- Konu Sahibi Dexterella
-
Ben samsunda yapacağım doğumu özel hastanede tek kişilik oda normal doğum 285 , sezeryan 375 burda fıyatlar çok uygunmuş yazdığınız fiyatları okuyunca çok şaşırdım....
Ayyyy maşaAllah arkdaşım forumda seni görüyordum hep, demek doğumunu yaptın, bebeğin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, normal mi yaptın, ben de 40. haftama girdim, doktorum normale 2000 sezaryana 2500 dedi tabi epidüral olursa 500 lirada ona vericez. Doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar.Bence senin verdiğin de normal, fahiş gelmedi bana.1 hafta önce izmir çınarlı hastanesinde yaptım dogumu.. doktorumu dısarıdan götürdüm.. doktor 1800tl hasane 1500tl aldı.. toplamda 3.300..şimdi burda okuyunca kendimi acayip kazıklanmış hissediyorum.
özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti diger hastanelere göre oldukca pahalı 35 tahlıllerle beraber 50 tutuyor bu ay son gıtcem 8 aya giriyorum normal dogum 350 sezeryan 450 ama artıcagını söyledıler ama bu ay pazartesi son gıtcem 8 aya giriyorum yakınımda bulunan cok güzel konforlu tek odalı devlet hastanesı var oraya gecıcem epıdural sezeryan olucam arkadasımda özel hastaneden o devlet hastanesisne gectı cokta memnun kalmıs hersey ücretsiz
bide şunu belirtmek istiyorum iki arkadasımda gittiğim özel hastanede dogum yaptı bebek 20 gün erken dogdu özel hastanede küvuz olmayınca bebekler evde sarılık oldu sonra devlet hastanesine küvuzo yatırdılar takıbe aldılar burdakı hicbir özel hastanede küvoz yok özel hastane bebegı alıyor sonrada eve yoluyor bunu cok dıkkat edın arkadaslar bebek erken dogarsa bence doktor kontrolunde küvuze bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?