benim dokuzuncu ayda dogum günüm vardi, esim ne dogum günümü kutladi nede hediye aldi...olsun dedim zaten maddi yönden birsey beklemek dogru degildi cünkü baya bir ödemelerimiz vs. vardi ama en azindan bir dogum günün kutlu olsun diyebilirdi onuda yapmamistisenağlama hic birsey söylemedim....
zaman gecti ve ben kendime kislik kisa mantolardan almak istiyordum , begendiklerim vardi ama zamanim olmadi zamanim olunca malesef param olmadi almaya bende dedimki bu ay biz hem aylikarimizi aliyoruz üstüne yilbasi pirimi deniliyor herhalde onu aliyoruz ozaman istedigim mantolardan alirim.
esim gecen hafta aldi pirimini nyse alisverise gittik cocuklara gerekenleri aldi baya bi gezdik banada senin de istedigin varsa bak al dedi...bende tamam dedim ama istedigim gibi birsey o gittigimiz yerde bulamadim...esim yine yakindaki baska bir büyük bir italyan magazasi var oraya gidelim orada bak dedi belki begendigin orada bulunur...neyse tabii gittik oraya ve istedigim mantolardan orada buldum( benetton) cok hosumada gittiler esim al dedi ben biraz pahali dedim oda ben ödiycem sen al dedi o.k. dedim bir tane aldim kasaya geldik 20% indirim varmis birde esim git öteki renginide al ve sal de al yanina dedi ben biraz pahaliya kaciyor dedim gerek yok, esim sen al diyor bir daha istedigin gibi buamazsin bende ikincisinide aldim....arabaya geldik...ben dedimki birinin parasini ben sana geri veririm digeride senden olsun........ esim de bana döndü dediki bunlar benden sana dogum günü hediyesi , ben sana ne alacagimi bilemedim senin böyle birsey istedigini biliyordum ama nasil olacak hosuna gidermi bilmiyrdum o yüzden alamadim dedi...bir tek paketlenmediler böyle kabul et lütfen dedi....
ne diycegimi sasirdim:bbo: gercekten cok sevindim:asigim:...bende dogum günümü unuttu zannetmistim.....ama öyle degilmis
Eşiniz farkında olmadan doğum gününüzü unutmuş,ama bu hatasını en kısa zamanda ,en güzel şekilde telafi etmiş.Güle güle kullanın cicilerinizi ve geç de olsa sevdiklerinizle nice mutlu yıllara...a.s.
kötü başlayan ama sonu çok hoş biten bir doğum günü hikayesi kaydirigubbakcemile5 ben inanıyorum eşinin sana ne hediye alacağına karar verememiş olmasına bende eşime hediye alacağım zaman günlerce düşünürüm sonunda mutlaka karar veririm ama onun beğendiği istediği bişeyi almak benim için çok önemlii a.s
Benimde gecen ayin 15 de dogum günüm vardi, bir buket cicek geldi esimden
Maddi durumumuz iyi degil bu ara, zaten ben birsey beklememistim, düsünmek bile yeter aslinda....fakat biz kadinlar hediyeye düskün oluyoruz herhalde...:1rolleyes:
Gecen sene cok pahali bir parfüm almisti hatta kizmistim bile ne gerek var diye, ehhh her sene her sene olmuyor, allah saglik versin be ne yapalim..
bence eşiniz sizin doğumgününüzü unutmuş
ya da ozman maddi durumlardan dolayı birşeyler
yapamamış olabilir ama bu düşük ihtimal
sonradan telafi etmeye çalışmış
iyi de yapmışş...
güle güle giyin
bende burda sizi taktir ettim
her kadın susamazdı böyle bi durumda
unutuldugunu düşünüp eşinin başının etini yemek yerine susmuşsun helal olsun
hediyeleride kapmışsın ama yerimseniben
eşim hiçbir zaman doğum günümü,evlenme yıldönümü,yılbaşı,sevgililer günü benim için önemli olan günleri hiçbir zaman unutmaz.maddi olarak durumu iyi değilse mutlaka dışarıda yemek yeriz,pasta yeriz,gezeriz.hediye alabileceksede bana ne istediğimi sorar ve alır.çünkü eşimle zevklerimiz uymadığı için her zaman bana sorar ve benimle beraberken alır hediyeyi.
geçmişde olsa doğumgünün kutlu olsun.hediyelerini güle güle kullan.
belli ki eşiniz unutmuş,dalgınlığına gelmiş doğumgününüz, belki de maddi açıdan iyi değil de bir de..
ama çooook güzel telafi etmiş..manto almayıp yine aynı konuşmayı yapsaydı bir çiçek verseydi yine hoşunuza giderdi eminim
maşallah yaa