Doğum günü

Ahuzarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
853
1.292
28
Merhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )

Hepinize çok Teşekkür ederim canım kadınlar bu kadar güzel yorumlar geleceğini düşünmemiştim. Hepiniz o güzel kalbinden öpüyorum hepiniz iyi ki varsınız. Umarım kalbiniz gibi güzel geçer yıllarınız

Son düzenleme:
İyi doğdunuz. Yeni yaşınızda Allah size nice seviçler yaşatsın, güzel dostlar düşürsün yolunuza.
Daha çok gençsiniz. Nice arkadaşlarınız, dostlarınız olur.
Kök aileniz size güzel bir yuva vermediyse. Siz sever sevilir ve bir yuva kurarsınız. Kendi mutlu aileniz olur bir gün.
Hayat dün ve bugünden ibaret değil. Nice mutlu senelere

Teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki bu yorum Allah sizinde gönlünüze göre versin

Sabah ayarladım şimdi iş çıkışı alıcam teşekkür ederim güzel yorumunuz için

İyi ki doğdun Ahuzar
Yeni yaşın sana yepyeni mutlulukları ve huzuru getirsin en önemlisi hep sağlıklı ve pozitif bir hayatın olsun güzel kardeşim

Daha çok yolun başındasın ve lütfen kendini hiç bir zaman aşağıya çekme.
Hep söylüyorum mutlu olmak çok kolaydır zor olan mutsuz olmaktır

Kalbin hiç bir zaman kırılmasın

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için işte bu yüzden burayı seviyorum kalbi güzel çok kadın var burda beni çok mutlu etti yorumunuz Allah razı olsun

iyi ki doğdun da 22 yaşında hayatın baharında ne bu karamsarlık

Nice güzel yıllara, iyi ki doğdunuz.
23 yaş çok tatlı bir yaş ne ölmesi. Daha yapılacak çok şey var. Önünüzde yaşanmayı bekleyen bir hayat var.
Bugün benim doğum günüm olsa çıkar bir dilim pastamı şapırdata şupurdata yerdim.
Sevgiler.

İnsan 22 yaşında karamsar olabiliyormuş demeki bilmiyorum her şey berbat olmuş gibi hissediyorum.
aslında haklısın ben de düşünüyorum da 22 yaşımı, okuldan mezun olmak üzereydim iş bulamam korkusu sevgilim yoktu babamı abimi kaybettim çok kötü zamanlardı, yeni yeni atlattım sayılır. şimdi çok şükür her şey yerli yerinde beni çok seven benim çok sevdiğim bi sözlüm var Allaha güven asla yarı yolda kalmazsın

Teşekkür ederim yirmli yaşlara alışmak kolay değilmiş pasta aldım dediğiniz gibi şapırdata şapırdata yiyeceğim.

Allah rahmet eylesin imtihan dünyası burası düşüp kalkıyoruz. Sözlünüzle umarım hep mutlu olursunuz sizde

İyi ki doğdun musmutlu yaşların olsun her şey geçecek.

İyi ki doğdun Yeni yılın güzellikler getirsin. Belki bu yıl hayatına dokunacak güzel insanlarla tanışırsın. 23 yaş bu kadar umutsuzluk için çok erken. İyi düşün ki öyle olsun

İyi ki doğdun Yeni yılın güzellikler getirsin. Belki bu yıl hayatına dokunacak güzel insanlarla tanışırsın. 23 yaş bu kadar umutsuzluk için çok erken. İyi düşün ki öyle olsun
Daha yeni 22 yaşına girdim bugün yani gelecek yıl için 23 yaşı görmek istemiyorum dedim . Teşekkür ederim güzel yorumuz için inşallah diyelim güzellikle gelir yeni yaşım

Kızzz iyi ki doğdun, üfledin mi pastanı bakıyım Çok gençsin çok yıl var önünde. Geçmez sandığın her şey geçecek, en çok da zaman öyle bir hızlı geçecek ki anlayamayacaksın. Sana bi abla olarak tek tavsiyem: eğitimine, kariyerine, kendini geliştirmene, daha çok şey öğrenmeye olan gayretine özen göster. 30lu yaşlarında bunlar varsa kendini daha özgüvenli ve mutlu hissedeceksin, yoksa da pişman.
Tekrar kutluyorum doğumgününü

Oyyy klasik Yengeç burcu, ilgiyi sever, aileyi sever, sevilmeyi çok sever..

Dilerim çok mutlu olacağınız sağlıklı bir ömrünüz olsun.Etrafınız sizi çok seven değer veren insanlarla dolsun inşallah..

Benim küçük oğlum da 6 sında doğdu çok seviyorum o yüzden Yengeç burcu olanları.. Çok berrak tertemiz bir kalpleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…