Doğum baslangiciniz nasıldı

Doğum sancısı adet sancisinin daha siddetlisi olarak tarif edilir genelde zaten
yok benim sorum anlaşılmadı. ben demek istedim ki adet dönemi acısız geçen kadınların doğumu da az acıyla mı geçer acaba

Darısı bana bu kolay doğumun 40 olcam birkaç güne

tam bu haftalar icin dogumu kolaylikla baslatacak hareketler var. dogum egzersizi falan yazarsaniz turlu videolar bulursunuz. onlari yapin mutlaka esinizden destek alip

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin birlikte sağlıklı mutlu bir ömür olur insallaj nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara simdiden

yok benim sorum anlaşılmadı. ben demek istedim ki adet dönemi acısız geçen kadınların doğumu da az acıyla mı geçer acaba
Valla hiç sanmıyorum ben sadece benzetme durumu var orda çünkü aynı şey değiller , ağrı eşiği yüksekse kişinin doğum anına kadar tolere edenler olabiliyormus ki yine ağrı çekiyorlar ama doğum anında az aci olacağını pek sanmam. Ayrıca bazı kişilerde de şey olabiliyo okudum çok 5-7 cm açıklıkla hastaneye gittim hiç ağrım yoktu falan diyenlerde var neye göre oluyor bende bilmiyorum sonrası muamma tabi ağrı durumu sonrasında da öyle gitmiyordur muhtemelen :)

bakalım nasıl doğuracağız bir avazda kurtuluruz inşallah

Bence doğumu düşünmek mantıksız çünkü bazen oluyor bazen olmuyor elimizde olan bi durum değil tamamen akış aynısı bebekte de geçerli kimi bebek uyur kimi bebek gazlı kimi yer vs anksiyetem var ama bebek konusunda aşırı relaksım elimden geleni yaptım tsbii ama olmuyorsa olmuyor içini ferah tut bol bol dua et hareket et

ayy şöyle yerlere yattım şöyle yırtıldım şöyle kesildim biçildim doğum hikayelerinden sonra ilaç gibi geldi
Hahahah ben yaşadım bunları. Allah kimseye yaşatmasın. Çok fenaydı cidden.

Son düzenleme:
ilk doğumda 40+1de oldu. 40doldu kontrolde ne açılma ne sancı yoktu. Gece 3te kasılmalar başladı. Sabah 11de sancılar 5 6 dk düşünce gittim doktora. Öğlen 3te tamamen epiduralsiz normal doğum yaptım. Hatta nstde sancım dahi yoktu. Herkes şaşırdı.

İkinci doğum erken oldu. 36. haftada doğdu. Onuda tüm gün bel ağrısı çektim. Gece 11de eşim zorla götürdü. Meğer doğum başlamış Gece 2de kızım doğdu.

ikisinde de ne nişanım geldi ne suyum nede dayanılmaz ağrılar sancılar. Çok rahat doğum yaptım. Bu sefer ne olacak bilmiyorum. Hayırlısı.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin birlikte sağlıklı mutlu bir ömür olur insallaj nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara simdiden
Aminn çok teşekkür ederim bugün doğurdum ben de, duaların için çok teşekkürler amin ecmain canim

`