Kızlar bir konu açmıştım doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi bana hiç bir hediye almayan abim günler sonra alamadık kusura bakma diyip parasını atmıştı bana. Kız arkadaşının doğum gününe günler kala öyle bir hazırlık yaptı ki ağzım açık kaldı. Kıskandığımdan degil asla sadece Bi kardeşi olarak beni çok sevdiğini değer verdiğini anlatıyorsun herkese ama sadece söylüyorsun. Hediyesinde yine degilim ama doğum günümden 10 gün sonra gelip para vermek de ne biliyim. Kız arkadaşına bir sürü not dolu çikolata dolu hediye dolu konfetiler kocaman bir kutu hazırlamış. Benim doğum günüm de hiç bişey yapmadı.. Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki. Ben beni hiçe sayıp da başkasına bu denli herşeyi yapması biraz kırdı. Kırılmamın sebebi kıskançlık degil yanlış anlamayın beni çok sevdiğini söylüyorsun değer veriyorum diyorsun ama öylesine. Kendimi çok değersiz hissettim benmi boş yere alınganlık yaptım diyorum kendi kendime ya beni bir dürtün. Üstelik kızın doğum gününe gidip gitmemekle kararsız kaldım. Abime karşı tavır almalımıyım yoksa üzerime alınmayıp banane diyip geçmelimiyim.