Ben finlandiyada dogum yapcam Allahin izniyle burda cok guzel kanunlari var. Gecen sene ablam dogum yapti 3-4 gun hastanede kaldi 600 ytl felan ödedi ve burdaki hastaneler cok temiz en önemlisi doktorlari, hemsireleri hastalara cok iyi davraniyorlar turkiyede para verdiginiz halde iyi muamele göstermiyorlar Ablam turkiyede dusuk yapti ablami dövmedikleri kaldi biz hicbir sigortaya bagli degildik 3 milyar para ödedik turkiyeyeburda devlet sana annelik parasi veriyor, cocuk oldugunda sana cocuk kiyafetleri, sampuan vb esyalar veriyor iyiki burda dogum yapacam. Allah her hamileye kolaylik versin ins kolay bi sekilde dogum yapariz amin:)
tesekurler 8-9 dıkıs cok degılmı
acın cok olmustur
yıne tırstım ben
arkadaşlar şişli hospitalium hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı?hangi doktoru tavsiye edersiniz?orada doğum yapan varsa tavsiyeye ihtiyacım var.
evet fiyatlar kabarık geldi bana da görümcem geçen sene yaptı sezeryan özelde kendi özel doktoru da geldi 450 ytl almışlardı şimdi bende ona gidiyorum. anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor doğumları. hıı bu sırada bulunduğum il gaziantep
Merhabalar kızlar, okuduklarımdan şunu anladım ki doğum fiyatları arasında korkunç bir uçurum var. Klan hastanesi çok cüzi fiyat alırken medical park bahçelievler 2500 lira istiyor.
Ben özel sağlık sigortası yaptırsam mı diye düşünüyorum. Yeni yürürlüğe girecek sgk ile sizce fiyatlarda artış olur mu? Sanırım kolan hastanesi hala hesaplı olamaz diye düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaşım ben de bu yıl ağustosta hamile kalmayı planlıyorum kısmetse ve medical park bahçelievler çok kafama yatıyor.Mayıs gibi genel bir muayeneye gitmeyi düşünüyorum. Bi de şöyle birşey var medical park A sınıfı bir hastane kolan C sınıfıydı sanırım. Beylikdüzünde oturuyorum ben Kolan yakın olmasına rağmen pek düşünmedim. Bir kaç arkadaşım da orada doğum yaptı çok da süper diyen falan olmadı. bilmiyorumkismile
Canım, haklısın. Ve Kolan Hastanesinde yenidoğan ünitesi de yokmuş. Diğer başlıkta da yazdığım gibi sağlık sigortası yaptırdım, Şimdi aklımdan Memorial geçiyor. Sen Medical Parkta kimi düşünüyorsun?[/QUOTE
Arkadaşım Medical Parkta forumlardan anladığım kadarıyla bayanlardan Tülin Hn. erkeklerden de Suat Süphan'ı çok övmüşler. Bu ikisinden biri olur heralde tabi elektrik alabilirsem ??opuyorumnanaktan Bi de diğer başlıkta bahsettiğim şu sigorta işini de bu hafta halledersem artık düşünmem hiç bişi kaydirigubbakcemile2
Arkadaşım Medical Parkta forumlardan anladığım kadarıyla bayanlardan Tülin Hn. erkeklerden de Suat Süphan'ı çok övmüşler. Bu ikisinden biri olur heralde tabi elektrik alabilirsem ??opuyorumnanaktan Bi de diğer başlıkta bahsettiğim şu sigorta işini de bu hafta halledersem artık düşünmem hiç bişi kaydirigubbakcemile2
Merhaba Henry ,
Doktorunun metini bende duymuştum.Çok iyi bi doktormuş.Bende Ferhat Uysal a gidiyorum.Bakırköyde özel muayenesi var.Çok iyi bi doktor henüz kararsız olanlara duyurulur.
Arkadaşlar buarada ben bugün üye oluyorumAma sizleeri 2-3 aydır takip ediyorum.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.Allah tüm hamişleri korusun sabır versin.
Ben 26+2 günlük hamileyim.Doğum mart sonu gibi.Ama ben sezeyan istediğim için bu 1-2 hafta öne gelebilir.İlk bebişim.Ve meleğim kız olacak.Sizler gibi çok heycanlıyım.Başka bir duygu.
Doğum konusunda ethica yada doğanda yapmak isteyen var mı? Ücret konusunda bana bilgi verir misiniz ben hala kararsızım.Dha doktoruma soramadım ücreti.Doğumuma dışardan gircek doktorum.Hadi kızlar beni cevapsız bırakmayın...:CüvCüv:
Kızlar bu dÜn gazİosmanpaŞa duygu hastanesİnİ aradım normal doĞum 150 sezaryan 350 Özel odalara 100 tl fark alıyorlarmıŞ. YeŞİm Çelİk dİye bİr doktoru tavsİye ettİler. Hastane İyİ İmİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?