arkadaşlar ben neler koydum yazayım.bebişime;3takım hastane çıkışı,1 penye yelek,1 penye battaniye,1 polar battaniye(eve gelirken),polar patik,ağız mendili ve havlu bez(havlu bez omuza koymak için)yeni doğan bezi,canbebenin alt açma örtüsü,pişik kremi,hastanadeki yatağına sermek için örtü,altını silmek için pamuk ve bir kap birde yedekler koydum çorap,eldiven,önlük vs.bunları ayrı ayrı şeffaf poşetlere koydum rahat bulunabilsin diye.hast.çıkışı çok gelebilir ama yeni doğum yapmış arkadaşlarım sık sık altlarına yaptıklarından hatta bellerine kadar pislendiğini söylediler.kendim için;gecelik ve pijama,el havlusu,terlik,kırmızı taç,kolonya,naneli şeker,ıslak mendil,diş fırçası ve macunu,2 adet çorap,ped,gögüs pedi,göğüs kremi,el aynası,fotoğraf mk.,kağıt havlu,emzirme atleti,iç çamaşırı ve hast.gelenler için çikolata koydum.unuttuğum varmı bilmiyorum.yastık,biberon ve ilk etapta emzik kullanmayı düşünmüyorum.uzmanlarda 1 yıl yastık kullanmayın diyolar.şimdi ya sütün olmazsa diyebilirsiniz benim göğsümden zaten sıvı geliyor emdiğinde dahada gelecektir.memeyi almazsada (ki lütfen alsın)kaşığa başvurucaz artık.