doğum günü sorunsalı :S:S

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Arkadaşlar 3 4 gün sonra doğum günüm var.
sevgilim X yere gideriz. . dedi .. (bulunduğumuzun yerin dışında bir yer bir saat uzaklıkta )
neyse bugün çarşıda yürüdüğümüzde ekonomk durum falan dedi.. mırın kırın etti sankii..:26::26:
ee sonuçta son gün düşünürse birşeyleri toparlamaya çalışsa ee tabiki parası olmayacak sonuçta öğrenci önceden tasarlayıp birikim yapması gerekti sanki :26:
bende onun doğum günü yıldönüömü olduğunda en azından bi ay öncesine düşünürüm cebime bakarım karar veririm falan..
açıkçası dediği parayla yol masrafını da katarsak orada birşey yapamayacağız gibi..

spora falanda başladı orayada para döküyor tabi .. sanki biraz erteledi gibime geldi :S
kızlar böyle günlerin önceden düşünülmesi gerekmez mi ? ilk senemiz sonuçta :44:

keyfmde kalması sanırım

Son düzenleme:
Sürpriz yapacaktır belki..

Sonuçta ilk başta ekonomik durumunu düşünerek oraya gidelim demiştir sana :44:

Sürpriz yapacaktır belki..

Sonuçta ilk başta ekonomik durumunu düşünerek oraya gidelim demiştir sana :44:

canım ilk başta derken ? zaten bugün her iki lafını da söyledi .. ilk gidelim sonra mırın kırın..

ya ben tabiki pahalı birşey istemiyorum .. kıyamam öğrenciyiz..

mesela yıldönümümzde para biriktirdmm kararlaştırdımmm bilmem ne ..

ama yıldönümüne 2 3 gün kala değil tbiki..

zaten son güne bıraksaydım benmde param olmazdı kii

tuhaf ya birşey dedik mi ? suçlu oluyoruz

belki o gün için size sürpriz yapacaktır ya da bahsettiğiğ yere götüremese bile çok mutlu olacağınız bi hediye almış olabilir

canım süprizin '' s '' sini bilmeyen insan

eminim ...

yumurta kapıya dayandığında düşünüyor..

ben anlamıyorum ki nasıl birisiyle beraberm

doğum gününü bulunduğunuz yerde de pekala kutlayabilirsiniz.sevgilinizin küçücük bir hediye ile hatırlaması yeterli değil mi?
henüz öğencisiniz,dolayısıyla doğum günü için para biriktirerek maliyetli kutlamalar yapmak çok gereksiz bence.

canım farkeder mii ?

ya benm için bir gül koparıp getirse kabul ...

ama hani tatlı bir çaba olur yaa bu günlerde ...

öyle çaba yok benimkisinde...

bende öğrenciyim tatlımm.. zaten nasıl büyük birşey talep edebilirim ki

kızlar huyunu suyunu bildiğim içinn kuruntu yapmıyorum inanın kii

2 gün sonra konu da açarmm yanii biliyorumm ...

:18:

Onu da sıkma, kendini de.

Erkekler, kadinlar kadar onem vermiyor ozel gunlere.

Henuz ogrencisiniz, o gun basbasa olun, romantik bir aksam yasayin. Daha ne olsun

allah allah:S insan sevgilisinin doğum gününü kutlamak istemez mi? sen günahını alma bence yine de cnm. o kdr değersiz değilsindir onun için sanmıyorum yani. garip geldi:44:

canım kutlamaktan ziyade böyle şeyleri son güne bırakan bir insan...

yahu ben anlamıyorum.. sonrada para yok falan der.... e çalışan biri misn kii son gün paran olacak böyle şeyleri önceden planlayıp hareket etmesi gerekti ...

ya ben çok hassasım , çok duygusalmm.. adamda duygusallığın d si yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…