canım analı büyüsün bebişin.benim arkadaşımda geçen perşembe medical park bahçelievlerde doğum yaptı sezeryanla önce 1750 demişlerdi kendisine çıkarken 1950 fiyat çıkarmışlar arkadaşımda sorduğunda neden böyle 1750 denilmişti dediğinde kampanyamız vardı ama bitti gibi bir açıklama yapılmış.bu demek oluyorki tekrar sormak ve dolu ceple gitmek lazım hastanelere:))ama herşey bebişlerimiz için değer doğrusu dimiiiiiii
canım analı büyüsün bebişin.benim arkadaşımda geçen perşembe medical park bahçelievlerde doğum yaptı sezeryanla önce 1750 demişlerdi kendisine çıkarken 1950 fiyat çıkarmışlar arkadaşımda sorduğunda neden böyle 1750 denilmişti dediğinde kampanyamız vardı ama bitti gibi bir açıklama yapılmış.bu demek oluyorki tekrar sormak ve dolu ceple gitmek lazım hastanelere:))ama herşey bebişlerimiz için değer doğrusu dimiiiiiii
Bende Fatih medicalpark'a gidiyorum bana da bu fiyatlar verildi,ama daha iyi ve fiyatı uygun bir hastane bulursam değiştiricem.
şaşırdım kaldım kızlar yaa istanbul ne kadar pahalı yaaaa
ben tüp bebekle hamile kaldım b.evler medıcal parkda doğal olarak oraya gidiyorum daha çok yeniyiz ama doğumu düşündükce sinirim oynuyor ya ....bu kadar para hemde ssklıya olmazki yaa
sizin yazdıklarınıza bakıyorum .....evim b.evlerde şuan için eticha uygun gibi ama şimdi orada bir doktora başlamak...aaba yeniden tahliller vs.istenirmi ?üstelik ben medıcalparkdaki doktorumdan memnunum .....ama o kadar parayıda vermek deli ediyor beni ....ikili test için şuan 225 ytl istendi ...şaşkınım ...
ewet bende ikili testi 225 ytl ye yaptırdım...
gerçektende çok ama çok pahalı...
Bu arada ben doğumu Kadıköy Şifa'da yapacağım kısmetse...
Normal doğum 2.100.-YTL
Sezeryan 2.500.-YTL
Eğer doktorunuz Şifa'da ise ek olarak 1.500.-YTL doktor ücreti. Benimki gibi dışarıdan gelicekse doktorla artık kaça anlaşırsanız...
,Bence senin aldığın fiyatlarda AZ DEĞİL yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?