Doğum Günleri

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.821
4.470
103
32
Çok güzel bir şekilde kuzenimin nişanlısı abartıya da kaçmadan kuzenime kafede kutlama yapmış. Kuzenim erkek bu arada.

Yıllarca doğum günü kutlamış insan değilimdir çok nadir .

Bundan 2 sene önce eski kişiden yeni ayrıldığımda çok aşırı mutsuzdum. Ayrılali 2 ay olmuş ve doğum günümde akraba düğünü vardı.Teyzem dayıma ayy bu kızın doğum günüymüş dayısı yaptı. Bu söz beni sinirlendirdi. Mesele kutlamasi da değil sadece sözü beni irrite etti. Hiç kelime etmese de olurdu.Bir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.

Benim bozulduğumu anladi teyzem büyüklerin kutlamamak lazım aslında doğum gününü dedi.Zoruma gitti.

Aylar sonra tekrar kızına sürpriz dogum günü yaptilar. Benim tek zoruma giden kelime ayy bunun doğum gunuymus denilmesi ben 32 yaşıma geldim.Beklentim olmadi ama böyle yaptıkları için kendimi değersiz hissediyorum. Aynı dayimin çocuklarina defalarca hediye almisimdir mesela.Cimri insan yok ailemde de fakat bu beni değersiz hissettirdi üzdü.

Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz. Çocuğum olursa sadece kendim kutlasam dahi güzel bir şekilde kutlayacağım.

Bir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.

Benim bozulduğumu anladi teyzem
büyüklerin kutlamamak lazım aslında doğum gününü dedi.Zoruma gitti.
Neden dayınızın doğum günü için kek yapıldığında bozuldunuz orayı anlamadım

Neden dayınızın doğum günü için kek yapıldığında bozuldunuz orayı anlamadım
Benim doğum günümde teyzemle düğünde karşılaştım aa bunun dogum gunuymus sayısı yaptı.

Ben teyzemlere gittigimde de hemen kek yapıp kutlamaya gittiler.Fazla da bir fark yoktu arada öyle.

32 yaşında birinin arkadaş çevresi olur onlarla yapar kutlamayı. Siz niye dayınıza teyzenize taktınız? Hadi kuzenler olsa neyse de akranınız bile değiller. Açıkçası teyzem dayıma şunu bunu demiş, şöyle böyle bakışmışlar imalar yapılmış... benim umurumda bile olmaz. Hiç mi sosyal çevreniz iş arkadaşınız vs yok?

32 yaşında birinin arkadaş çevresi olur onlarla yapar kutlamayı. Siz niye dayınıza teyzenize taktınız? Hadi kuzenler olsa neyse de akranınız bile değiller. Açıkçası teyzem dayıma şunu bunu demiş, şöyle böyle bakışmışlar imalar yapılmış... benim umurumda bile olmaz. Hiç mi sosyal çevreniz iş arkadaşınız vs yok?
Var kutlanmamasi değil mesele. Bu şekilde cevap vermeleri.

Benim doğum günümde teyzemle düğünde karşılaştım aa bunun dogum gunuymus sayısı yaptı.

Ben teyzemlere gittigimde de hemen kek yapıp kutlamaya gittiler.Fazla da bir fark yoktu arada öyle.
herkesin ailesi akrabası vs farklıdır ama size söyle diyim benim teyzem dayım vs doğum günümü bile bilmez. Bilse en fazla iyi ki doğdun der geçer.
Bir şeyler yapılsın istiyor olabilirsiniz tabiki.Her insan değerli hissettirilmek ister bu da hakkınız ancak akrabalar bu kadar üstüne düşmez ya doğum günlerinin benimkiler öyle en azından.
Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz.
Size tavsiyem hayatınıza alacağınız insana karşı doğum günlerine önem verdiğinizi vs söylemeniz. Siz ne kadar yazılarınızda önem vermiyormus gibi yazsanız da bence doğum günlerine cok önem veriyorsunuz.

Var kutlanmamasi değil mesele. Bu şekilde cevap vermeleri.
He he diyip geçin, herkes duymak istediğimizi söyleyecek diye bir kanun yok. Önceki konunuzda da yazdınız, bu kadar takıntılı olmak sadece size zarar verir. İnsanların ne dediği ne düşündüğü bu kadar umurunuzda olmasın. Birinin söylediği bir laf sizi günlerce etkilememeli. Tüm dünya birleşip arkamdan veya önümden bana kötü bir şey söylese bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Çok mu önemli dayınızın teyzenizin fikri?

Çok güzel bir şekilde kuzenimin nişanlısı abartıya da kaçmadan kuzenime kafede kutlama yapmış. Kuzenim erkek bu arada.

Bundan 2 sene önce eski kişiden yeni ayrıldığımda çok aşırı mutsuzdum. Ayrılali 2 ay olmuş ve doğum günümde akraba düğünü vardı.Teyzem dayıma ayy bu kızın doğum günüymüş dayısı yaptı. Bu söz beni sinirlendirdi. Mesele kutlamasi da değil sadece sözü beni irrite etti. Hiç kelime etmese de olurdu.Bir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.

Benim bozulduğumu anladi teyzem büyüklerin kutlamamak lazım aslında doğum gününü dedi.Zoruma gitti.

Aylar sonra tekrar kızına sürpriz dogum günü yaptilar. Benim tek zoruma giden kelime ayy bunun doğum gunuymus denilmesi ben 32 yaşıma geldim.Beklentim olmadi ama böyle yaptıkları için kendimi değersiz hissediyorum. Aynı dayimin çocuklarina defalarca hediye almisimdir mesela.Cimri insan yok ailemde de fakat bu beni değersiz hissettirdi üzdü.

Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz. Çocuğum olursa sadece kendim kutlasam dahi güzel bir şekilde kutlayacağım.
Ben anlamadım, düğünde size kek yapmalarını mı beklediniz?

Takıldığınız cümlede de bir sorun göremedim.

Sevgiline annene babana kardeşine arkadasina bu kırgınligi yaşarsın da kek yapılan dayıya ,kötü niyet sezmedigim lafı söyleyen teyzeye niye kiriliyorsun ? 32 yaşındasınız bu hassaslık çok fazla.

Ortada sorun göremedik de mi anlamadık, konu sahibi anlatamadı mı da anlamadık onu düşünüyorum.

Dayı ile doğum günü kutlamak da 5 yaşında falan bitmeli, ondan sonra arkadaş ve çekirdek aile ile devam ediyoruz işte.

Muhtemelen bu güncel bir olay değil çünkü hatırladığım kadarıyla konu sahibinin doğum günü Ağustosta.
Yani yine Nuranka'nın overthink saatine denk gelip açılmış bir konu :ruh:

32 yaşında olup da bunlara takılan biri. yaşınız 15 gibi. hayatı yarı yaş kafasıyla yaşıyorsunuz. böyle olmaz. yetişkinliğe adım atın derim. çok saçma şeylere takılıyorsunuz. ayrıca kimse kimsenin doğum gününü kutlamak zorunda değil. insanların içinden gelmiyorsa zorla mı kutlatacaksın. belki o an şaka yaptılar. belki sen aile ortamında mız mız birisin falan. bilemiyoruz ortamlarda nasıl göründüğünü. takıldığın konu incir çekirdeğini doldurmaz. doğum günü kutlamaları vs de içten gelen şeyler. mecbur değil kimse.

Back
X