Acıbadem Atakent Küçükçekmece canim
Evet araştıracağım. Doktoru buldum sadece hastane kısmı kaldı onu da hem araştırıp hem doktora danışacağım.
Tşkr ederimm.
Arkadaşın dediği gibi gop medical iyidir bak aklında tut canım.
Sağol Can'ım
Tşkr ederimm.
Arkadaşın dediği gibi gop medical iyidir bak aklında tut canım.
Gercekten yuh, cok memnunum hastaneden de doktorumdan da ama bu parayı neden vereyim sırf Acıbadem diye...Ben burada sezeryan için 3000 lira fazla derken 6500 normal doğum yuh yani.
Bnde özelde muayene oluyorum canım bu detaylı ultrasona para mi alacaklar hiç bilmiyorum 22. Haftada muayenem var ne zaman oluyor bu detaylıAnadolu yakasında Acıbadem de detaylı ultrason için 1500 tl demişti
Önce devlette randevu almaya çalışacağım, olmazsa şubesi çok olmayan orta seviyeli bir özel hastanede yaptıracağım.
Doğum için de belki fiyat alırım ordan
Gercekten yuh, cok memnunum hastaneden de doktorumdan da ama bu parayı neden vereyim sırf Acıbadem diye...
Anadolu yakasında Acıbadem de detaylı ultrason için 1500 tl demişti
Önce devlette randevu almaya çalışacağım, olmazsa şubesi çok olmayan orta seviyeli bir özel hastanede yaptıracağım.
Doğum için de belki fiyat alırım ordan
Evet SGK liysan 350 2 li tarama, öyleydi galiba sigortasız fiyatı dir cunku sigortasız burdaki Acıbadem de o kadar alıyorBurada özel muyenehanelerde maksimum 300 tl.
Onlar coşmuş :)
Evet SGK liysan 350 2 li tarama, öyleydi galiba sigortasız fiyatı dir cunku sigortasız burdaki Acıbadem de o kadar alıyor
Sağol Can'ım hepsini not ediyorumCanim gop yeniyuzyil hastanesini arastir derim guzel bir hastane fiyatlari bana pahali geliyordu ama senin hastanene gore bedavaymis:) normal dogum 1250 filandi yanimiyosam, sezeryan 2500 istege bagli sezeryan da 4000 felan
Canim Bahçelievler de bir doktor buldum ve cok cok fazla olumlu yorumlar okudum muayenehane sine gideceğim Pazartesi o da 200 alıyormuş. Ve dedigin hastanede de Doğuma giriyormuş eğer ki orayı tercih edecek olursam. Ve normal Doğum 2500 den başlıyor demişti orada zannedersem kendi alacagi ücret de dahil olarak. Cunku ben direkt Doğum ucretini sordum. Pazartesi detaylı bilgialacağım.Ben b.evlerde vital hastanesine gidiyorum
Dr,um 10 numara dr. Dalga Dalgicoglu araştırabilirsin bir kere gidince onu bırakmazsın eminim Babacan,parayla isi olmaz,dürüst,bir baba abi gibi ,yaklaşır aileden biri gibi ,yalan yere tahlil istemez sırf hastane kazansın diye yani
Ne zaman arasam tif herzaman cvp verir
Ben çok memnunum , kardeşide kadın doğumcu 20 yıldır kardeşini yanıyoruz biz kıbrıslılar
Esim ilk basta erkek diye istemedi ,şimdi sorun yok şükür oda seviyor
Şuan sezaryan 1500 normal daha ucuzdur kampanya var yılbaşına kadar ,
Ayrintili ultrasonda b.köyde rıdvan bey var
Oda benim dr.umun arkdaşı ,
Bana cocuğum için neler söyle diler tahliller düşük,amniyosentez illa dediler ,neler,neler rıdvan abiyle tanışınca çok şükür tırnaklarına kadar inceledi anlattı ,tek,tek damarlarına kadar anlattı ,
Allah bin kere razi olsun ondan
AtAköy hastanesinin eski başhekimi ,aynı zaman da
200 tl muanesi gitmek isteyen olursa arar sölerim ilgilenir ,
Canim Bahçelievler de bir doktor buldum ve cok cok fazla olumlu yorumlar okudum muayenehane sine gideceğim Pazartesi o da 200 alıyormuş. Ve dedigin hastanede de Doğuma giriyormuş eğer ki orayı tercih edecek olursam. Ve normal Doğum 2500 den başlıyor demişti orada zannedersem kendi alacagi ücret de dahil olarak. Cunku ben direkt Doğum ucretini sordum. Pazartesi detaylı bilgialacağım.
Canim dr adı mehtap ben bayan tercih ediyorum ama. Hastane tercih edebilirmişim onu Pazartesi detaylı görüşeceğim. Hastane temiz olsun doktor iyi önemlisi o.tabii dışarıdan geldiği içindir adi neymiş dr .un valla orda birtane bayan dr,var didem han.onunda yorumları çok.iyi,dalga bey kadar olmasada
Ooovvv ne çok fiyat söylemiş sana öyle ,normal doğum 1000 yoktur bile uçmuş onlar,
bak canım hastane ahım şahım bir hastane değil,tamamen dr uma güvendiğim için gidiyorum ben,
( benm gibi pipirikli sürekli soran ,araştıran panik atak biri için dr,çok önemli)
genel cerrahımda orda benim,
Dr,ları iyi ama hastaneyi begenmiyorum pek ben,çalışanlarını felan,itici
Hastane güzele benziyor. Ona da bakmalı.hamileliğim boyunca hep türkiye hastanesi figen hm gittim doğum ücreti normal 2400 sezeryan 2900 pazarlık yapılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?