ben dogum yapmadım ama kilo alip varmaktan yada sadece kilodan kolumda bacaklarımın arkasinda ve gögüslerimde çatlak var evde uygulanacak bi yöntem biliyor musunuz aacaba dogum çatlaklarında kullanılan yöntemlar kullanılabilir mi işe yara mı?mafoldumben
Arkadaşlar benim çatlaklarım da kilo alıp vermekten.Malesef doğm çatlağı da kilo alıp vermekten oluşan çatlak da aynı şeyler.Sonuçta her ikisinde de ani kilo değişimi söz konusu ve cilt aynı şekilde yırtılıyormafoldumben Şayet doğum çatlağına yarayan bir şey bulabilirsek elbette bizimkine de yarar ama malesef henüz kesin sonç veren yöntem dymadımmafoldumbenForumu takip ediyorum ve pek çok şeyi deniyorum. Devam bakalım.
benimde aynı şekilde oluşan birçok çatlaklarım varr..bi çok yöntem var hiç birinin işe yarıdığını sanmıorum.daha doğrusu benim çatlaklarımda etkili olmuyo.ben artık umudumu kaybettim..bunlarla yaşamayı öğrenicem sanırım mafoldumben..
abercrombie tavsiyelerin için çok teşekkür ederim gerçekten moral oldu bana :1rolleyes: kakao yağı falan denemedim daha önce ama en kısa zamanda deniyorum inş bi fark olur.tamamen geçmesini beklemiorum ama belli olmasın yeter..etek bile giyemez oldum artık..inş kuruluruz hepimiz şu çatlaklardan zemuszemus