• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü hediyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sunmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sunmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
6
7
1
26
kızlar merhaba dusunup dusunup bulamayip kendime dert ettigim icin konuyu bu basliga actim. 10 gün sonra nisanlimin dogum gunu. birlikte 3. dogum gunu olacak. ve ne alacagima karar verememekten artik sıkıldım. 28 yasina girecek. saat, cuzdan, ceket, gomlek vs o tarz hediyelerin hepsini aldim. baska yerlerde gordugum hediye onerileri cok cocuksu kaliyor. bir seye de ihtiyaci yok ki onu alayim yani. bir tek parfum almadim ama o da bana biraz basit geliyor. siz neler almistiniz bunlardan farkli olarak fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

kızlar merhaba dusunup dusunup bulamayip kendime dert ettigim icin konuyu bu basliga actim. 10 gün sonra nisanlimin dogum gunu. birlikte 3. dogum gunu olacak. ve ne alacagima karar verememekten artik sıkıldım. 28 yasina girecek. saat, cuzdan, ceket, gomlek vs o tarz hediyelerin hepsini aldim. baska yerlerde gordugum hediye onerileri cok cocuksu kaliyor. bir seye de ihtiyaci yok ki onu alayim yani. bir tek parfum almadim ama o da bana biraz basit geliyor. siz neler almistiniz bunlardan farkli olarak fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Üç doğum günü 3 de sevgililer günü desek totalde 6 seçenek elendi daha çok var parfüm vs de basit bir hediye değil artık 10 k bi parfüm al bakalım basit kalıyor mu siz neler aldınız adam neler sever ilgi alanı ne söyleyin biz de öneri verelim ben son exime zenden bileklik almıştım uygun fiyatlı şık bi hediyeydi düşünebilirsiniz

Niş parfümler basit hediye olmuyor ya. Erkekler için de çok güzel niş parfümler var. Parfüm alabilirsiniz tabi bütçeye de bağlı. Tabi niş parfüm deyince minimum 10-15 bin tl gözden çıkarmak gerekiyor. Marka bir mont alabilirsiniz, şık bir ayakkabı olabilir. Girin bakın Beymen’e, dünyalar var. Kaliteli bir tane kazak alabilirsiniz. Daha önce aldınız diye aynı şeyden yine almamalıyım gibi düşünmeyin.

Ihtiyacını kendi görsün zaten adam. Yok mu hobisi sevdiği uğraştığı bir şeyler.

Ben oynadigim oyunlarin artbookuna sahip olmayi çok severim mesela ama gereksiz pahali oldugu icin almiyorum, dogum gunumde hediye edilse en mutlu olacağım şey olurdu.

Futbol fanatiği beyler formayla da çok mutlu edilebiliyor. Kol dugmesi, saat, kemer vs koleksiyon gibi çeşit çeşit sahip olmayi seviyorsa o tür bir şey de olabilir.

Hobilerini soyleyin ona gore fikir uretelim.

Tuttuğu takımın yeni sezon formasını alabilirsin bence erkeklerin en sevdiği hediye 😂

Üç doğum günü 3 de sevgililer günü desek totalde 6 seçenek elendi daha çok var parfüm vs de basit bir hediye değil artık 10 k bi parfüm al bakalım basit kalıyor mu siz neler aldınız adam neler sever ilgi alanı ne söyleyin biz de öneri verelim ben son exime zenden bileklik almıştım uygun fiyatlı şık bi hediyeydi düşünebilirsiniz
yani fiyati acisindan basit dememistim. parfum alma fikri oyle geldi. bileklik takı vs takmıyor sevmiyor taksa evet dediğiniz şey benim de aklıma geldi. airpods falan mı alsam isi geregi devamli olarak telefonla konusuyor.

Çeyize onun alması gereken bir şey al bak sonra mutluluğuna 😄

yani fiyati acisindan basit dememistim. parfum alma fikri oyle geldi. bileklik takı vs takmıyor sevmiyor taksa evet dediğiniz şey benim de aklıma geldi. airpods falan mı alsam isi geregi devamli olarak telefonla konusuyor.
Mantıklı alabilirsiniz apple ürünleri kullanan insanların her şeyinin apple olması hayatı çok kolaylaştırıyor

Ben eşimi bir doğum gününde sürpriz yapıp çok sevdiği bi sanatçının konserine götürmüştüm. Başka bir doğum gününde yine sürpriz olarak kardeşi ve onun eşiyle sözleşip pikniğe götürmüştüm habersiz o da güzel olmuştu. Geçen yıl da çok kalabalık bi arkadaş grubunu eve davet ettim beklemiyordu şaşırdı. Dediğiniz gibi kıyafet saat vs biz de aldık ama sıkıldık bi yerden sonra. Ben de artık deneyim hediye ediyorum :)

Kulaklık, ayakkabı, kullanırsa atkı/eldiven veya güzel manzaralı, farklı konseptli bir yemek, etkinlik organize edebilirsiniz

Bu adamın hobisi yok mu? Yüzeysel hediyeler almışsınız hep

Bir şey bulamazsaniz kulaklık alın bari işe yarar yine

Ihtiyacını kendi görsün zaten adam. Yok mu hobisi sevdiği uğraştığı bir şeyler.

Ben oynadigim oyunlarin artbookuna sahip olmayi çok severim mesela ama gereksiz pahali oldugu icin almiyorum, dogum gunumde hediye edilse en mutlu olacağım şey olurdu.

Futbol fanatiği beyler formayla da çok mutlu edilebiliyor. Kol dugmesi, saat, kemer vs koleksiyon gibi çeşit çeşit sahip olmayi seviyorsa o tür bir şey de olabilir.

Hobilerini soyleyin ona gore fikir

Bu adamın hobisi yok mu? Yüzeysel hediyeler almışsınız hep

Bir şey bulamazsaniz kulaklık alın bari işe yarar yine
hayır yok ☺️☺️ bomboş birisi ☺️☺️

dalga gecmiyorum ama yani insani kucumser gibi yorum yapiyorsunuz. basketbol oynuyor mesela gidip basket topu alsam o hediye yuzeysel olmayacak mi hobi oldugu icin??
Yoo kucumsemiyorum daha özenli hediye seçebilirsiniz diyorum. Sevdiği basketbol oyuncusu yok mu mesela formasını alabilirsiniz? Top da alabilirsiniz niye yüzeysel olsun onun ilgi alanından bir şey almış olacaksınız

Ben eşime basketbol forması aldım favori oyuncusunun, çok sevindi. Oynamıyor ama NBA izliyor. Çok güzel Lego setleri var yetişkinler için. Kitap okuyorsa ebook reader var. Var da var yani kazak kemer parfüm vs bunlar özensiz bence.

Back
X