doğum çantası???

ölmez ölmez korkma :) allah korusun.zaten doğumdan sonra ilk yarım saatin içinde kucağına veriyorlar emzirmen için.ben daha baygındım,baktım göğsümde portakal kadar kapkara bi kafa,saldırıya geçmiş,canavar gibi emiyor.sezeryan olunca biraz daha uzun sürüyor süt gelmesi,önce sarı ilk süt geliyor azıcık azıcık,ertesi gün normale dönüyor.bebek ne kadar emerse süt o kadar çabuk ve çok geliyor.doğumdan sonraki zamanlarda da çok ciddi üzüntü stres yaşama,yeterince beslenmeme,çok ciddi uykusuzluk durumları haricinde sağlıklı her kadının sütü olur bunu unutmayın,sütüm yok diyip emzirmezseniz sütünüz gerçekten olmaz.

6, ayda çanta hazırlama fikri mantıklı geldi tabi nolur neolmaz bi yandan çok çabuk geçsin istiyorum bu zaman bi yandanda doyasıya hergün içimde kalbini hissetmek stiyorum nasıl güzel bişimiş bu böyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
birde bişi sorucam gülmeyin normal hayatta herzaman topuklu ayakkabı giyen biriydim şimdi hamilelik yüzünden giydiğimde kızıyorlar bence bi sakıncası yok ama yinede laf işitmemek için giymemeye çalışıyorum benim gibi kokoşh biri oluncada dedim hastaneden topuklu ayakkabılarla kucağımda bebeğimle çıkıcam diye doğum yapmış bayanlara soruorum acaba mümkün olurmu o kadar rahat yürüyebilirmiyim

Kaç aylık hamilesin şu anda bilmiyorum ama zaten son dönemlerde giymen pek mümkün olmuyor,kocaman karnınla vücudu dengede tutabilmek zor oluyor.zaten çok tehlikeli arkadaşım,azıcık sabret,giymeyiver.bir dengeni kaybedip düşsen allah korusun,bebeğini kaybedebilirsin,aldığı darbeyle zihinsel veya fiziksel özürlü doğabilir.hastaneden çıkarkende topuklu giymek çok abes ve komik olur bence,zaten dikişlerin olacak ağır adımlarla dikkatli yürümek zorunda kalıyorsun.doğum yapacaksın canım farkında mısın,lazer epilasyona gidip kıl temizletmeyeceksin.

19 haftalık hamileyim ALLAH korusun o gibi kazalardan korkuyorum ama bu illaki topukla olacak değil ben yinede alıcam topuklu ayakkabılarımı artık doğum yaptıktan sonra derim size giyebildim veya giyemedim diye :))

19 haftalık hamileyim ALLAH korusun o gibi kazalardan korkuyorum ama bu illaki topukla olacak değil ben yinede alıcam topuklu ayakkabılarımı artık doğum yaptıktan sonra derim size giyebildim veya giyemedim diye :))

cok abartmıslar oğlumda bır valız ona bır kucuk valızde kendıme hazırladım ama oğlumun kusma huyu olmadıgı için cogu kıyatı kullanılmadan geldı ıkıtane battanıye koyun bebeıs için bır sey oluyor ve tek battanıye ıle gıttıysenız ya yıkayıp kurutmaya calıssacaksınız yada lekelı lekeli kullancaksın

ben herşeyden çift çift almaya kalkarsam yandım 1-2 aya kadar hazırlamam lazım çantamızı

çok güldüm yakıyamam o portakal kafaya. Benim hamileliğin daha başları ama şimdiden çok sabırsızlanıyorum çok merak ediyorum nasıl olacak diye Allah sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…