Doğuma Hazırlık Doğum Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben samsunda yapacağım doğumu özel hastanede tek kişilik oda normal doğum 285 , sezeryan 375 burda fıyatlar çok uygunmuş yazdığınız fiyatları okuyunca çok şaşırdım....

samsunda hangi hastahanede doğum yapacaksınız bnde sansundayım medikal parkta yapmayı düşünüyorum doğumu..söylediğiniz fiytlar çok uygun bnim bir bilgim yok henüz...

bende kısmetse 1 haftaya kadar doğum yapacağım.Aksaray'da yaşıyorum baştan beri özel hastaneye gidiyorum.ssk ile sezeryanda normal doğumda herşey dahil 200 Tl dediler.ama ben epidural normal istiyorum yarın onuda konuşacağım doktorumla bakalım ona ne kadar fiyat isteyecek.:44:

Istanbul Kucukkoy Bılge Hastanesınde normal dogum yaptım. 300 tl verdık hersey dahıl.tek kısılık odada kaldım

mersin anamur özel hastanede normal 230 sezeryan 240
1 gece kalmaya para verilmiyor
daha sonrakilerde günlük 50 galiba yanlış bilmiyorsam yada 20 yalan olmasın

1 hafta önce izmir çınarlı hastanesinde yaptım dogumu.. doktorumu dısarıdan götürdüm.. doktor 1800tl hasane 1500tl aldı.. toplamda 3.300..şimdi burda okuyunca kendimi acayip kazıklanmış hissediyorum.

1 hafta önce izmir çınarlı hastanesinde yaptım dogumu.. doktorumu dısarıdan götürdüm.. doktor 1800tl hasane 1500tl aldı.. toplamda 3.300..şimdi burda okuyunca kendimi acayip kazıklanmış hissediyorum.
Ayyyy maşaAllah arkdaşım forumda seni görüyordum hep, demek doğumunu yaptın, bebeğin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, normal mi yaptın, ben de 40. haftama girdim, doktorum normale 2000 sezaryana 2500 dedi tabi epidüral olursa 500 lirada ona vericez. Doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar.Bence senin verdiğin de normal, fahiş gelmedi bana.

bende Ankara Bayındır hastanesinde yapıcam

ordaki fiyatlarda (yeni yıl zammı gelmediyse eğer) 3 500 lira.bu fiyata normal doğumda 1 sezeryanda 2 gün tek yataklı odada yatış refakatçı doğumhane doktor bebeğin ilk aşıları ilk muayeneleri dahil

ben 2010 martta istanbul bahçelievler yaşamda doğum yaptım 1000 tlydi tanıdık indirimi ile 900 herşey dahil ve çok çok memnundum herşeyden..

özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti diger hastanelere göre oldukca pahalı 35 tahlıllerle beraber 50 tutuyor bu ay son gıtcem 8 aya giriyorum normal dogum 350 sezeryan 450 ama artıcagını söyledıler ama bu ay pazartesi son gıtcem 8 aya giriyorum yakınımda bulunan cok güzel konforlu tek odalı devlet hastanesı var oraya gecıcem epıdural sezeryan olucam arkadasımda özel hastaneden o devlet hastanesisne gectı cokta memnun kalmıs hersey ücretsiz

bide şunu belirtmek istiyorum iki arkadasımda gittiğim özel hastanede dogum yaptı bebek 20 gün erken dogdu özel hastanede küvuz olmayınca bebekler evde sarılık oldu sonra devlet hastanesine küvuzo yatırdılar takıbe aldılar burdakı hicbir özel hastanede küvoz yok özel hastane bebegı alıyor sonrada eve yoluyor bunu cok dıkkat edın arkadaslar bebek erken dogarsa bence doktor kontrolunde küvuze bırakın

Son düzenleme:
Adanada özel metro hastanesine gidiyorum ayda kontrollere 25 tl ödüyoruz sezeryan doğum 375 tl

çok haklısın bence de özel hastaneye (bebek bakım ünitesi olmayan) gidip bebeği riske atmaktansa tam teşekküllü bir hastaneye yada doğum hastanesinde doğum yapmak bebek için çok önemli. kendimizi de düşünmeliyiz tabi ama sonuçta zaten bebeğimiz için çekiyoruz onca zahmeti.

izmirde ege sağlık hastanesinde yaptım doğumu epidurel sezeryan oldu,doktor 2200 hastanede 1700 aldı toplamda 3900.

merhaba

bende 36 cı haftadayım Medicana International İstanbul a gidiyorum ssk lı normal doğum 3000 sezeryan 3500 tl.

gecen hafta medilife hastanesine gittim ve orasıda normal 250 tl sezeryan 500 tl dediler o hastanedeki doktorunu cagırırsan mesayi saatleri dışında 300 tl doktor parası veriyosun ne yapıcamı bilmiyorum ama maddiyatıda düşünerekten medilifeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inş

acıbadem hastanesinde yaptım personel yakını özel sigortası indirimiyle epidural normaldoğum 4000bine maloldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…