dogum günü hediyemi melegimi kaybetim

ya bu kahverengı leke bende hep gelıo bend etedrgın oldum.bu hafta sadece wc ye kalk dedı doktorum bişede sölemedı...allah sabırlar versın arkadasımm çok üzüldüm...inşallah tekrardan anne olursun..üzülmemeye calış nolur..

hergün az az geliyodu kahverengi sekilde ama son gün kan geldi

canım üzüldüm...senağlama
başın sağolsun..inşallah en yakın zamanda yine hamile kalırsın..:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun, bu acıyı yaşamayan zor anlar, rabbim sana en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir bebek göndersin, üzülme her işte bir hayır vardır, rabbim sabrını da veriyor inan, sabret ve dua et, şu an çok zor biliyorum ama dayan tatlım.

canım çok üzüldüm ,allah sabır versin her şerde bir hayır varmış ,takdir ilahi Rabbim hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inş..

doktora gittim carsamba günü görmüşlerdi bnde yatıyodum ama durmayacagı varmıs millet ne işler yapıoy bazıları düssün die ranza kaldırıyo bişey olmuyo bnmki yattıgm yerde gitti kısmet artık üzülmemeye calsıyorum yapacak bieşy yok allah bundan sonrakini saglıklı nasıp etsin

canım üzüldüm...senağlama
başın sağolsun..inşallah en yakın zamanda yine hamile kalırsın..:Saruboceq:

bn hemen istyorum da esim biraz kendini topla diyo sanırım ramazandan sonra düsünüyoruz ... aslında vucut hazırken olsa belki daha iyi ama bilmiyorum..

bn hemen istyorum da esim biraz kendini topla diyo sanırım ramazandan sonra düsünüyoruz ... aslında vucut hazırken olsa belki daha iyi ama bilmiyorum..

canım benim cok uzuldum Allah beterinden saklasın arastırmıssındır saglıksız bebek dusermis. Allahın takdiri anladıgım kadarıyla tedavisiz hamile kalabilen sanslı grubundansın 3 ay sonra vucut toplar kendini uzulme biliyorum cok zor ben de burun buruna geldim kaybetmekle en kısa zamanda guzel hebrlerini alıcaz :teselli:

insallah cnm hemen istoyrum ama bilmiyorum hazır vucut hazırken hem daha kolay hamile kalınıyomus ama bilmiyorum şimdilik karar veremiyorum

insallah cnm hemen istoyrum ama bilmiyorum hazır vucut hazırken hem daha kolay hamile kalınıyomus ama bilmiyorum şimdilik karar veremiyorum

canım en az 3 ay bekle rahmin kendini toplaması lazım buyuklerimiz ne demis dusenin ayagı icerdedir sıkma canını bak tup bebege ragmen gebe kalamayanlar var ben asılamayla gebe kaldım o ruh halindeki depresyonuda degistir hersey guzel olacak bugunleri unutursun relaks ol gelecek bebegin dua ederken saglıklı bebek derken saglıklı hamilelik demeyi unutma tamam mı canım

geçmiş olsun hamile olduğuna çok sevinmiştim ama doğl oluyo ona sevin herşeyde bi hayr var bu günlered geçeçk güzelim bende yaşadım hala bekliyorum 5 yıl oldu her ay yeni taze umut ve süprizle eminim bi iki ay sonra tekrar çok isteyeceksin istemek bile güzel duygu allah sağlık versin yeret abu arada ayağını sıcak tut karnın şimesin geçmiş olsun

geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın,inş.en hayırlı ve en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

ben de Mart'ta düşük yapmıştım,sonra nede olsa zor hamile kalıyorum diye korunmadım ve hiç adet olmadan hamile kaldım,şuan 8 haftalık hamileyim ve hamdolsun şimdilik iyi gidiyor,inş. Rabbim bir daha yaşatmaz

demem mi canım 8 ay bekledim onu hele oldugu ay yattım kalktım dua ettim dualarla gelmişti bana ki hamile kaldıgımı ogrendigimden beride gece gündüz saglıklı bi bebek nasıp et dedim ama her dua kabul olmuyo demek bnde temmuzda tekrar mı denesem diyorum ama bilmiyorum...

insallah iyi de gider saglıkla alırsın bebegini kucagına bnde bi kez adet olayım tekrar deneyeyim istiyorum bnm bide kürtaj olmadı kenidkendine düstü bakalım ama milletde rahim toplasın kendini diyo

canım benim cok üzüldüm
eminimi en kısa zamanda tekrar gelecek meleğin
sakın üzülme olur mu :teselli:

cnm çok üzüldüm yaaa....sakın ümidini yitirme en kısa zamanda aramızda olacağına inanıyorum...
kendini toparla....

çok üzüldüm umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..
ama neden doktora gitmedin parça geldimi?belki bebek hala duruyordur öyle olabiliyor.içeride ya parça kalırsa birşey olursa allah korusun bence dr git tekrar baktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…