yakın zamanda doğum günümdü bir hafta öncesi erkek arkadasımla doğum günümde 3 gün önce aramız bozuktu oturup konustuk kafa dinlemem gerek felan dedi bende memlekete git dedim kafan dağılır gibisinden o da doğum günün var ama dedi boşver dedim kötü bi ruh halin olacaksa ne gereği var burda kalmanın dedim oda tamam gelince kutlarız dedi ve o gün o da bende memlektlerimize gittik doğum günümde arkadasıma para göndermiş ve bi cicek yaptırmıs o geldi 1 hafta sonrada onun doğum günü ben nasıl birsey yapmalıyım işin acıgı biraz canım sıkıldı en azından geldiğinde kcük bir pasta keser diye ummustum şimdi herkes sende cok birsey yapma diyor aslında kafamdaki planım su degişik ülke ve sehirlerden olusan bir video her sehir ve birkac ülkeden doğum günün kutlu olsun diye söyletip birlestirmek birde pasta yeterlimi sizce yoksa hediyede almalımıyım bilemedim
yakın zamanda doğum günümdü bir hafta öncesi erkek arkadasımla doğum günümde 3 gün önce aramız bozuktu oturup konustuk kafa dinlemem gerek felan dedi bende memlekete git dedim kafan dağılır gibisinden o da doğum günün var ama dedi boşver dedim kötü bi ruh halin olacaksa ne gereği var burda kalmanın dedim oda tamam gelince kutlarız dedi ve o gün o da bende memlektlerimize gittik doğum günümde arkadasıma para göndermiş ve bi cicek yaptırmıs o geldi 1 hafta sonrada onun doğum günü ben nasıl birsey yapmalıyım işin acıgı biraz canım sıkıldı en azından geldiğinde kcük bir pasta keser diye ummustum şimdi herkes sende cok birsey yapma diyor aslında kafamdaki planım su degişik ülke ve sehirlerden olusan bir video her sehir ve birkac ülkeden doğum günün kutlu olsun diye söyletip birlestirmek birde pasta yeterlimi sizce yoksa hediyede almalımıyım bilemedim
o sana çiçek aldıysa sende ona pasta al birarada olucaksanız. erkekleri fazla şımartmanın anlamı yok
sanki az olur gibime geldi video ve pasta yeterli değil mi hediyeye hiç girmesem
bencedee gerek yok fazlasınao sana çiçek aldıysa sende ona pasta al birarada olucaksanız. erkekleri fazla şımartmanın anlamı yok
vıdeoyu sakın yapma,cok demode artık o..
sana cıcek yollamış,bende ona denk bıse yapardım SADECE..
videoda son yılım bu yıl üniversitede hatıra kalır diye düşündüm
Nasil yaptiracaksin oyle degisik ulkelerden millete dogum gunu kutlamayi falan? Adam bi cicekle gecistirmis sen de bi pasta bi hediye yap tamamdir
bılmem sevgılım bana yapsa hıc mutlu olmazdım herhalde,okadar cok gördukku bu videolardan..
bayatladı artık..
hatıra ıstıyorsan,kendın ıcın yap bunu..
yarın bıgun sevgılınden ayrılsan vıdeoda çöp olcak..
6 ülkede arkadaslarım var onlar yapıcak bide türkiyedeki sehirlerden olusan bir video bi tane tiyatro sahibi arkadasım var tiyatro bitiminde sahnede oyuncularına söyletecek farklı bir seylerin toplamı olur diye düşündüm
ya ben mi yanlış okudum acaba?
para göndermiş mi yazıyodu, ben satır filan mı atladım? :26: bu kk hatunlarından kaçmaz çünkü böle şeyler
para göndermesi, git istediğini al, ben uğraşamadım demek gibi olmamış mı?
yani ben o geçiştirmiş gibi anladım siz ise video filan uğraşçam diyosunuz. siz de bi pasta alın yeter, hediye bile çok bence.
ben olsam, ama ben gıcığım biliyorum siz öyle yapmayın. ben olsam pasta alır, o verdiği parayı da zarfa koyar eline verirdim ki yapmasın bi daha öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?