Doğum basliyor galiba 32.hafta korkuyorum

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
selamlar suan 32+6 hamileyim daha once anlatmistim bebegin suyu fazla kendisi iri haftasi onde sekere bakildi birsey cikmadi tansiyonda normaldi..dr 33. hafta bir gel bakalim demisti ama bu gece surekli wc ihtiyaci hissedince turnusol kagit koydum ve kirmizidan maviye döndü sanirim amniyon sıvısı siziyor . .sabah hemen gideceğim ama cok korkuyorum..sanki dünya da birtek ben yasiyor gibiyim..en son kilosu 2.743 gr di..su geliyorsa durduramazlar mi? bebegimi yogun bakima,i alirlar? dua edin nolur hanimlar

Ay Allah kolaylik versin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin ama bence bir acile gidiverin bir zahmet

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Sanıyorum doktora gittiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sakin ol. bebeğin kilosu iyi maşallah. 32yi de atlatmış sayılır. üzülme annesi. üzülüp de onuda üzme. suyun sızıyırsa ille de doğuma almıyorlar . takip ediyorlar. korkma. git hemen dra bakalım ne diyecek.

Endiselenme kilosu cok iyi, aksi bir durum olmazsa eger kuvezde kalmaz...yalniz hastaneye gitmende fayda var,beklemeden genel bir kontrol olman sart

Ben 9 aylık 2.600 doğmuşum kilosu gayet iyi yani yaşamsal organları çalışır durumdadır muhtemelen, erken doğarsa da üzülme canım.

Allah yardımcısı olsun ama, hakikaten konu açana kadar acile gitmesi bana da mantıklı geldi.
Böyle bir durumda bile buraya yazacak vakit bulunuyorya hayret ediyorum...
Allah hem bebeğinin hem kendisinin yardımcısı olsun ne diyelim...

bence durdurmuşlardır doğumu.. kilo önemli değilde ciğerleri gelişmemiştir daha kuzucuğun. inş bekler biraz daha . hayırlı haberle gel inş.

Konu açacağınıza acile gitsenize

Ay Allah kolaylik versin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin ama bence bir acile gidiverin bir zahmet

Bence de acile gidin sabahı beklemeyin

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Sanıyorum doktora gittiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Endiselenme kilosu cok iyi, aksi bir durum olmazsa eger kuvezde kalmaz...yalniz hastaneye gitmende fayda var,beklemeden genel bir kontrol olman sart

Dogum mu yapti acaba
hepinize tesekkur ederim , doğum yapmadim bekliyorum,turnusol normale döndü ama tabiki bosvermeyecegim gideceğim annemin gelmesine bir 10 dk kaldi sanirim ..yazana kadar acile gitsene diyen arkadasim sana da teşekkür ederim farkindayim insan sonirleniyor..ama benim nerede be sekilde olduğum hakkinda bilginiz var mi belki cok uzak hastane tekim ve tek gitmekten korkmusumdur belki param yoktur okadar .. sabah 6 da karanlikta tenha bir semptte taksiye binneye korkmusumdur... hepinize tesekkur ederim dr ile gorustum korkma sizintidir gel bir bakalim dedi.. haberdar edecegim insallah, ve hepinuzden allah razi olsun

Insallah daha 1-2 hafta dursa cok guzel olacak. Bebegın kılosu ıyı demısler ama haftanız henuz kucuk en azından cıger gelıstırıcı ıgne vurulun 48 saat fılan gecsın elbette vucutta enf olusmadan . Hadı bıze haber verın

Sizi hatırlıyorum bir zamanlar komşuyduk. O semtte o saatte taksiye binmeyin zaten. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

Ambulans çağırabilirdiniz?
Bebek söz konusu o yüzden o şekilde uyardım. Kötüsünüz sandım.
Birşey olmaz deseydim ya da sabahı bekleyin de gidin deseydim iyi bir üye olurdum sanırım.
Neyse iyiymişsiniz sorun yok.

Cok gecmiş olsun umarim rahat bir doğum gecirirsiniz. fakat dikkatime ceken bir soru soracagim?

Cahilliğime verin lütfen,turnusol kağıdı mavi olunca suyumuz mu geliyor oluyor? benim dr um cok uzakta bileyimde ona göre bende yapar ona göre hareket ederim diye soruyorum

Bence de acile her şekilde gidilebilir
Yaşanılan yerle alakası Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…