- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
canım kutlamaktan ziyade böyle şeyleri son güne bırakan bir insan...
yahu ben anlamıyorum.. sonrada para yok falan der.... e çalışan biri misn kii son gün paran olacak böyle şeyleri önceden planlayıp hareket etmesi gerekti ...
ya ben çok hassasım , çok duygusalmm.. adamda duygusallığın d si yokk
ben de snn gibi çok duygusalım cnmanlıyorum seni ama param yok diyene kdr en azından bi çiçek getreblr sna öpüp sarlabilir sna bunlar parayla değil ya. böyle duygusal olmayan erkeklerle cidden yürümüyor:S yapılcak bişi yok, ya değişmesini bekliceksin, ya kabullenceksin, ya da bitiriceksin ama seviyorsun, dilerim bu defa yanılırsın buraya mutluluğunu anlatan bi konu açarsın
bence ilk sana X yere gideriz diyip agzini aradi,
senden ya ne gerek var masraf olmasin gibi cumleler bekledi,
duyamayincada mirin kirin etti
ah cnm snn 1 sene bnm 3 seneye yaklaşmıştıhayattan soğuduydum
canım insan bir söz söyleyince devamını getirir...
ya götürmesinn hiçççç problem değil...
benim tek derdim ... son güne bırakmasıı
ben yolumu ayıralı baya oldu. son zmnlarda zaten iyice kopmuştuk buluşup havadan sudan konuşur olduk yürümedihayırlısı neyse o olsun tatlım Allah gönlüne göre versin inş.. ne diyebilirimki erkekler malesef denildiği gbi kadınlardan dha az önemserler ya da hiç. ama ne erkekler görüyorum orda burda sevgililerine sürprizler yapan. biz Allah ım aşk daıtırken şemsiye tutmuşuz başııza demekki başkalarına sıçramış
belki elinde olmayan nedenler olmustur ne bileyim ögrenci sonucta,
bence bu yuzden huzurunu bozma,kutlamasi yaninda olmasi yeterli bence
canım uzakta olsa bilirim de aynı okul , aynı sınıftayız ..
huy meselsi işte.. öncedende açmıştım konuları....
bu konularda düşüncesizzz..
kurtuldumm:) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. daha evlenmeden böleyse bence gözden bi kere geçiriosan 3-4 kez daha geçir cnm
canım ilk başta derken ? zaten bugün her iki lafını da söyledi .. ilk gidelim sonra mırın kırın..
ya ben tabiki pahalı birşey istemiyorum .. kıyamam öğrenciyiz..
mesela yıldönümümzde para biriktirdmm kararlaştırdımmm bilmem ne ..
ama yıldönümüne 2 3 gün kala değil tbiki..
zaten son güne bıraksaydım benmde param olmazdı kii
tuhaf ya birşey dedik mi ? suçlu oluyoruz
ee sen adamin huyunu suyunu biliyon madem takilma bu kadar
Yani demiş ya ilk önce oraya gidelim diye, bende diyorumki maddi durumunu ayarlaması oraya gidelim demezdi. :44:
Belki zarf atıyor sana bellimi olur belki parası vardır bilemiyorum :44: Ya zaten maksat birlikte olmak değil mi 2 simit 2 ayran benim için bitmiştir yeterki onu gör bence işin özü o :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?