemen pat diye olan bir olay değil

Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)
özel Ambulansı aradım 1700 tlya 30 dkda geliyormuş
taksi çok daha mantıklı

Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)
en yakın hastaneye götürüyor devletin Ambulansı
aradım öyle dediler

özel Ambulansı aradım 1700 tlya 30 dkda geliyormuş
taksi çok daha mantıklı
ohaa çok pahalıymış. Dogum yapacağımız hastaneyle bi konuşmak lazım bence bu konuyu belki bir hizmetleri vardır bu konuda. İşimiz taksiye kalırsa da hasta bezi takıp taksiciye "altıma bez bağladım merak etmeyin arabanız kirlenmez" fln diyecez heralde ne bileyim 🤣 çünkü arabaları pislenmesin diye taşımak istemiyormuş çoğu taksici :sopa:

ohaa çok pahalıymış. Dogum yapacağımız hastaneyle bi konuşmak lazım bence bu konuyu belki bir hizmetleri vardır bu konuda. İşimiz taksiye kalırsa da hasta bezi takıp taksiciye "altıma bez bağladım merak etmeyin arabanız kirlenmez" fln diyecez heralde ne bileyim 🤣 çünkü arabaları pislenmesin diye taşımak istemiyormuş çoğu taksici :sopa:
ahahahsh🤣

Taksici dogurdugunuzu anlamiyor ki, ben taksiyle gitmistim mesela

Taksici dogurdugunuzu anlamiyor ki, ben taksiyle gitmistim memesela
Bn sancım sıklaştığında çıkmıştım evden o yüzden sancı geldiğinde belli bir an kitlenip kıpırdayamıyordum. Ama tabi evde eşim old. için rahattim ve geç gitmiştim hastaneye. Öyle bir durumda her ihtimale karşın erken gitmek gerekir o zaman anlamayabilir, sancı sıklığı ve şiddeti daha tolere edilebilir olacaği için.

Bn sancım sıklaştığında çıkmıştım evden o yüzden sancı geldiğinde belli bir an kitlenip kıpırdayamıyordum. Ama tabi evde eşim old. için rahattim ve geç gitmiştim hastaneye. Öyle bir durumda her ihtimale karşın erken gitmek gerekir o zaman anlamayabilir, sancı sıklığı ve şiddeti daha tolere edilebilir olacaği için.
Ben su patlamasiyla gittim ilkinde o yuzden renk vermiyordum hic 😅

Back
X