- 19 Haziran 2025
- 689
- 1.149
- 28
Mutlu yıllarMerhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
Ayy yüzümü güldürdünüz çok teşekkür ederim. Anneniz çok güzel söylemiş ellerinden öperim. Yorumun güzelliğine bayıldımmmMutlu yıllaryengeç olmak bunu gerektirir her daim ağlamak'lı hüzün'lü iyiki doğmuşssun bende yaz kızıyım, annem hep derdi,gül ayında doğdun hep gül, sende hep gül çok mutlu ol canım
Doğum günün kutlu olsunMerhaba, Bugün benim doğum günüm neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama kendimi uzun zamandır çok yanlız hissediyorum belki biraz iyi gelir diye buraya yazmak istedim. Annemle babam ayrı bugün ikiside kutlamadı pek arkadaşım yok anlıyacağınız çok içme oturdu bu .kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki bugün tek dileğim 23 yaşımı görmemek oldu hiç bir şeye hevesim yok sadece boğulduğumu hissediyorum cıvıl cıvıl olmam gerekirken içim sanki ölümü çekiyor gibi hissediyorum. Aşamadığım çok şey var sadece sizden bi kaç güzel şey duymak için yazdım buraya .( aslında konunu doğum günüyle hiç ilgisi yok o kadar değersiz hissediyorum ki )
Teşekkür ederimmmm inşallah güzellikler gelirDoğum günün kutlu olsunnice güzel mutluluk dolu yaşlaraaa
Hem güldüm hem mutlu oldum gerçekten zor yaşlar yorumunuz için teşekkür ederim özelden yazmak istersen konuşuruz bende sana kocaman sarılıyorum. Baharımıza bir yol bulacağız seninde dediğin gibi kız kardeşimmmDoğum gününüz kutlu olsun, benden bir iki yaş küçükmüşsünüz sadece :) Benim de bugün hicri doğum günüm 15 muharrem hehe. Yirmiler bence problemli yaşlar hemen ergenlik çıkışı , o donemki travmaların hayal kırıklıkların yüzeye çıktığı, düşe kalka kendi yaralarımızı sarıp yolumuza devam etmeye çalıştığımız, çoğu insan için de pek de anlatıldığı gibi geçmeyen yaşlar... Yalniz değilsiniz diyip kocaman sarılmak istiyorum sadece, yirmilik ve benzer hislerde olan bir kızçe olarak kocaman sarıldım sanabaharımıza bir yol bulacağız, ne günler gorucez daha yaaa inşallah şu olaylar bir bitsin ahshdhsja
Üfledim üfledimmmm kocaman bir dilim pasta yedim ablammm. Üniversiteye gitmedim bazı sebeplerden bu yıl hazırlanıp en iyi versiyonumu ortaya çıkaracam . Tavsiyelerinde kulak vericem. Yorumun için teşekkür ederim canım kadınlar hepiniz iyi ki varsınızKızzz iyi ki doğdun, üfledin mi pastanı bakıyımÇok gençsin çok yıl var önünde. Geçmez sandığın her şey geçecek, en çok da zaman öyle bir hızlı geçecek ki anlayamayacaksın. Sana bi abla olarak tek tavsiyem: eğitimine, kariyerine, kendini geliştirmene, daha çok şey öğrenmeye olan gayretine özen göster. 30lu yaşlarında bunlar varsa kendini daha özgüvenli ve mutlu hissedeceksin, yoksa da pişman.
Tekrar kutluyorum doğumgününü
Sıcaklığınız hissetim oğlunuz çok şanslı teşekkür ederim yengeçler böyle galiba ağlak oluyoruz sjsjsjOyyy klasik Yengeç burcu, ilgiyi sever, aileyi sever, sevilmeyi çok sever..
Dilerim çok mutlu olacağınız sağlıklı bir ömrünüz olsun.Etrafınız sizi çok seven değer veren insanlarla dolsun inşallah..
Benim küçük oğlum da 6 sında doğdu çok seviyorum o yüzden Yengeç burcu olanları.. Çok berrak tertemiz bir kalpleri var
Ayyy bu ne güzel bir şey böyle hiç böyle bir mesaj almamıştım. Teşşekür ederimmmm yüzümü güldürdünüz
Birlikte hazırlanalım mademm ben de bölüm değiştirmek için ara verdimÜfledim üfledimmmm kocaman bir dilim pasta yedim ablammm. Üniversiteye gitmedim bazı sebeplerden bu yıl hazırlanıp en iyi versiyonumu ortaya çıkaracam . Tavsiyelerinde kulak vericem. Yorumun için teşekkür ederim canım kadınlar hepiniz iyi ki varsınız
Neden olmasın belki ilerde aynı üniye düşeriz sksksk. İstediğin zaman yaz bana en iyi versiyonumuz çıksın ortaya bana bi cesaret geldi de sjsjsjBirlikte hazırlanalım mademm ben de bölüm değiştirmek için ara verdim
O zaman yapalım bir şeyler inşallah yaa :) böyle birbirimizi itekleye itekleye düze cikcaz ins ajshdhshsNeden olmasın belki ilerde aynı üniye düşeriz sksksk. İstediğin zaman yaz bana en iyi versiyonumuz çıksın ortaya bana bi cesaret geldi de sjsjsj
Yapıcaz inşallah birbirimize gaz verirsek yaparız bence sjsjsj yapmaktan başka çaremiz yok :))O zaman yapalım bir şeyler inşallah yaa :) böyle birbirimizi itekleye itekleye düze cikcaz ins ajshdhshs
teşekkür ederimmmm iyi ki varsınızMutlu yıllar iyi ki doğdun
hepii de börtdey tuu yuuu
Teşekkür ederim kahvesiz olmaz tabii umarım güzellikler getirir bu yaş banaİyiki doğdun.. Yeni Yaşında dilediğin ne varsa seni bulsun .şimdi kalk ..kendine güzel bir kahve yap..veeee doğduğun günün heraninin tadını çıkar..
Gülmeye devam etmezsen başka şarkı atarım ona göre!!Ayyy bu ne güzel bir şey böyle hiç böyle bir mesaj almamıştım. Teşşekür ederimmmm yüzümü güldürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?