- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 41
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
ana kucağı da olur tabii, arabada taşıyabilmeniz için herhangi bir şey
arkadaşlar yardımm[/QUOT
ya çok toy hssediyorum kendimi ancak bize tecrübeli arkadaşlar yol gösterip fikir verebilirler benim gibi bi haftalık tatile 18 kg valizle giden biri iki gün kalıcağı hastaneye bide bebek varken aynısını götürü herhalde
Bebeği yıkıyorlar mı siliyorlar mı bilmiyorum ama temiz oluyor. Biz hastanede 2 gece kaldık, üstünü bir kez değiştirdik ama niye değiştirdik hatırlamıyorum. Sık sık kan almışlardı bebekten sanırım kıyafetleri kanlanmıştı o yüzden değiştirmiş olabiliriz ya da çişini kaçırmış olabilir tam olarak hatırlayamıyorum. Bebek için çok fazla kıyafete gerek yok, 2tane yeter diye düşünüyorum. Doğum öncesi sık sık muayene ediyorlar o yüzden gecelik giymeniz daha rahat olabilir. Normal doğum sırasında zaten altınızdakileri çıkarıyorsunuz. Sezaryen doğumda tamamen soyup ameliyat önlüğü giydiriyorlarmış. Doğum sonrasında nasıl rahat edecekseniz öyle giyinebilirsiniz. Kanamanız çok olursa zaten üstünüz kirleniyor sık sık değiştirmeniz gerekiyor. Sezaryende dikiş yerleri pijama giyince acır mı bilmiyorum. İsterseniz 1 tane gecelik alın yanınızda bulunsun.
ya bişey sorcam..kimisi diyo doğumdan 2 gün sonra süt geliyomui kimisi diyo hmn geliyomuş..Allahaşkına bu süt doğumdan ne kdr süre sonra geliyo? ertesi gün fln gelirse çock açlıktan ölmezmi el kadar şey ztn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?