Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen yanlarında olacağınız için alınabileceklerini düşünüp nazı size en yakınına geçmiştir. Öyle düşünün:)İşte ben onu yapıcam zaten. Eşimin düşüncesi beni sinirlendirdi orda. Yoksa ben zaten onlarla da planladım.
Vallahi bunu hiç düşünmemiştim. Olabilir mi gerçekten? Öyleyse sevinirimMuhtemelen yanlarında olacağınız için alınabileceklerini düşünüp nazı size en yakınına geçmiştir. Öyle düşünün:)
Mune ablacığım konuyu kapatır mısınız? Yine memnun edemedik über harika eşleri de. Kimseyle yüz göz olmak istemiyorum. Seri beğenmedim atanlara da gereğini yapmanızı rica ediyorum.
Arzu ettiğim desteği göremedim değil. Fikir istedim. İnsanca. Destek de beklemedim kimseden. Yardımcı olur musunuz dedim. Bilemiyorum dedim. Yerden yere vurun aklımla alay edin demedim.görünüşe göre asıl biz, sizi memnun edemedik.a rzu ettiğiniz desteği göremeyince işin rengi değişti birden.
Şimdi benim bi oğlum var. Eğer doğum gününde aynı şehirde olabileceksek oğlumun doğum gününü kutlayıp kutlamamayı geline mi sormalıyım yaniAilesinin bana sorması gerekmez mi?
Erkekler düz beyinlidir bizim gibi karmaşık düşünmezler öyledir:)Vallahi bunu hiç düşünmemiştim. Olabilir mi gerçekten? Öyleyse sevinirim![]()
Şimdi benim bi oğlum var. Eğer doğum gününde aynı şehirde olabileceksek oğlumun doğum gününü kutlayıp kutlamamayı geline mi sormalıyım yani![]()
Tamam ikna oldum benErkekler düz beyinlidir bizim gibi karmaşık düşünmezler öyledir:)
Derim. Onlar size bir şey söylemeden kutlama planı mı hazırlamışhayır ya kutlayıp kutlamamayı değil. Nezaketen sorulmaz mı mesela büyüdünü düşünün, evlendi. Eşini arayıp demez misiniz kızım bir planın var mı? O gün hep beraber mi kutlayalım?
Evet doğurup büyütüyorsun ama evlenince kullanım hakkı, tapusu karısında. Doğurduğun günü kutlamak için gelinden icazet alacaksınŞimdi benim bi oğlum var. Eğer doğum gününde aynı şehirde olabileceksek oğlumun doğum gününü kutlayıp kutlamamayı geline mi sormalıyım yani![]()
Arzu ettiğim desteği göremedim değil. Fikir istedim. İnsanca. Destek de beklemedim kimseden. Yardımcı olur musunuz dedim. Bilemiyorum dedim. Yerden yere vurun aklımla alay edin demedim.
Şimdi şöyle benim planım şuydu, yemek yiyecektik o günün gecesinde de eve dönerken ailesiyle eve yakın doğada bir yere organizasyonu kurmuş olacaktık. Yani ben aileyle hiç kutlamayalım demedimBacım senin kendi doğum günün olsa hadi bir derece derdim ama adamın kendi doğum günü. Doğum gününü hep beraber kalabalık kutlamak istemiş. Yıldönümü olsa, başbaşa kutlayalım desen de adam istemese hak veririm sana ama doğum günü bu. Başbaşa da kutlanabilir, kalabalık da kutlanabilir. Doğum günü çocuğu nasıl istiyorsa öyle olsun. Yapmayı düşündüğün şeyler mantıklı değil. Surat asacak bir durum da yok. En iyisi eşin nasıl istiyorsa öyle bir kutlama ayarla sen, hep beraber kutlayın.
Neden eşine sorayım? Ay çok değişiksiniz ya.hayır ya kutlayıp kutlamamayı değil. Nezaketen sorulmaz mı mesela büyüdünü düşünün, evlendi. Eşini arayıp demez misiniz kızım bir planın var mı? O gün hep beraber mi kutlayalım?
kimsenin sizin aklınızla alay ettiği yok. siz böyle hissettiyseniz kendinizi böyle konumlandırdığınız içindir.
E ailesiyle konuşup böyle düşündüm akşam hep beraber şurda kutlayalım dedin mi? Sen arayıp söyle, aile akıl etmemiş olabilir. Yani onların seni arayıp bir planın var mı diye sormalarını bekleme. Sen arayıp söyle. Böylece ipler benim elimde demiş olursunŞimdi şöyle benim planım şuydu, yemek yiyecektik o günün gecesinde de eve dönerken ailesiyle eve yakın doğada bir yere organizasyonu kurmuş olacaktık. Yani ben aileyle hiç kutlamayalım demedim![]()
Hayır hazırlamamış. Hazırlamazlar da zaten. Benim orda eşimin öyle söylemesi gıcığıma gittiDerim. Onlar size bir şey söylemeden kutlama planı mı hazırlamış
Aynen değişiğim. En yeni gelin benim. Siz gidin hadiNeden eşine sorayım? Ay çok değişiksiniz ya.
Resmen statü yarışına çeviriyorsunuz.
Tam bir yeni gelin güç savaşı, gerek yok bunlara.
Zaten yıldönümünde beraber kutlayacağız diyorsunuz e bu seneki doğumgününde de baş başa olmayıverin, bir ömür berabersiniz ya.
Cidden yormaya gerek yok bu kadar