- Konu Sahibi destiny555
-
ben hiç bir şey hazırlamadım daha,bi sürü eksiğim var,işin kötüsü elim kolum da kalkmıyor.alışverişe çıksam zınk diye kalıyorum.nerden başlasam ne alsam sapıtıyorum.aklımı yıtırdım sankı.annemı beklıyorum bır an once
önüne ne geliyrosa al ben öle yaptım
Bebege alinan seyler cok degil.surekli kakaydi kusmaydi derken giyiliyor.
Nacizane tavsiyem pijamadan 2 tane cok.
Ben dogumda 2 gecelik almistim biri sabahlikli sadece sabahlikli olani kullandim.Hatta ilk cikinca gecelik degil pijama ustu gibi bisey giydirmislerdi alt ciplakti.kan bulasmasin die.sonra gezdirmeye cikardiklarinda sabahlikli gecelik giydirdiler.Hayirli dogumlar dilerim.
arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah sağlıklı sıhatli .. bazı arkadaşlar biberona gereksiz demişler ama eğerki ilk anda sütünüz gelmezse bebeğe mama veriyorlar o yüzden biberon lazım oluyor nacizane fikrim tabiiki inşallah sizlerin sütleri ilk andan itibaren bolca gelir öyle bir sıkıntı ile uğraşmazsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
merhaba bende uzun zamandır foruma girmiyordum kısmetse temmuz annesiyim ,tecrübeli anne olarak söylemek istiyorum gereksiz dediğiniz şeyler okadar gerekli oluyorkibiberona ne gerek var anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?