Doğum günü meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geceeeee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
341
191
23
Kızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum

Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.

Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

AY NE DEĞİŞİK BAKIŞ AÇILARI BUNLAR EŞİMİN ANNESİ OLMAMDAN TUT DA BENCİL BİR İNSAN OLDUĞUM, AİLESİNİN BENDEN İCAZET ALMASINA KADAR GELDİ TAMAM KIZLAR AY AHHAHAHAHA

Son düzenleme:
Ya ailesiyle kutladıktan surat mı assam nedir takılmayın bu kadar, erkekler düz canlılardır bizim gibi düşünmüyorlar yaradılışları demek ki böyle. İçinizden nasıl yapmak geliyorsa öyle yapın gaza gelmeyin. Herkesin bir fikri vardır ben takılmayın derim, başka biri haketmiyor hiçbirşey yapmayın der, bir başkası aman ne abarttın iki kez kutla der… deriz de deriz yani:) önemli olan sizin ne yapmak isteyip nasıl mutlu olacağınız…

Az önce sevdigi halde sırf ilgi çekmek için kocasına seni sevmiyorum diye blöf yapan ve kocasının da aldattığı konudan geldim
Hani demişsiniz ya surat mi assam
Asmayın ne gerek var bu sene de böyle olsun doğum günü ne olacak ki deger mi surat asip onu ve kendinizi mutsuz etmeye
Yapmayın evliliklerde daima iletişime açık olun yapıcı olun surat asıp blöf yaptığınız değil mutlu anlariniz çok olsun sevgiyi seçin şefkati seçin onun güvenli limanı olmayı seçin dünya 3 gün

Yani surat assam mı derken aslında tam açamadım. Hani müsade etmedin ki baş başa bir plan yapayım hevesimi kırdın gibisinden özeniyorum ama bilmiyorum yaaa

Evet o konuyu gördüm ve çok üzüldüm. Ya aslında hep açık iletişim kuruyorum ama böyle bazı şeylere herkesi dahil ettiğinde üzülüyorum sadece. Haklısınız sanırım sizce ne yapayım peki

Niye güzel bir günü, gerginlikler bozmaya çalışıyorsunuz?
Ailelere denk gelişirse beraber kullanılabilir. Sonra da başbasa ayarlayıp tekrar kutlarsiniz
Yani bu islere şartlara göre ayarlanabilir.
Gerginlikle bozmaya çalışmıyorum. Kutladıktan sonra mı surat assam dedim. Aslında sorun her şeylere birilerinin dahil edilmesi. Ayrıca orda 3 ayrı şey sundum.

Erkekler genelde bu doğum günü olayına hatta genel olarak özel gün yıldönümü olaylarına kadınlar kadar duygusal bakmıyor sırf kadınların gönlü olsun diye filan kutluyorlar. Bence abartmayın adam kutlama istemiyor illa yok istiyorsun istemek zorundasın diye darlamanın manası yok

canım bu hayatta en önemli şey kendı mutlulugundur kocanın dogum gununde bıle kendını dusunceksın oraya gıdıp surat asarak dogum gunu kutlaman senı uzer bu secenegı sıl at kafandan lanet olsun sen haketmıyosun dıyıp hıc kutlamazsanda mutsuz olucaksın cunku bırsuru plan yapmıssın her ne kadar esının dogum gunu ıcın yapıyor olsanda beraber gecırecegınız zamanda sende mutlu olacaksın o yuzden bu secenegıde ıptal et ben olsam önce basbasa bırgun oncesınde dogum gununu kutlar sonrasında gıtmek zorunda oldugunuz yerde ufak bır pasta alıp kutlardım ıkınızde mutlu olun

Sizin dogum gununuz olsa haklisiniz
Esinizle evlendikten sonra ilk dogum gunu olsa ozel olsun dersiniz haklisiniz
Ama sonucta adamin kacinci dogum gunu yani ailesiyle olmak istemis sizde memlekettesiniz zaten ailesinde kaliyorken biz disarda kutlucaz demek de olmaz o ortamda
Biri kek biri kurabiye yapar bi pasta alirsiniz kutlarsiniz gecersiniz
Abartmaya gerek yok

Adam ailesiyle kutlamak istiyor, ne var anlayış gösterseniz. Her gün berabersiniz zaten, demekki özel günlerde bir arada olmak istiyor. Sevdigim insanla evli olsamda bana böyle bişi dese hiçte gocunmam, hatta mutlu olurum. Aile ortamını seviyor demekki, sanki yıl dönümünüzde aileyle kutlayalım demiş gibi davranıyorsunuz yâda sevgililer gününde. Saçma geldi konunuz bana. Arkadaşlarıyla dışarı çıkıcam demiş gibi davranıyorsunuz o gün için. Adamın kendi doğumgünü ama ilgi isteyen sizsiniz

Onun istediği gibi olsun yavrum ailecek kutlansın daha önünüzde uzun yıllar var seneye de sizin istediğiniz gibi olur yeterki aşkınız sevginiz baki kalsın
Çok güzel bir organizasyon olsun evde aile içinde her detayına ilgilenin ailesi nezdinde de gururlanir hoşuna gider ne güzel

Ya çok haklısınız. Ki ben hep şunu söylerim, eşim ve benim mutlu olacağımız her şeye varım. O sadece herkesi dahil edince moralim bozuldu. Bir de oraya gitmeden önce de benim ailemin yanında olacağız. Orda zaten evlilik yıl dönümümüz var. İki gün kendi ailemle olan vaktimden çalmak istemiyorum hali hazırda evlilik yıldönümü de kutlanacakken. Ailesinin bana sorması gerekmez mi?

İstiyorsun istemek zorundasın diye adamı darlamıyorum zaten. Doğum günlerine de önem veren biri genel olarak.

Gerginlikle bozmaya çalışmıyorum. Kutladıktan sonra mı surat assam dedim. Aslında sorun her şeylere birilerinin dahil edilmesi. Ayrıca orda 3 ayrı şey sundum.
Surat asmak moral bozmak işte .
Ailelere göre değişir durum. Ben aynı durumda , hem aileyle kutlarım.aksamda eşimle basbasa plan yapabilirim.
Oraya gitmeden veya sonrasında da basbasa kullanabilir.
Trip atmayı seven bir insanım, (esim aliskin, yarı şaka yari ciddi) ama bu bana göre bile trip atilacak mesele degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…