• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü konusu

Kızlar bir konu açmıştım doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi bana hiç bir hediye almayan abim günler sonra alamadık kusura bakma diyip parasını atmıştı bana. Kız arkadaşının doğum gününe günler kala öyle bir hazırlık yaptı ki ağzım açık kaldı. Kıskandığımdan degil asla sadece Bi kardeşi olarak beni çok sevdiğini değer verdiğini anlatıyorsun herkese ama sadece söylüyorsun. Hediyesinde yine degilim ama doğum günümden 10 gün sonra gelip para vermek de ne biliyim. Kız arkadaşına bir sürü not dolu çikolata dolu hediye dolu konfetiler kocaman bir kutu hazırlamış. Benim doğum günüm de hiç bişey yapmadı.. Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki. Ben beni hiçe sayıp da başkasına bu denli herşeyi yapması biraz kırdı. Kırılmamın sebebi kıskançlık degil yanlış anlamayın beni çok sevdiğini söylüyorsun değer veriyorum diyorsun ama öylesine. Kendimi çok değersiz hissettim benmi boş yere alınganlık yaptım diyorum kendi kendime ya beni bir dürtün. Üstelik kızın doğum gününe gidip gitmemekle kararsız kaldım. Abime karşı tavır almalımıyım yoksa üzerime alınmayıp banane diyip geçmelimiyim.
Sevgiliniz var mi olunca onun kiz kardesine sizden daha onem verirsiniz sevgilinizi esinizi bu yonde yonlendirirsiniz insallah ben inaniyorum size

Kızlar bir konu açmıştım doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi bana hiç bir hediye almayan abim günler sonra alamadık kusura bakma diyip parasını atmıştı bana. Kız arkadaşının doğum gününe günler kala öyle bir hazırlık yaptı ki ağzım açık kaldı. Kıskandığımdan degil asla sadece Bi kardeşi olarak beni çok sevdiğini değer verdiğini anlatıyorsun herkese ama sadece söylüyorsun. Hediyesinde yine degilim ama doğum günümden 10 gün sonra gelip para vermek de ne biliyim. Kız arkadaşına bir sürü not dolu çikolata dolu hediye dolu konfetiler kocaman bir kutu hazırlamış. Benim doğum günüm de hiç bişey yapmadı.. Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki. Ben beni hiçe sayıp da başkasına bu denli herşeyi yapması biraz kırdı. Kırılmamın sebebi kıskançlık degil yanlış anlamayın beni çok sevdiğini söylüyorsun değer veriyorum diyorsun ama öylesine. Kendimi çok değersiz hissettim benmi boş yere alınganlık yaptım diyorum kendi kendime ya beni bir dürtün. Üstelik kızın doğum gününe gidip gitmemekle kararsız kaldım. Abime karşı tavır almalımıyım yoksa üzerime alınmayıp banane diyip geçmelimiyim.
Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki derken. Tabiki sevgili farklı yani. Kıyasa girmek anlamsız. Ve evet kıskanmışsınız. Yarışmayın kız arkadaşı ile.

Abini daha önce sdogum günlerinizi nasıl kutlardi?
Size yapmayıp sevgilisine yapması normal bence.

Bana da öyle yapmıştı biri. Oradan buradan görmüş tüm çikolataları ısırmış koymuş kutuya. Hepsini denedim senden daha tatlısını görmedim diye yazmış. Kutudan yenmiş çikolata çıktı fjdkdksls Fikir de başkasına ait, bin kez gördüğüm bir hediye şekli. Pöf yani.
Ahaha ben hiç sevmem öyle hediyeler elişi ödevi gibi. Ergen işi. Notlu çikolatalı konfeti bilmem ne. Altın, pırlanta, kaliteli kıyafet olur hediye dediğin 😂

Siz aslında abim beni seviyor ve değer veriyor diyorsanız elbet sizi seviyor ve değer veriyordur. Sizin doğum gününüzü sallamadı ama kız arkadaşının doğum günü için bir sürü hazırlık yapıyor, keşke sizin için de bir şeyler yapsaydı tabi ama bu size daha az değer verdiği için değil. Neticede kız arkadaş farklı, kardeş farklı. O şimdi bunları kız arkadaşını tavlamak için yapıyor yani.

Son düzenleme:
Çözüm çok basit değer gördüğün kadar değer ver. Ne yapılıyorsa sende o kadar devam et yoluna. Bu sadece abin için değil diğer kişiler içinde geçerli. Başka şeylerle kıyaslamaya gerek yok bence onların ilişkisinin durumudur o. Önemli olan sana karşı ne olduğu senin ne yaptığın. Tavır almamalısın tavır almak demek durumu farkına varmasını sağlayıp çözüme kavuşturmaya çalışmak demek. Abimiz ya çözmeye çalışmazsa daha kötü hissedeceksiniz, ya da gönlünüzü alıp sonra yine aynı durumda kalırsanız hiçbir şey değişmemiş olacaktır. Önünüze bakın. Hakettiği kadar değer verin geçin

Bana da öyle yapmıştı biri. Oradan buradan görmüş tüm çikolataları ısırmış koymuş kutuya. Hepsini denedim senden daha tatlısını görmedim diye yazmış. Kutudan yenmiş çikolata çıktı fjdkdksls Fikir de başkasına ait, bin kez gördüğüm bir hediye şekli. Pöf yani.
Çok güldüm ya. Bildiğin ağzını tutamamış kılıf hazırlamış😅

Ya çok komiksin
Nasıl aile ilişkileriniz var

Erkek kardeşin manitasının doğum günü özeldir, tüm aile el ele verip ona jestler yapmalıdır her sene 😂😂

Bunu kıskanmak ya da abiden jest beklemek çok patolojik

Bu zamana kadar nasıldı? Her doğum günümüzü hatırlar mı alır mı hediye?

Off kimse beni anlamıyor. Hediye almadı diye çıkdırmıyorum kardeşi olarak beni başından savmasına uyuz oldum aynı evin içindeyiz beni görmezden gelip 10 gün sonra kusura bakma ya diyip de atmazsın parayı
Ama atmış.
Biz ne yapalım şimdi?
Ona neden demediniz atma 10 gun oldu diye.

Bize kızmayın ona açık iletişim kurun hiçbir şey yapamıyorsanız diyin ki abi valla helal olsun bana hediye almaya bile üşenip kıza neler yaptın isteyince oluyormuş falan diyin madem

Doğum gününü kutlamasa veya basit bir şekilde geçiştirse kız ondan ayrılırdı.
Ama sen kardeşisin yabancı değilsin atsan atamazsın satsan satamazsın.
İnsan zaten elindekine değer vermez,elinden gidecek gibi olana değer verir.

Doğum gününü kutlamasa veya basit bir şekilde geçiştirse kız ondan ayrılırdı.
Ama sen kardeşisin yabancı değilsin atsan atamazsın satsan satamazsın.
İnsan zaten elindekine değer vermez,elinden gidecek gibi olana değer verir.
Son cümle beni yaraladı biraz kaybetmemek için değer verdiğim insanlar beni kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar değersizlik duygusu. Abim için degildi bu söz

Son cümle beni yaraladı biraz kaybetmemek için değer verdiğim insanlar beni kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar değersizlik duygusu. Abim için degildi bu söz
Hep böyle değil midir zaten :) Sıkma canını en azından parasını atmış benimkilerin doğum gününü güzel ve sürpizli bir şekilde kutladığım halde sadece mesaj atarlardı hediye aldığım halde hediye almazlardı.Geçenlerde beni doğum gününe çağırdılar ben de o benim doğum günümü kutlamadı ben de onunkini hiç kutlayamam diyip kısasa kısas yaptım.Kim size ne yapıyorsa aynısını yapın

Hep böyle değil midir zaten :) Sıkma canını en azından parasını atmış benimkilerin doğum gününü güzel ve sürpizli bir şekilde kutladığım halde sadece mesaj atarlardı hediye aldığım halde hediye almazlardı.Geçenlerde beni doğum gününe çağırdılar ben de o benim doğum günümü kutlamadı ben de onunkini hiç kutlayamam diyip kısasa kısas yaptım.Kim size ne yapıyorsa aynısını yapın
En güzelini yapmışsınız eskiden bende öyleydim yavaş yavaş akıllanmaya başladım 28 den sonra oldu ama olsun

Back
X