- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 98
yok benim sorum anlaşılmadı. ben demek istedim ki adet dönemi acısız geçen kadınların doğumu da az acıyla mı geçer acabaDoğum sancısı adet sancisinin daha siddetlisi olarak tarif edilir genelde zaten
Darısı bana bu kolay doğumunBenim erken doğum riskim vardı hnastanede yattım taburcu oldum doktor sezeryan günü verdi 36. Hafta olmadan nişanım geldi ama ben akıntı sandım doktora gitmeyecektim bile sancı vs hiç yoktu ve normal doğum assssla istemiyordum sonra belki nişan dedim gşttim 5 6 cm açılmış bebe kanalda sancı yok doktor 2 gün sancı çeken var çok şanslısın sezeryana alırım ama açılman zaten olur neden kat kat keselim vs beni ikna etti ben normal asla isteniyordum sonra vajinama bi ilaç koydu epidural aldım 2 3 saat falan sürdü tam açıklık sonra kanala aldı suyu patlattı doğumhaneye gittik 15 20 dk sonra bebeğim doğdu hiç öyle aman aman korktuğum kadar değildi dayanılmayacak güle oynaya sancımı çektim ben açılma beklerken kocam kusuyordu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin birlikte sağlıklı mutlu bir ömür olur insallaj nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara simdidenDarısı bana bu kolay doğumun40 olcam birkaç güne
Valla hiç sanmıyorum ben sadece benzetme durumu var orda çünkü aynı şey değiller , ağrı eşiği yüksekse kişinin doğum anına kadar tolere edenler olabiliyormus ki yine ağrı çekiyorlar ama doğum anında az aci olacağını pek sanmam. Ayrıca bazı kişilerde de şey olabiliyo okudum çok 5-7 cm açıklıkla hastaneye gittim hiç ağrım yoktu falan diyenlerde var neye göre oluyor bende bilmiyorum sonrası muamma tabi ağrı durumu sonrasında da öyle gitmiyordur muhtemelen :)yok benim sorum anlaşılmadı. ben demek istedim ki adet dönemi acısız geçen kadınların doğumu da az acıyla mı geçer acaba
bakalım nasıl doğuracağızValla hiç sanmıyorum ben sadece benzetme durumu var orda çünkü aynı şey değiller , ağrı eşiği yüksekse kişinin doğum anına kadar tolere edenler olabiliyormus ki yine ağrı çekiyorlar ama doğum anında az aci olacağını pek sanmam. Ayrıca bazı kişilerde de şey olabiliyo okudum çok 5-7 cm açıklıkla hastaneye gittim hiç ağrım yoktu falan diyenlerde var neye göre oluyor bende bilmiyorum sonrası muamma tabi ağrı durumu sonrasında da öyle gitmiyordur muhtemelen :)
Bence doğumu düşünmek mantıksız çünkü bazen oluyor bazen olmuyor elimizde olan bi durum değil tamamen akış aynısı bebekte de geçerli kimi bebek uyur kimi bebek gazlı kimi yer vs anksiyetem var ama bebek konusunda aşırı relaksım elimden geleni yaptım tsbii ama olmuyorsa olmuyor içini ferah tut bol bol dua et hareket etDarısı bana bu kolay doğumun40 olcam birkaç güne
Hahahah ben yaşadım bunları. Allah kimseye yaşatmasın. Çok fenaydı cidden.ayy şöyle yerlere yattım şöyle yırtıldım şöyle kesildim biçildim doğum hikayelerinden sonra ilaç gibi geldi
Aminn çok teşekkür ederim bugün doğurdum ben de, duaların için çok teşekkürler amin ecmain canimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin birlikte sağlıklı mutlu bir ömür olur insallaj nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara simdiden