Doğuma Hazırlık doğum çantası için erken mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
pazartesi 35 hafta oluyorum, tam hazir degil ama genelde cogu sey alindi ve bazilarida katildi.

Bebegim icin:

Hastane cikisi
1 takim bastan ayaga giyilecek kiyafet hastane icin
emzik
ince battaniye
yun battaniye (eve giderken ustune ekstradan ortmek icin)

Kendim icin:

esofman takimi
pijama
2-3 corap
3 t-shirt
3 kilot
dis fircasi ve macunu
dudak kremi (cok kuruyormus)
sampuan, balsam, duskremi
tarak ve toka
emzirme sutyeni ve atleti
ped
terlik
goguspedleri, tek kullanimlik+ yun olanlardan

Ivir zivir:
telefon
kamera
usttekilerin sarj aletleri
sise suyu, enerji icecegi
atistirmalik/yiyecek birseyler (kraker, biskuvi,pogaca tarzi) (hem kendim hemde esim icin)
poset (kirlileri eve goturmek icin)

Baba icin (veya dogumda yaninizda kim olacak ise):

esofman
t-shirt, boxer
corap
terlik

canım havlu yazmamışsın
bebeğin biberonu falan varsa onlarıda koy benim ilk günler sütüm gelmedi hastanede mama vardiler.
eğer süt için çay falan aldıysan onuda koy,
bide manuel veya elektrilki hangi şekilde pompan varsa mutlaka almaı-lısın benim göüğlerimi şırıngayla çektiler.
şimdilik benim aklıma gelen bunlar

ben de 26 haftalık hamileyim.daha hiç alışveriş yapmadım.bugün biraz araştıracağız nerden ne alabilirim diye.bebek doğsa çıplak kalacak:)

ben de 26 haftalık hamileyim.daha hiç alışveriş yapmadım.bugün biraz araştıracağız nerden ne alabilirim diye.bebek doğsa çıplak kalacak:)

canım bence yavaş yavaş ayarla son ay zaten hiç bir şey yapası gelmiyor insanın zaten tuvalet yüzünden kapı dışarı çıkmak istemiyorsun. gönlünce olsun istiyorsan eksiklerin almaya başlamalısın.

Canim tesekkurler, aklima gelmemisti senin saydiklarin :) Ben yurt disindayim burada havlu ve biberon gibi seyleri hastaneden veriyorlar, hastanede pompada odunc alabiliyorsun ama kendimde almayi dusunuyorum onu. burada bilemiyorumki o caylardan bulabilirmiyim.. Iyi olur aslinda ama..

bende acele etmek istemiyordum ama burda okuyunca anladımki zamanı gelmiş 32 haftalık oğluşum..
hemen bu haftasonu gidip kendime cantamı, oğlumunda eksiklerini tamamlıyorm

canim pisik kremi almayi dusunmuyomusun.ben yanima almayi unutmustum hemen eczaneden almisti eltim.

en iyisi erken başlamak hazırlığa allah korusun erken doğum filan...ayrıca erken başlandığında paniklemeden herşey alınır acele ye gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…