dogum günü hediyemi melegimi kaybetim

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
bugun bebegimi kaybettm 8 ay bekledikten sonra dogum günümde gelmişti daha old ogrenmeden bnm esimin ailesi her gün bebek gorüp arıyolardı 1 haftadır hahverengi leke geliyodu sabah kan geldi ve bebegim artık yok allah düsmanımın basına vermesin cok zor içim aklım her yanım bos sanki dünya durdu senki herseyi onn üstüne kurmusum şimdi bombosum...

senağlama Başın sağolsun canım...Bebeğini kaybetmiş bir anne olarak seni ne kadar iyi anladığımı söylememe gerek yok sanırım...Rabbim sabırların en büyüğünü versin....senağlama

cok üzüldüm ben perşembe günü bebegimi kücük fasulyemi kaybettim 3 aylıktı bendede kahve rengi akıntı geldi ve kalbi durmuş cok üzgünüm Allah düşmanıma vermesin

bi daha ne zaman hamile kalbilirim peki
doktorlar bu gibi durumlarda eğer psikolojik bir sorunun yok ise 6 ay sonrası diyorlar.
tabii doktorun muayeneden sonra daha net bir cevap verir
başın sağolsun canımbenneyaptımki

canım çok üzüldüm
Allah bidaha yaşatmasın böyle kötü şeylerrr
biliyorum bebişini ne umutlarla bekliyordun
:teselli:
bidaha hamileyim diyceksin topikte biliyorummmm

üzülme canım vardır bunda da bir hayır

canım cokk uzuldummm.
nolur uzulmeeee...
cok kotuyum suan yaaa.senağlama
hıc bellı olmaz hemen hamıle kalan cokk sende hamıle kalırsınn tekrardan nolur uzulmeeee:teselli:

cok üzüldüm canım ALLAH sabır versin inşallah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin ALLAH

ÇOK üzüldüm içim cız ettiii allah sabır versin üzülme herşeyde bir hayır verdır..

ktg canım allah sabır versin çok üzüldüm en kısa zamanda tekrar hamile kalman için ocak anneleri olarak dualarımızı eksik etmicez canım bende ilk bebeğimi kaybetmiştim bilirim yüreğinin nasıl yandığını dualarım seninle

canım ne diyecegimi bilemiyorum daha gecen gün lekelenmem 1 hafta oldu gecti diyodun yaa. cok üzüldüm ALLAH tez zamanda hayırlı saglıklı evlet nasip etsin

canım Allah sabırların en büyüğünü versin çok üzüldüm Allahım seni daha büyük acılarla sınamasın... bi arkadaşta söylemiş 6 ay beklemek iyiymiş uyeterliymiş diye biliyorum bende..

Canim bende cok üzüldüm bebegine :teselli:
Allah birdaha böyle bir aci yastmasin ve tez zamanda yeni bir bebek versin insaallah.
Bende bir bebegini kaybetmis anne olarak acini cok iyi anliyorum.

amin hala uyuyamadım onun boslugu dolmuyo dün gece bnmleydi simdi yok

canım geçmiş olsun başın sağolsun. aynı şeyi 18 aralık günü ben de yaşadım. o yüzden aralık ayından nefret ediyorum artık. toparla kendini sen sağlıklı olursan ancak tekrar hamile kalırsın. bu işte psikoloji çok önemli. kendini bırakma allaha sığın o sabrını verecektir.

cnim basin sagolsun uzuldumm allahim tekrarini yasatmasinn bidaha uzme kendini :teselli: en kisa zamanda bi evlat nasip etsin allahim

canım içim nasıl yandı anlatamam rabbim sabır versin sana çok üzüldüm çok
senin leken hiçmi geçmemişti bende 2-3 kere gördüm korkuyom ondan soruyorum
umarım en kısa sürede hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…