Doğum günü hediyesi için fikir bekliyorum yardım eder misiniz?

kelebekyuvasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
131
0
26
İçel Mersin
Hanımlar merhaba...Sizlerden fikir istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşımın 15 gün sonra doğum günü ama ben daha ne alacağıma karar veremedim.
İlk kez bir erkeğe hediye alırken bu kadar zorlanıyorum.
Halbuki daha geçen haftaki konuşmamızda kardeşinin doğum gününden bahsederken hani bunu çok da önemsemediğini belirten bir cümle kurdu. ''Sabah organizasyon akşam kutlama bir hediye bir pasta işte her yıl olan bir şeyi abartmaya gerek yok'' dedi. Ben de kızdım hatta önemli olduğunu belirttim.

Geçen haftalarda hediye sitelerinden ilginç hediyeler bakıyordum ((şişede mesaj,film şeridi yastık gibi)) aşırı romantik gelmişti hatta bana güler mi filan demiştim :)
Ve bu konuşmanın ardından klasik bir hediye mi alsam diyorum.
Yani takıntılı olduğu bir marka var onun t shırt veya gömleğini mi alsam
Yoksa fanatiği olduğu galatasarayın parçalı yeni formasını mı alsam...Ona da isim filan yazdırmak gerekir sanırım.
Çok sıradan olur mu bunlar. Yanına alternatif bir şey gerekir mi?

Bir de ayrı şehirlerdeyiz. Hani nerde görüşürüz tam gününde mi görüşürüz bilmediğimden yemek organizasyonu pasta siparişi filan bunları da düşünmedim.

Sizlerden fikir bekliyorum :)

Canım sevgilikitabı diye bir site var oraya baktın mı daha önce. Ben erkek arkadaşıma kendim kitap tasarlamıştım anılarımızdan yola çıkarak hem komik hemde romantikti. Bu sefer kendini aşmışsın aldığım en güzel hediye demişti çok çok duygulanmıştı saatlerce onu incelemişti :48:

Canım sevgilikitabı diye bir site var oraya baktın mı daha önce. Ben erkek arkadaşıma kendim kitap tasarlamıştım anılarımızdan yola çıkarak hem komik hemde romantikti. Bu sefer kendini aşmışsın aldığım en güzel hediye demişti çok çok duygulanmıştı saatlerce onu incelemişti :48:

Ne kadar güzel olmuş :)

Duymuştum onu canım ama bizim ilişkimiz daha 5 aylık hani uzun uzun anlatacağım hikayem ve bir kaç adet fotoğrafın dışında çok bir şeyim yok malzeme eksik yani henüz :)

Çok kararsızım ...

Evet evet bana da öyle oluyor :)
Bu çok mu romantik bu çok mu klasik :)
Klasik hediyeler aldım hep ben :)
O takıntılı olduğu markayı tahmin edebiliyorum benimde var bir markaya saplantı derecesinde takıntım o markalı bir gömlek yada tişört alabilirsin .

Hanımlar merhaba...Sizlerden fikir istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşımın 15 gün sonra doğum günü ama ben daha ne alacağıma karar veremedim.
İlk kez bir erkeğe hediye alırken bu kadar zorlanıyorum.
Halbuki daha geçen haftaki konuşmamızda kardeşinin doğum gününden bahsederken hani bunu çok da önemsemediğini belirten bir cümle kurdu. ''Sabah organizasyon akşam kutlama bir hediye bir pasta işte her yıl olan bir şeyi abartmaya gerek yok'' dedi. Ben de kızdım hatta önemli olduğunu belirttim.

Geçen haftalarda hediye sitelerinden ilginç hediyeler bakıyordum ((şişede mesaj,film şeridi yastık gibi)) aşırı romantik gelmişti hatta bana güler mi filan demiştim :)
Ve bu konuşmanın ardından klasik bir hediye mi alsam diyorum.
Yani takıntılı olduğu bir marka var onun t shırt veya gömleğini mi alsam
Yoksa fanatiği olduğu galatasarayın parçalı yeni formasını mı alsam...Ona da isim filan yazdırmak gerekir sanırım.
Çok sıradan olur mu bunlar. Yanına alternatif bir şey gerekir mi?

Bir de ayrı şehirlerdeyiz. Hani nerde görüşürüz tam gününde mi görüşürüz bilmediğimden yemek organizasyonu pasta siparişi filan bunları da düşünmedim.

Sizlerden fikir bekliyorum :)

tatlım gs forması almalısın kesinlikle
uğurlu rakamını ve adını da sırtına yazdırdınmı tamamdır
bayılır:46:
hiç risk alma

Evet evet bana da öyle oluyor :)
Bu çok mu romantik bu çok mu klasik :)
Klasik hediyeler aldım hep ben :)
O takıntılı olduğu markayı tahmin edebiliyorum benimde var bir markaya saplantı derecesinde takıntım o markalı bir gömlek yada tişört alabilirsin .

:)
benim ona alacağım ilk doğum günü hediyesi ve sanırım benim de klasik olacak.
ya o malum markadan tişört veya gömlek ya da takımın yeni formasını alacağım. işim garanti olsun beğenmeme sıkıntısı olmasın :)
Ama ben normalde isterim ki hani böyle romantik bir şeyler de eklemek isteyim.
Belki ben böyle bir adım atarsam o da bana öyle gelir ((yani istediğim şekilde:) ))

tatlım gs forması almalısın kesinlikle
uğurlu rakamını ve adını da sırtına yazdırdınmı tamamdır
bayılır:46:
hiç risk alma

Uğurlu rakamı ne acaba :D :/
10 numara yazdırsam olur mu acaba :)
bundan 1 ay önce gs'nin forması çıkmış hemen alayım diyordu ama aldım demedi hiç. bunun da tek riski benden habersiz almış olması :)
yoksa bence de 10 numara hediye :)

kelebekyuvası yeni bir ilişkiye başlamış olmana çok sevindim. yazdıklarını sayfa akışımda görünce hemen girip okudum.

Daim olur ve çok mutlu olursun inşallah.

Hediye konusunda pek yardımcı olamıyacağım bende genelde tshırt gömlek ayakkabı kazak anlıyacağın gayet normal şeyler aldığım için benim ki basit kaçar :))

kelebekyuvası yeni bir ilişkiye başlamış olmana çok sevindim. yazdıklarını sayfa akışımda görünce hemen girip okudum.

Daim olur ve çok mutlu olursun inşallah.

Hediye konusunda pek yardımcı olamıyacağım bende genelde tshırt gömlek ayakkabı kazak anlıyacağın gayet normal şeyler aldığım için benim ki basit kaçar :))

çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inşallah.

Benimki de pek sıradışı olamayacak sanırım ya tisört ya da forma olacak öyle görünüyor :)

Ne kadar güzel olmuş :)

Duymuştum onu canım ama bizim ilişkimiz daha 5 aylık hani uzun uzun anlatacağım hikayem ve bir kaç adet fotoğrafın dışında çok bir şeyim yok malzeme eksik yani henüz :)

Çok kararsızım ...

O zaman balık falan seviyorsa güzel bir fanus ve iki balık alabilirsin. Ben öyle bir hediye almıştım özellikler olarakta biraz benzetiyorduk bizbirimize güzel bir hediye olmuştu :)
Ya da gs forması al ama yanına mutlaka duygusal birşey eklemelisin bence. mesela ellerinle kurabiye yapabilirsin içine not koyulabilen kurabiye tarifleri var yedikçe içinden çıkar çok şirin olabilir :)
Veya hediyenin yanına bir mektup yazabilirsin.
Ben bir kutu hazırlamıştım içine kırmızı kağıtlarla notlar yazmıştım sanırım 300 tane falandı çok çok güzel olmuştu ilişkinizin ilerleyen zamanlarında düşünebilrsin :)

O zaman balık falan seviyorsa güzel bir fanus ve iki balık alabilirsin. Ben öyle bir hediye almıştım özellikler olarakta biraz benzetiyorduk bizbirimize güzel bir hediye olmuştu :)
Ya da gs forması al ama yanına mutlaka duygusal birşey eklemelisin bence. mesela ellerinle kurabiye yapabilirsin içine not koyulabilen kurabiye tarifleri var yedikçe içinden çıkar çok şirin olabilir :)
Veya hediyenin yanına bir mektup yazabilirsin.
Ben bir kutu hazırlamıştım içine kırmızı kağıtlarla notlar yazmıştım sanırım 300 tane falandı çok çok güzel olmuştu ilişkinizin ilerleyen zamanlarında düşünebilrsin :)

Gs formasının yanına bir şey eklemek güzel olur bence de :)

Hediye sitesinde görmüştüm canım.kalpli bir kutunun içinde camdan bir şişe. içinde kum ve deniz kabukları var içinde de kırmızı bir kağıt. kağıda ne yazılacağını yani çeriği sen dolduruyorsun onlar da adrese gönderiyor.onu eklesem nasıl olur acaba :)

Kurabiyee fikri harikaa ama çok yeteneksizim ben pasta konusundaa :(

Bu arada çok teşekkür ederim fikirlerin içinnnnn :)

Gs formasının yanına bir şey eklemek güzel olur bence de :)

Hediye sitesinde görmüştüm canım.kalpli bir kutunun içinde camdan bir şişe. içinde kum ve deniz kabukları var içinde de kırmızı bir kağıt. kağıda ne yazılacağını yani çeriği sen dolduruyorsun onlar da adrese gönderiyor.onu eklesem nasıl olur acaba :)

Kurabiyee fikri harikaa ama çok yeteneksizim ben pasta konusundaa :(

Bu arada çok teşekkür ederim fikirlerin içinnnnn :)

Birde internette görmüştüm herhangi bir film afişini size göre düzenliyorlar yani. Fotoğraflarınızı gönderiyorsun. Afişteki erkek oyuncunun yerine sevgilinin bayan oyuncunun yerine de senin fotoğrafını koyuyorlar çok güzel oluyor. İkinizin çok sevdği bir film varsa o da düşünülebilir :)
Eğer sevgilinin romantik bir tarzı varsa o kutu fikri çok güzel canım ama yok pek romantik değil duygusal da sayılmaz diyorsan öyle bir kutu olacağına kendi hislerini yazdığın bir mektup daha güzel olabilir :) Unutma el emeği verilen hediyenin yerini hiçbir hediye tutamaz canım :)
Kurabiye konusunda yardım alabileceğin birileri varsa gerçekten bir daha düşün derim çünkü çok güzel oluyor :)
Rica ederim canım fikir danışmak istersen her zaman sorabilirsin :)

Birde internette görmüştüm herhangi bir film afişini size göre düzenliyorlar yani. Fotoğraflarınızı gönderiyorsun. Afişteki erkek oyuncunun yerine sevgilinin bayan oyuncunun yerine de senin fotoğrafını koyuyorlar çok güzel oluyor. İkinizin çok sevdği bir film varsa o da düşünülebilir :)
Eğer sevgilinin romantik bir tarzı varsa o kutu fikri çok güzel canım ama yok pek romantik değil duygusal da sayılmaz diyorsan öyle bir kutu olacağına kendi hislerini yazdığın bir mektup daha güzel olabilir :) Unutma el emeği verilen hediyenin yerini hiçbir hediye tutamaz canım :)
Kurabiye konusunda yardım alabileceğin birileri varsa gerçekten bir daha düşün derim çünkü çok güzel oluyor :)
Rica ederim canım fikir danışmak istersen her zaman sorabilirsin :)

canım ben kurabiye fikrini çok sevdim çünkü hep şikayet eder zaten elinden de bir şey yemedik diye :)

onu hazırlamak isterim. peki o notları nasıl hazırlayacağım ben kurabiyeye biraz açar mısın?

canım ben kurabiye fikrini çok sevdim çünkü hep şikayet eder zaten elinden de bir şey yemedik diye :)

onu hazırlamak isterim. peki o notları nasıl hazırlayacağım ben kurabiyeye biraz açar mısın?

Selda' nın Mutfak Defteri: Dilek Kurabiyesi ( Yeni Yıl Kurabiyesi )

İlk baktığım siteyi bulamadım ama burda bir tarif var göz at istersen canım. İstediğin gibi notlar yaz içine koy. Kurabiyeyi görünce ilk defa elinden birşey yiyeceği için mutlu olur yemeye başladığında içindeki not sürpriz olur çok hoş olur :)

Kizlar formaya karar verdim gibi.

Ama yanina orjinal bir sey de istiyorum hani azicik romantiklik katicak forma benim icin cok klasik bir hediye normalde :)

Fikri olan varsaa yardim etsin banaa lutfen :)

Back
X