doğum dan 40 gün sonra muayene sart mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi abc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abc3

Kun fe yekun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
1.597
433
198
Doğum yapalı41 gün oldu dr la yarın randevum var vajinal muayene yapacakmis vajinismusum korkuyorum gitmesem olmaz mi
cevaplarsaniz sevinirim

Ben doğum yapalı 2.5 ay oldu hiç doktora gitmedim doğum zamanında yeteri kadar canımı yaktılar muayene de bidaha gitmek istemedim gitmedim halen akıntı olmasına rağmen de gitmicem

Doğum yapalı41 gün oldu dr la yarın randevum var vajinal muayene yapacakmis vajinismusum korkuyorum gitmesem olmaz mi
cevaplarsaniz sevinirim
Cnmcim nasilsn bnde gitmedim sezeryana ragmen aman bi sorun hissetmiosan gitme kusum bosver zaten hirpalandik aylar boyu dinlen rutin kontrole git iyi hissettiginde akinti varsa pimafucin sanirm adi fitil kullan ben oyke yaptim dr u ariyip sordum soled saolsun bebisini kokla yerime yoldaş :=) simay ben kullanici deistim

cevaplarsaniz sevinirim
canım kusura bakma ama neden vajinal bakıyor ki ben gittim karnımdan ultrasonla baktı hiçbir sorun yok rahmin toplanmış dedi taaaaa bi yıl saonra bi daha muayene edelim dedi sende karından baktır hem için rahat eder hemde canın acımaz bu arada bende vajinusmusum alttan muayene olamıyorum ama doktor alttan bakmayı teklif etmedi bile gerekli değil üstten yeter dedi, ablamda normal doğum yapmasına rağmen ona bile karnından baktılar

Cnmcim nasilsn bnde gitmedim sezeryana ragmen aman bi sorun hissetmiosan gitme kusum bosver zaten hirpalandik aylar boyu dinlen rutin kontrole git iyi hissettiginde akinti varsa pimafucin sanirm adi fitil kullan ben oyke yaptim dr u ariyip sordum soled saolsun bebisini kokla yerime yoldaş :=) simay ben kullanici deistim
H
Slm Simayim gitmedim bi sıkıntım yok bakalım suan umarım olmazda olursa gideriz :)

BENDE NORMAL DOĞUM YAPTIM FAKAT KONTROLE GİTMEYE KORKUYORUM ; SADECE PARMAĞIMLA RAHMIN İÇİNE BAKTIĞIMDA DİKİŞLERİM OLDUĞU VE ET PARÇASI GİBİ RAHIM GELİYOR SANIRIM DAHA TOPARLANMADI 3 AY OLDU ...

BENDE NORMAL DOĞUM YAPTIM FAKAT KONTROLE GİTMEYE KORKUYORUM ; SADECE PARMAĞIMLA RAHMIN İÇİNE BAKTIĞIMDA DİKİŞLERİM OLDUĞU VE ET PARÇASI GİBİ RAHIM GELİYOR SANIRIM DAHA TOPARLANMADI 3 AY OLDU ...
canım ilk günde toparlanması gerek rahmin bir yanlışlık olmasın üç ay uzun bir süre

Back
X