Doğum basliyor galiba 32.hafta korkuyorum

turnusol kagitlari renk renk bendeki kirmiziydi dr bu koyu mavi olursa gel demisti canim.
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim.. doktora gittim hem alttan hem batin hem nts bakildi hamd olsun sorun yok bebegin gelisimi de haftasina daha uyumlu cikti .. CuteMom haber edeyim dedim....sabah kirdigim olduysa kusura bakmasin hepimiz iyi niyetliyiz elbette iyi üye kotu uye vs bir tavrim asla olamaz ben erken dogum korkusu yasayip yasayan varmi diye sormustum korkma yada allah yardimcin olsun dense bile o an tek basima o panigimde iyi gelirdi açıkçası bunun yerine burda yazacagina dr git yok ne garip vs tarzi yorumlar o kaygili anda beni üzdü üslup önemli yani dogru söylediğinizi biliyorum ama soyleme tarzi o an zaten panik olan birii icin pek moral olmuyor :)

Bende erken dogum rısklıydım canım . 31de dogacakken 36 kadar durdu Ha bugun ha yarın dıye dıye

Umarim konu sahibi iyidir. Sizin sorunuzu gorunce yazmak istedim. Turnusol kagidi asitlik bazlik gösteren bir kagit. Amniyon sıvısı bazik olduğu icin mavi renge döner yani amniyon sivisi sizmaya başlamış demek, doğum sinyali olabilir diye kontrol amaçlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…