soruyu anlayamadım ama eger aılesının sana sormasını beklıyorsan ailesi bunu bilmeyebilir ailesini suclamamak gereklı dıye dusunuyorumYa çok haklısınız. Ki ben hep şunu söylerim, eşim ve benim mutlu olacağımız her şeye varım. O sadece herkesi dahil edince moralim bozuldu. Bir de oraya gitmeden önce de benim ailemin yanında olacağız. Orda zaten evlilik yıl dönümümüz var. İki gün kendi ailemle olan vaktimden çalmak istemiyorum hali hazırda evlilik yıldönümü de kutlanacakken. Ailesinin bana sorması gerekmez mi?
Anlayış göstermiyorum demedim. Adamın doğum gününde ilgi istediğim de yok. Eşime ilgimi göstereceğim çok güzel bir plan yapmışken bir planları yoksa onlara sor demesi zoruma gidiyor. Ama siz sanırım biraz saldırmak istiyorsunuz. Yanlış anlamayın. Saçma geldiyse de yorumlamayın öyleyse zaten ne yapmam gerektiğini merak ettiğim için konu açtım.Adam ailesiyle kutlamak istiyor, ne var anlayış gösterseniz. Her gün berabersiniz zaten, demekki özel günlerde bir arada olmak istiyor. Sevdigim insanla evli olsamda bana böyle bişi dese hiçte gocunmam, hatta mutlu olurum. Aile ortamını seviyor demekki, sanki yıl dönümünüzde aileyle kutlayalım demiş gibi davranıyorsunuz yâda sevgililer gününde. Saçma geldi konunuz bana. Arkadaşlarıyla dışarı çıkıcam demiş gibi davranıyorsunuz o gün için. Adamın kendi doğumgünü ama ilgi isteyen sizsiniz
Ya o gün demiyorum sonrasında dedim. Ayrıca dediğim gibi 3 ayrı seçenek sundum orda. Ben genel anlamda trip atan biri değilim. Açık ifade ederim kendimi konu kim olursa olsun. Aileyle de kutlamak istiyorum zaten. Hatta benim planım eşimi yemeğe götürmek, gece dönerken de ailesinin evinin orda çok güzel bir yer var ailesine söyleyip oraya organizasyonu ayarlayıp tekrar bir kutlama da orada yapmaktı. Eşim herkesi dahil edince bozuldum.Surat asmak moral bozmak işteailelere göre değişir durum. Ben aynı durumda , hem aileyle kutlarım.aksamiada eşimle basbasa plan yapabilirim.
Ama oraya gitmeden veya sonrasında da basbasa kullanabilir.
Trip atmayı seven bir insanım, (esim aliskin, yarı şaka yari ciddi) ama bu bana göre bile trip atilacak mesele degil
Kimsenin trip veya azar yediği yok. Eş benim eşim, ona sizin laf söyleme lüksünüz de yok.Ya bi insan kendi doğum gününü kutlamak isteme şeklinden bile trip veya azar yiyorsa evliliğini sorgulamalı bence. Siz bildiğinizden devam edin benim lafım eşinize.
Birlikte ikinci doğum günü. Biri balayına denk geldi, diğerlerinde de başka yerlerdeydik. Abartmıyorum.Sizin dogum gununuz olsa haklisiniz
Esinizle evlendikten sonra ilk dogum gunu olsa ozel olsun dersiniz haklisiniz
Ama sonucta adamin kacinci dogum gunu yani ailesiyle olmak istemis sizde memlekettesiniz zaten ailesinde kaliyorken biz disarda kutlucaz demek de olmaz o ortamda
Biri kek biri kurabiye yapar bi pasta alirsiniz kutlarsiniz gecersiniz
Abartmaya gerek yok
Hayır ailesini suçlamıyorum. Ki eminim soracakına da. Eşimin bunu düşünmesi benim sorunumsoruyu anlayamadım ama eger aılesının sana sormasını beklıyorsan ailesi bunu bilmeyebilir ailesini suclamamak gereklı dıye dusunuyorum
Aslında yukarıda bir yerde anlattım. Benim planım yemeğe gidip sonrasında dönerken de ailesine haber verip (evin yakınlarında güzel bir alan var doğada) oraya güzel bir kutlama hazırlamaktı. Ve hep beraber de aynı günün gecesi orda kutlamaktı. Sinirimi bozan onun her şeye dahil etmesi. Yani ben zaten yapacağım ailesinden yana da bir şikayetim yok, onlar bana sorar eminim. Eşimin böyle düşünmesi ve söylemesi beni sinir etti.Başbaşa kutlamak istiyorsanız aynı gün yapmak zorunda değilsiniz. Siz bir gece önce yemeği organize edin ve hediyesini verin. Doğumgününde de ailesi ile olursunuz.
Çok kibarsınız çok teşekkür ederim ❤ dikkate alacağım sözleriniziOnun istediği gibi olsun yavrum ailecek kutlansın daha önünüzde uzun yıllar var seneye de sizin istediğiniz gibi olur yeterki aşkınız sevginiz baki kalsın
Çok güzel bir organizasyon olsun evde aile içinde her detayına ilgilenin ailesi nezdinde de gururlanir hoşuna gider ne güzel
Çok bencil ve şımarıksınız !Kızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum
Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.
Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Eşiniz herkesi dahil etmiş olabilir bu sizin onlarla anlaşamayacağınız anlamına gelmez ki. Eşimin doğum günlerini hep ben organize ederim. Böylece her şey benim istediğim şekilde olur. Ben önceki gün kutluyorum böylece 00da ilk doğum gününe benimle kutlayarak girmiş oluyor. Ailesiyle de anlaşıyorum sürpriz içim kim var kim yok bize geliyorlar çok da eğlenceli güzel geçiyor eşim için. Önemli olan onu mutlu etmek çünkü o gün.Ya o gün demiyorum sonrasında dedim. Ayrıca dediğim gibi 3 ayrı seçenek sundum orda. Ben genel anlamda trip atan biri değilim. Açık ifade ederim kendimi konu kim olursa olsun. Aileyle de kutlamak istiyorum zaten. Hatta benim planım eşimi yemeğe götürmek, gece dönerken de ailesinin evinin orda çok güzel bir yer var ailesine söyleyip oraya organizasyonu ayarlayıp tekrar bir kutlama da orada yapmaktı. Eşim herkesi dahil edince bozuldum.
sizin doğum gününüz değil ki. adamın doğum günü o nasıl istiyorsa öyle kutlanmalı. bu kadar da herşeyi yönetmeye çalışmayın adamın doğum gününde bile sizin istediğiniz olmak zorunda değil. yeni evli falan değilseniz zaten doğum günleri kalabalık kutlanmalı. evlilik yıl dönümü falan değil ki bu tek başına romantik yemeğe çıkılsınKızlar selammmm. Derdini öpeyim demeden önce lütfen güzel güzel fikirler bekliyorum
Yakın zamanda eşimin doğum günü var. Biz bu süreçte yıllık izinde olacağız ve doğum gününde de eşimin memleketinde olacağız. Benim onu yemeğe götürme planlarım vardı aslında, hediyesini de şimdiden hazırladım ama geçenlerde sohbet ederken nasıl bir doğum günü isterdin diye sorduğumda hep beraber olalım yeter başka bir şey istemiyorum dedi. Nasıl yani özel bir şey istemez misin dedim, hayır gerek yok hep beraber daha mutlu olucam dedi. Yani kısa süren bir gerilim yaşadık özel bir şey istemez misin dedim ve o da onu yanlış anladığımı söyledi. Ardından ikimiz için özel bir şey planlamak istediğimi söyledim,tamam bizimkilere sorarsın planları yoksa sen hazırlarsın o gün dedi. Ya da daha önceki veya sonraki günlerde yap dedi. Ay ben buna çok kızdım. Eşe sorulması gerekmez mi kızlar? Sonra neden yanlış olduğunu anlamadığını söyledi, ben de açıkladım ve hak verdi. Hak verse de o an benim içim soğumadı. Gerek yok hep beraber kutlarız madem dedim. Sonra sinirlendi, tamam izini daha erkene alıyorum doğum günümde burda oluruz dedi. Tabii ki öyle bir şey olmadı, yine o tarihte orada olacağız.
Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kimsenin trip veya azar yediği yok. Eş benim eşim, ona sizin laf söyleme lüksünüz de yok.
Yani baya baya fikir isteyip yorum yapamazsınız demeniz de biraz çelişkili olmuş. Maalesef ben sizi bu konuda epey haksız buldum çünkü düşününce 'böyle mutlu olucam' diyen bir insan sizi her zaman böyle dışarda bırakmıyorsa bu onun mutluluğu onun özel günü, onun mutluluğu bana yeter deyip devam etmeliydiniz. İstediği şekilde aileyle kutlasanız bile surat yapıp bir insanı doğduğuna pişman edecekseniz bence hiç kutlamayın daha iyi.Şimdi bu kadar konuşmanın üstüne ben gidip doğum günümü tam o gün mü kutlasak, yoksa lanet olsun sen hak etmiyorsun diyerek hiç mi kutlamasam, ya da tam olarak başta dediği ailesiyle bir organizasyon yapıp daha sonrasında ona surat mı assam. Ya da farklı bir fikir ? Bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Yahu doğumgünü memlekette olduğu tarihe denk gelmiş ailesiyle pasta üflemek istemiş. Bunu da açıkça söylemiş, adama hayatı dar etmenin anlamı ne?Hayır ailesini suçlamıyorum. Ki eminim soracakına da. Eşimin bunu düşünmesi benim sorunum
Aslında yukarıda bir yerde anlattım. Benim planım yemeğe gidip sonrasında dönerken de ailesine haber verip (evin yakınlarında güzel bir alan var doğada) oraya güzel bir kutlama hazırlamaktı. Ve hep beraber de aynı günün gecesi orda kutlamaktı. Sinirimi bozan onun her şeye dahil etmesi. Yani ben zaten yapacağım ailesinden yana da bir şikayetim yok, onlar bana sorar eminim. Eşimin böyle düşünmesi ve söylemesi beni sinir etti.
Biraz ironiye alarak o şekilde de sordum. Zehir etsem demedim ayrıca surat assam dedim, o da şunun gibi bir şey yani doğum gününü içimden geldiği gibi kutlayamadım gibi. Doğuran bakanlar da kutlasınlar zaten ona bir şey demiyorum ben. Sorun orda onlara sor demesinde benim nazarımda. Ben zaten aynı güne ikimize özel ve hep birlikte olmak üzere bir plan oluşturdum gibi bir şeydi. Ailesi de eminim bana sorardı. Orda eşimin düşüncesi beni bozdu. Genel olarak anlaşırız ve her şeyi zehir etmem zaten. Trip atmam açık iletişim kurarım. Sadece bir kez kutlayabildiğimiz doğum gününü de ayrı olarak baş başa olarak kutlamak istediğim için mi sorunlu oldum ben anlamıyorum. Yanlış anlamayın sizin genel olarak yorumlarınızı mantıklı bulurum fakat neden ince noktalara bakmadan sanki sorunlu biriymişim imajı çizerek yorum yaptığınızı anlayamadım.Yıldönümü baş başa kutlanır da doğumgünü kalabalık kutlanır.
Yani bırakın da doğuran bakanlar da kutlasınlar yani.
Abartıyorsunuz.
Adam ailesiyle de kutlamak istemiş sonrasında zehir mi etsem diye sormanız normal mi?
Kesinlikle. Ne güzel büyük büyük konuşuyorsunuz.Çok bencil ve şımarıksınız !
Doğumgünü denen şey iyi ki doğdun demektir: kalabalık güzel olur. Bir yerde baş başa kutlanmaz. Adam da bunu talep etmemiş zaten. İlla öncesinde baş başa olacağız diye gerilim çıkarmanız çocukça değil mi sizce?Biraz ironiye alarak o şekilde de sordum. Zehir etsem demedim ayrıca surat assam dedim, o da şunun gibi bir şey yani doğum gününü içimden geldiği gibi kutlayamadım gibi. Doğuran bakanlar da kutlasınlar zaten ona bir şey demiyorum ben. Sorun orda onlara sor demesinde benim nazarımda. Ben zaten aynı güne ikimize özel ve hep birlikte olmak üzere bir plan oluşturdum gibi bir şeydi. Ailesi de eminim bana sorardı. Orda eşimin düşüncesi beni bozdu. Genel olarak anlaşırız ve her şeyi zehir etmem zaten. Trip atmam açık iletişim kurarım. Sadece bir kez kutlayabildiğimiz doğum gününü de ayrı olarak baş başa olarak kutlamak istediğim için mi sorunlu oldum ben anlamıyorum. Yanlış anlamayın sizin genel olarak yorumlarınızı mantıklı bulurum fakat neden ince noktalara bakmadan sanki sorunlu biriymişim imajı çizerek yorum yaptığınızı anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?