Teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki bu yorum Allah sizinde gönlünüze göre versinİyi doğdunuz. Yeni yaşınızda Allah size nice seviçler yaşatsın, güzel dostlar düşürsün yolunuza.
Daha çok gençsiniz. Nice arkadaşlarınız, dostlarınız olur.
Kök aileniz size güzel bir yuva vermediyse. Siz sever sevilir ve bir yuva kurarsınız. Kendi mutlu aileniz olur bir gün.
Hayat dün ve bugünden ibaret değil. Nice mutlu senelere
Sabah ayarladım şimdi iş çıkışı alıcam teşekkür ederim güzel yorumunuz içinKendinize kendiniz değer verin. Bir uçan balon alın kendinize veya bir sürpriz yumurta.
Sistem böyle işliyor. Önce kendini sev. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.
Hadi git doğum günün için kendine şöyle aşko kuşko bir pasta al dilek dile ve üfle.
Mutlu yılların olur umarım.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için işte bu yüzden burayı seviyorum kalbi güzel çok kadın var burda beni çok mutlu etti yorumunuz Allah razı olsunİyi ki doğdun Ahuzar
Yeni yaşın sana yepyeni mutlulukları ve huzuru getirsin en önemlisi hep sağlıklı ve pozitif bir hayatın olsun güzel kardeşim
Daha çok yolun başındasın ve lütfen kendini hiç bir zaman aşağıya çekme.
Hep söylüyorum mutlu olmak çok kolaydır zor olan mutsuz olmaktır
Kalbin hiç bir zaman kırılmasın
iyi ki doğdun da 22 yaşında hayatın baharında ne bu karamsarlıkMerhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
İnsan 22 yaşında karamsar olabiliyormuş demeki bilmiyorum her şey berbat olmuş gibi hissediyorum.iyi ki doğdun da 22 yaşında hayatın baharında ne bu karamsarlık
aslında haklısın ben de düşünüyorum da 22 yaşımı, okuldan mezun olmak üzereydim iş bulamam korkusu sevgilim yoktu babamı abimi kaybettim çok kötü zamanlardı, yeni yeni atlattım sayılır. şimdi çok şükür her şey yerli yerinde beni çok seven benim çok sevdiğim bi sözlüm varİnsan 22 yaşında karamsar olabiliyormuş demeki bilmiyorum her şey berbat olmuş gibi hissediyorum.
Teşekkür ederim yirmli yaşlara alışmak kolay değilmiş pasta aldım dediğiniz gibi şapırdata şapırdata yiyeceğim.Nice güzel yıllara, iyi ki doğdunuz.
23 yaş çok tatlı bir yaş ne ölmesi. Daha yapılacak çok şey var. Önünüzde yaşanmayı bekleyen bir hayat var.
Bugün benim doğum günüm olsa çıkar bir dilim pastamı şapırdata şupurdata yerdim.
Sevgiler.
Allah rahmet eylesin imtihan dünyası burası düşüp kalkıyoruz. Sözlünüzle umarım hep mutlu olursunuz sizdeaslında haklısın ben de düşünüyorum da 22 yaşımı, okuldan mezun olmak üzereydim iş bulamam korkusu sevgilim yoktu babamı abimi kaybettim çok kötü zamanlardı, yeni yeni atlattım sayılır. şimdi çok şükür her şey yerli yerinde beni çok seven benim çok sevdiğim bi sözlüm varAllaha güven asla yarı yolda kalmazsın
İyi ki doğdun musmutlu yaşların olsun her şey geçecek.Merhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
çok sağ ol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinAllah rahmet eylesin imtihan dünyası burası düşüp kalkıyoruz. Sözlünüzle umarım hep mutlu olursunuz sizde
İyi ki doğdunMerhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
Daha yeni 22 yaşına girdim bugün yani gelecek yıl için 23 yaşı görmek istemiyorum dedim . Teşekkür ederim güzel yorumuz için inşallah diyelim güzellikle gelir yeni yaşımİyi ki doğdunYeni yılın güzellikler getirsin. Belki bu yıl hayatına dokunacak güzel insanlarla tanışırsın. 23 yaş bu kadar umutsuzluk için çok erken. İyi düşün ki öyle olsun
İnşallah çok teşekkür ederimİyi ki doğdun musmutlu yaşların olsun her şey geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?