• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü meselesi

Ben aslında kimseye cevap vermem. Ne gerek var aklini kullanmayanlara uyup ahirette hesap vermeye. Adama cevabım da yıkmak, kırmak için değildi. Bir dahakine insanlara kabalık etmemesi içindi. Benden önceki çalışandan çok memnunmus, onu istiyormuş, onun gitmesini istemiyormuş. Sanki ben gönderdim, kadın zora gelemediği için kolay işe kaçmış. Bunun nezaketsizligini dinledim, o uzattı ben bozmadım. Sonra da şaka yaptım alinmayin diye lafı cevirdi
O da cidden abartmış gitmesini istemiyordum denir mi yüzüne karşı.

İşe ilk başladığım sıralar ofiste kahve yapıyolardı. 3-5 kişi içiyolardı. Çok cnm sıkılıyordu dışlanmışım gibi bir his.

Sonra bi gün bn kalktım dedim kahve yapıcam isteyen var mı. Neyse yaptım 3-5 kişi içtik. İçmeyenlerde oldu sonra gelenler flan.

Baktım basit bi kahveymiş abartılcak bişey yokmuş.
Aynen benim iş arkadaşlarım (!) da böyle ikramlık vs mevzularında kayırırdılar ve ben bazen dışlanmış gibi hissederdim. Sonra profesyonel düşünmeye çalıştım onlarla samimi değilim arkadaşlık için değil çalışmak için gidiyorum bir de değer vermezseniz karşımızdakine alınganlık olmuyor ortada

Back
X