Doğuma Hazırlık Doğum Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dexterella

Minik Böceğim...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
3.349
6
156
Arkadaşlar özel hastanelerde doğum fiyatları ne kadar acaba ? Gittiğiniz hastanenin fiyatını biliyosanız yazabilirmisiniz ? Birde devlet hastanesinde doğum yapan var mı ? İstesek özel oda tutabiliyo muyuz ? Doğum sancısı çekerken bütün hamileler aynı odada mı oluyo ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Burdaki hastaneden daha uygunmuş.Burda 1500 tl sezeryan, ama ben sezeryandan korkuyorum. bilmiyorumkismile Burda normal doğumu sordum 750 tl dediler.Birde ağrıya dayanamazsam epidural normal doğum olursa 1100 dediler. Biraz yüksek geldi bana fiyat. Silivri'deyim ben. bilmiyorumkismile Resimdeki bebiş senin kızın sanırım. Maşallah çoook güzel. Benim de kızım olucak. opuyorumnanaktan

okadar yok indirim yapılmış doğumlarda duymadınız ben ümraniye afiyet hastanesine gidiyorum sezaryan 450 ytl tek oda çift oda ise 350 ytl normal doğum tek oda 350 ytl çift oda ise 300 ytl özel hastanelerde izmitte öle arkadaşım yeni doğum yaptı fiyatlar aynı. devlet hastanesinde bedave doğum para almıyolar ama tek oda şansın yok aynı odada kalınıyo öbür hastalarla canım. bende sezaryan istiyom ama bakalım korkuyom normalden tek oda daha rahat oluyo artık hangisi olursa tek oda isteyecem.

Teşekkür ederim...Senide Allah bir avazda kurtarsın sağ salim kızını kucağına al :Saruboceq: Bende Küçükçekmece' deyim.

canım ben capada dogum yaptım agrı cektıgım odada tek basımaydım ozel oda tuttuk gecelıgı 70 tl banyosu tuvaletı var ama odanın dısında anahtar verıyorlar tuvalet fılanda sana ozel 1 gece onceden tuttugumuz ıcın 140 tl odedık ben 1 gece kaldım normal dogum yaptıgım ıcın
baska hıcbır ucret odemedım
kolay dogum dılıyorum

yeditepe'den bugün fiyat aldım doktorum orda olduğu için.
her şey dahil (hastanede yatış, dr.parası vs.)
normal 2500 tl.
sezeryan 3000 tl.
her ikisine de ilave 850 tl. bebek masrafı diye birşey var. ıçeriği ne soramadım basiretim bağlandı.
Eğer yoğun bakım vs. durumu olursa extra oluyormuş (Allah korusun)

Ben samsunda yapacağım doğumu özel hastanede tek kişilik oda normal doğum 285 , sezeryan 375 burda fıyatlar çok uygunmuş yazdığınız fiyatları okuyunca çok şaşırdım....

selam ben kızımı afiyet hastanesinde sezeryenla yaprım 6 sene önce 530 tl idi hakikaten bayagı inmiş şimdi oraya gitmiyorum ataşehir avicennada yapıcam zannediyorum ssk ya 1000 tl normal dogum ssk ya 350 tl

bende mardinde mardin parkta sezeryan olucam herşey dahil 250 ytl idi en son ve çok kapsamlı bir hastane. istanbuldaki hastanelere bin basar

Burda bakalım özel odaya ne kadar istiycekler. bilmiyorumkismile

Çok pahalıymış . akannehir

Ben samsunda yapacağım doğumu özel hastanede tek kişilik oda normal doğum 285 , sezeryan 375 burda fıyatlar çok uygunmuş yazdığınız fiyatları okuyunca çok şaşırdım....

Evet , burda fiyatlar uçmuş vaziyette, bi de güya doğum ücretlerinde indirim var diyolardı. kaydirigubbakcemile3

bende mardinde mardin parkta sezeryan olucam herşey dahil 250 ytl idi en son ve çok kapsamlı bir hastane. istanbuldaki hastanelere bin basar

Biz de orda mı doğum yapsak ne .kaydirigubbakcemile3

berrakcım bende silivride yaşıyorum sana mesaj attım bakarsan sevinirim.hastane fiyatları hakkında birbirimize bilgi verelim.

bende g.o.p hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum benim doğum yapacağım zamana kadar
sezeryan 2.000 normal ise 1.000 olacakmış hadi hayırlısı

bahsettiğiniz fiyatlar çok iyi kızlar yaaa.. o kadar ucuza doğurabiliyorsanız hiç araştırmayın bulduğunuz yerde doğurun derim ben. bizim hastanemiz herşey içinde normal doğuma 2000 sezeryana 2500 TL. fiyat biçiyor. ohaoldumsmile

söylediğiniz fiyatlar hayli fahiş!!karaman özel selçuklu hastanesi sezaryen doğum 250 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…