doğum günü sorunsalı :S:S

ben de snn gibi çok duygusalım cnm anlıyorum seni ama param yok diyene kdr en azından bi çiçek getreblr sna öpüp sarlabilir sna bunlar parayla değil ya. böyle duygusal olmayan erkeklerle cidden yürümüyor:S yapılcak bişi yok, ya değişmesini bekliceksin, ya kabullenceksin, ya da bitiriceksin ama seviyorsun, dilerim bu defa yanılırsın buraya mutluluğunu anlatan bi konu açarsın

Son düzenleme:
bence ilk sana X yere gideriz diyip agzini aradi,
senden ya ne gerek var masraf olmasin gibi cumleler bekledi,
duyamayincada mirin kirin etti

düşüncesiz tek kelimeyle düşüncesiz ....
duygusal olmakk bu denli zor mudur

yoruluyorum .. 1 sene oldu ama yoruldumm.. cidden yoruldum ... ömrümden ömür gitti sankii

duruluyorum... bitiyorum resmen ... onun dediği gibi yapsakk monoton olacak ..

kararlı bir insan neden değilim ki

ben yolumu ayıralı baya oldu. son zmnlarda zaten iyice kopmuştuk buluşup havadan sudan konuşur olduk yürümedi hayırlısı neyse o olsun tatlım Allah gönlüne göre versin inş.. ne diyebilirimki erkekler malesef denildiği gbi kadınlardan dha az önemserler ya da hiç. ama ne erkekler görüyorum orda burda sevgililerine sürprizler yapan. biz Allah ım aşk daıtırken şemsiye tutmuşuz başııza demekki başkalarına sıçramış

canım insan bir söz söyleyince devamını getirir...

ya götürmesinn hiçççç problem değil...

benim tek derdim ... son güne bırakmasıı

belki elinde olmayan nedenler olmustur ne bileyim ögrenci sonucta,
bence bu yuzden huzurunu bozma,kutlamasi yaninda olmasi yeterli bence

ayrıldın mı canım ... ? ne güzel becerebilmişsin ...

benimde artık bir umudum kalmadı... 1 senedir beni hayattan soğutann insanla..

ben bir ömür nasıl geçireceğimmm anlamadım ki

kurtuldumm:) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. daha evlenmeden böleyse bence gözden bi kere geçiriosan 3-4 kez daha geçir cnm

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla sen özel günlere çok önem veriyorsun,sevgilin umursamıyor.kafaya takacaksan bu ilişkiyi fazla zorlama.dediğin gibi daha çok konu açarsın

Yani demiş ya ilk önce oraya gidelim diye, bende diyorumki maddi durumunu ayarlaması oraya gidelim demezdi. :44:

Belki zarf atıyor sana bellimi olur belki parası vardır bilemiyorum :44: Ya zaten maksat birlikte olmak değil mi 2 simit 2 ayran benim için bitmiştir yeterki onu gör bence işin özü o :44:

cnm bnm bittikten bi süre sora zaten karşına belki başka anlayışlı duygusal biri çkar kısmet işi bunlar acıyı her halkarda çekiosun dimi zaten..

maksat birlikte olmaktır tabiki ama .. özen de göstermektr o günlere... zaten yıldönümümüz olmadı .. bari bu adamakıllı olsaydı ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…