Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.
arkadaşım sana mesaj gönderemiyoruz
Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.
TAvsiye uzerine ozlem sumer ile anlastim, eskiden sengul palli ile calosiyormis
Carsamba dogumum var, umarim memnun kalorim
Merhaba,
Doğumuma yaklasık 15 gün var. Kısmetse normal düşünüyorum. Doğum fotoğrafcısı da ayarlamak istiyorum. Normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum. Memnun kalmış arkadaşların acil tavsiyesini bekliyorum..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
Merhaba Ankarada hamilelik,doğum ve konsept yenidoğan ve bebek çekimleri için size yardımcı olabilirim fotoğrafçı ve tasarımcıyım resimlerimi face ... sayfamdan inceleyebilirsiniz.. (web sitem yenilendiği için face sayfam günceldir )uygun fiyat ve kaliteyi beraber bulabileceğiniz renkli çekimler yapabiliriz . O'nun ilk ve en özel hikayesini birlikte yazalım,Anı Saklayın..
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?