doğum günü hediyesi

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
6 yıllık arkadaşımın doğum gününe 2 hafta var..
ve ben ne yapıcam diye delirmek üzereyim..
maddi anlamda çok zor ve sıkışık olduğum bi dönem bunu kendisi de biliyo fakat yine de boş geçirmek olmaz diye düşünüyorum.. çünkü kendisi doğum günümde işime çok yarayan bişey hediye etti.
kendisi 2012 yazında evlenicek. annemin yemeklerini çok beğenir ve evlenene kadar annemden yemek yapmayı öğrenmek istediğini söyledi..
bugün aklıma bi fikir geldi.. dışı gayet hoş bi defter alıp esprili bi dille 20-30 tane tarif yazıp ona hediye etsem. sizce nasıl bi doğum günü hediyesi olur

Son düzenleme:
Hediyenin değeri maddi değeri değildir ki. Bence gayet özel bir hediye düşünmüşsünüz. Çok beğendim bu fikri. Ama yanında şirin bir kalemde alın =)

çok teşekkür ederim annem öyle hediye mi olur dese de bence çok farklı ve yıllarca işine yarayabilicek bi hediye diye düşündüm..

eğer siz benm arkadaşım olsaydınız, ben o hediyeye çok memnun olurdum. en yakın arkadaşımla birbirimize hediye almayı atladığımız da oldu. 2-3 ay sonra verdiğimiz de...hiç problem değil.

Ben böyle üstünde emek harcanmış hediyeleri, bir sürü para verilip alınmış klişe hediyelerden çok daha değerli buluyorum. Arkadaşınızın tanıyorsunuzdur sonuçta, o da böyle düşünüyorsa bence çok mutlu olacaktır.

Bu arada aklıma geldi D&R'da yemek tarifi yazmak için tasarlanmış özel bir defter görmüştüm birkaç ay önce. Üstüne minik tahta bir kaşık yapıştırılmıştı, sevimli bir şeydi. Fiyatını bilmiyorum ama gidip bakın isterseniz. Bulamazsanız da orada çok güzel defterler oluyor, eminim güzel bir tane bulursunuz.

Son düzenleme:
6 yıldır hiç hediye almadık birbirimize doğum gününde falan ilk kez bu yıl aldı kendisi bana.
biz aklımıza esince hediye alırız birbirimize.
hatta taksimdeki çiçekçilerden mavi gül aldığımı bilirim.
şimdi bu doğum günümde o alınca benimde bişeyler yapmam icab eder.
sanırım bu uygulanacak anlamlı hediye olucaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…