Dogum fiyatı

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Hanımlar İstanbul Avrupa yakasında özel hastaneye gidenler kime gidiyorsunuz? Bayan doktor arıyorum Doğum icin, kendi hastanem 6500 istiyor normal Doğuma, doğumu ben yapıyorum sonuçta benim yerime doğurmayacaklar 1500-3000 arası temiz bir hastane varmi gittiğiniz? Bayan doktor tercihim ayrıca.

Hangi hastane ki o kadar fiyat istiyor baya fazlaymış canim

Anadolu yakasında Acıbadem de detaylı ultrason için 1500 tl demişti
Önce devlette randevu almaya çalışacağım, olmazsa şubesi çok olmayan orta seviyeli bir özel hastanede yaptıracağım.
Doğum için de belki fiyat alırım ordan

Acıbadem Atakent SGK ile anlaşmalı doktorum ama yine de Doğum fiyatının bu olması şaşırtıcı.

O paraya 1987 modem Şahin marka araba alınır, sorsaydın doğumu da onlar mı yapıyolar . Ben özel üniv hastanelerine gittim memnun kalmadım şuanki doktorumdan çok memnunum, erkek. Kocam erkek doktor istemiyodu şimdi kadın doktora götürmüyo doktorumdan memnunuz. Normal doğum 1 gün yatış da dahil 650, sezeryan 2 gün yatış dahil 1000 tl, sezeryanı sen istersen 2 gün yatış dahil 2500. Tansiyonum falan yükselince oda açıyolar, serum falan taktıklarında tek kişilik koltuğu banyosu da olan odalar evet çok lüks sayılmaz ama dikkat ettim çarşafları falan ütülü tertemiz. 2017 de fiyatlar artar mı bilmiyorum da biz 2000 lira gibi bütçe ayırdık doğum için.

Hangi ildesin cnm.

haklısın gerçekten :) buldum bir doktor muayenehane e gideceğim Pazartesi. Hastane teklifini yapacaklar 2500 den başlıyor normal Doğum dedi bende zaten kısmetse normal istiyorum tmm dedim hayırlı gelir insallah. Doktor yorumlari cok iyi insallah yorumlardaki gibidir. Canim temiz olması en önemlisi lüks olunca Doğum değişmiyor acı azalmıyor :))) bir de sıcak kanli olsunlar yeter.

Aynen ben doktorumdan çok memnunum bi şey sorabilir miyim falan dediğimde istediğin kadar sor der, her türlü ilgilenir vs. Hastanenin fiyatları da uygun doğumhanesini falan da görüyorum, yatarken başhemşireleri falan geliyo memnun musun yapabileceğimiz bi şey var mı diye soruyo daha ne olsun. Bi avazda çıkarlar umarım canım ya.

İnsallah canim zaten annenin memnun olması herşeyi kolaylaştırıyor :) insallah kolayca yaparız doğumları senin az kalmış masallah sağlıcakla al kucağına. Bende böyle kıpırtıları gıdıklama hafif dürtme gibi hissetmeye başladım senin de öyle mi başladı?

Benim 13 haftada batmalarım başladı, 17-18 haftalarda kelebek kanat çırpması gibiydi, 24 gibi artık hissediyodum hareketleri ama kuş gibiydi minnak minnak ve şimdi bi tekme atıyo karnımın titrediğini görüyorum Gün geçtikçe daha eğlenceli oluyo biraz canım yanıyo sert tekme attığında ama mutlu oluyorum sağlıklı olduğu anlamına geliyo çünkü.

Evet ya benimde dürtüyor hafif hafif heyecanlanıyorum acayip :))) bakalım ne zaman tepecek zilli

esenler avicennaya gidiyorum hastane temiz çalışanları iyi gayet doktorlarıda ilgili normal doğum 750 sezaryen 1250 demişti bana yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…