Doğum da kim kalıcak mevzusu

Bildigim kadariyla 1 gun kaliniyor hala hastanede. sezeryan dogum surecim oldu 2 defa.o kadar buyutulecek bir olay degil.wc ye gider giyinirsiniz cok utanirsaniz.oyle herkesin icinde sizi soyup pedinizi falan koymazlar.zaten bol bol yuruyerek gececek ilk saatleriniz.pedinizi falan da wc de kendiniz degistirebilirsiniz.endiselenme hic.kv de istiyorsa gelsin onun da torunu.

Ameliyathanede üstümde sadece önlük vardı. Orada giydiremeyecekleri için mecburen odaya getirdiklerinde giyindim. Giyinmeden önce de vücudumda kalan baticon lekelerini temizledi hasta bakıcı kadın. İki doğumda da böyle oldu, ikincisini iki hafta önce yaşadım. Gayet güncel bilgiler. 😁
Ben yaşamadım çok eminim demek ki kendileri giydirdi nir yerde hiç hatırlamıyorum ama odaya gelmeden ayılmaya başlayıp birilerini azarlamıştım onu hatırlıyorum kayınvalidemin yanında hiç soyunmak zorunda kalmadım ama başkaları da odada soyunuyorsun derse arayıp kayınvalideme soracağım yarın sen nerelerimi gördün ya diye çaktırmadan😅

Merhaba hanımlar

7.5 aylık hamileyim Allah izin verirse tek dileğim sağlıkla kucağıma almak kayınvalidem hamile olduğumu öğrendiği ilk günden itibaren benle annen kalıcaz hastane de dedi bende hep o zaman gelsin bakarız diyerek geçistirdim hep hata bende başta tavrımı koyacaktım biliyorum :KK43:
Ama şuan zaman yaklaştıkça geriliyorum.
Çünkü ben aşırı çekingen biriyim yanın da rahat edebileceğimi düşünmüyorum o gün sadece annem yanım da olsun istiyorum sizce eşimi söyliyim omu annesine söylesin yoksa ben mi bi şekil de söyliyeyim bu arada kayınvalidemle yalandan ikimiz de iyi gibiyiz birbirimizden pek haz etmeyiz gelirse o günü bana zehir edecek her şeye karışarak
Şahsen bana kimse emir kipi ile konuşamaz. Ben nasıl rahat ediyorsam o şekilde olur. Bence eşinize söylemeyin niye eşinize söylüyorsunuz ki direk söyleyin kendisine bu şekilde planlayıp bu şekilde uygun gördüğünüzü. Ben ne zaman birseyi direk söylemek yerine eşime söylesem yok yere eşimle tartıştım huzurum bozuldu çünkü hep kendi ailesini savundu en güzel günlerinizi mutsuz geçirmeyin. Direk ciddi bir şekilde isteğinizi söyleyin

Biz eşimle kendi anneme de kayınvalideme de doğumun ne kadar süreceğini bilemediğimiz için haber vermedik diyecektik. Doğum esnasında hormonların yeterli şekilde salgılanması için mahremiyet gerekiyo diye defalarca, ayrıntılı bi şekilde anneme de kvme de anlatmıştım. O yüzden pek sorun yapmazlar diye düşünmüştük. Gel gelelim sezaryen olmak durumunda kaldım. Ailelere söyledik. Annem 3 saat uzaklıkta yaşıyo o geldi. Babam eve geldikten sonraki gün geldi. Doğumdan sonra eşim, annem,kv,görümcem vardı. Görümcem ve eşi sağolsun annemle kvyi yemeğe götürdüler bi kaç saat kendi kendimize kalalım diye. Evet hemşire gelip üstünü başını falan değiştiriyo ama herkesi odadan çıkarıyo. Yani kimse beni çıplak görmedi. Her şeyi eşimle yaptım. O yürüttü, hasta bezi değişiminde bi noktaya kadar o yardımcı oldu, emzirirken o destek verdi. Yani anneler vardı ama bakımda değil o mutlulukta ortak olmak için vardı. Gaz çıkardığımda da kvme kusura bakma anne demiştim o da olur mu kızım rahat ol nolur falan demişti. Aslında bu kadar uzun anlatmamın sebebi her şey sizin ve eşinizin elinde. Anneler torununu görmek isteyebilir, çocuklarının yanında olmak isteyebilir çok normal. Ne kadar dahil edeceğiniz tamamen size kalmış.
Sağlıkla alın kucağınıza 🌸

Back
X