doğum çatlakları

aysem_2804

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1
0
6
Ankara
merhaba kızlar size bir sorum olacaktı ablam yeni doğum yaptı çatlakları var komşusu oksijel trio diye bir markanın serum ürününü kullanmış çatlaklar geçmiş yeni doğum yapalarda 1 aya kadar geçiriyormuş bu ürünü bilen kullanan var mı internetten araştırma yaptım fazla birşey bulamadım veya önereceğiniz ürün var mı?

benimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR firmasının aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdi de selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım aynı firmadan daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)

benimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR firmasının aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdi de selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım aynı firmadan daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)
Benimde karnim ayni arkadasim anladigim kadariyla ilac diil bi kozmetik markasi diilmi buraya yazilmiyorsa bana ozelden atarmsin tam adini kremin :KK14:

Back
X