Doğuma Hazırlık Doğum cantasi icin yardimci olursaniz sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kızlar internetten araştırıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istedim genelde izledigim videolarin altinda gereksiz cok sey konuldugu yaziyordu kararsiz kaldim birde biberon ve yenidogan bezde hangi markayi tavsiye edersiniz simdiden tesekkur ediyorum

Prima premium care ile başlamıştık biz öneririm, biberonda da philips avent.
Ben de gereksiz çok eşya almıştım inşallah bu kez şunları koyacağım bak sana da yazayım:

3 takım hastane çıkışı (kusar, çiş taşar vs diye 3 tane) (zıbın vs gerek yok setlerde oluyor)
5 adet ağız bezi
6 7 adet bez
1 paket dikdörtgen pamuk (ıslak mendili yanıma almayacağım, pamuğu ıslatıp kullanmak daha iyi acı tecrübem var)
2 müslin örtü
2 penye battaniye
Gümüş kapaklar
5 6 adet göğüs pedi
Emzik (bulunsun niye almadım demekten iyidir)
Kendime gecelik (doğum sonrası pantolonla uğraşmayı sevmiyorum gecelik çok pratik)
Depend lohusa pedi
Kalın hırka (bebek doğar doğmaz acayip bir üşüme hissi geliyor)
Çorap
Terlik (ben sandaletimle gezmiştim terlik de iyidir)
Eve dönüşte giymelik elbise
Ben son aylarda hep emzirme sütyeni taktığım için ekstra yazmadım onu zaten üstümde olacak, sen de öyle yap derim

Hastane çıkışı için 1 büyük set, 2 tane de az parçalı set alırım yanıma.

Son düzenleme:
Yeni dogan bebek bezini prima yenidoğan al bence
Birberon içinde kendi kullanıp memnun kaldıklarımı söylüyorum avent marka

Canım zaten hastanede hemşireler biberon önermiyor hatta bazıları kızıyor bile yanına Cy kaşığı al ben bebeğime Prima aldım ilk taşma falan yaptı o yüzden BİM'in bezine geçtim bir sorun yaşamadım ıslak mendil sleepy kullandım.pisik yaptı a101 in ıslak mendilini kullanıyorum şu an sen de deneyerek al hemen stok yapma bunlada her bebeğin cildi farklı oluyir
Ben bebge 4 takım aldım alt üst eldiven şapka zıbın bu şekilde ağız mendili bez ıslak mendili çorap battaniyesi iki tane müslin battaniye bide yanıma pusetimi almıştım
Kendime 2 tane alt üst pijama iç çamaşırı 3alt 3 üst hani hepsini kullanmadım ama nolur nolmaz depend al mutlaka derim tesettürlysen işte hırka tülbent terlik al çorap öyle emzirme sütyeni falan hiç lazım olmadı yani yada şu dantelli lohusa takımları yine almak isterseniz alırsınız ama en gereksiz şey kesinlikle

Çok tesekkur ederim canim

Tesekkur ederim canim daha kisisel bakim urunu hic almadim dedigin gibi stok yapmayi dusunmuyorum dantelli gecelik bende tercih etmiycem hem pahali hemde beden konusunda sorun yasarim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…