Doğum günü

Mutlu yıllar yengeç olmak bunu gerektirir her daim ağlamak'lı hüzün'lü iyiki doğmuşssun bende yaz kızıyım, annem hep derdi,gül ayında doğdun hep gül, sende hep gül çok mutlu ol canım

Mutlu yıllar yengeç olmak bunu gerektirir her daim ağlamak'lı hüzün'lü iyiki doğmuşssun bende yaz kızıyım, annem hep derdi,gül ayında doğdun hep gül, sende hep gül çok mutlu ol canım
Ayy yüzümü güldürdünüz çok teşekkür ederim. Anneniz çok güzel söylemiş ellerinden öperim. Yorumun güzelliğine bayıldımmm

Doğum günün kutlu olsun nice güzel mutluluk dolu yaşlaraaa

Doğum gününüz kutlu olsun, benden bir iki yaş küçükmüşsünüz sadece :) Benim de bugün hicri doğum günüm 15 muharrem hehe. Yirmiler bence problemli yaşlar hemen ergenlik çıkışı , o donemki travmaların hayal kırıklıkların yüzeye çıktığı, düşe kalka kendi yaralarımızı sarıp yolumuza devam etmeye çalıştığımız, çoğu insan için de pek de anlatıldığı gibi geçmeyen yaşlar... Yalniz değilsiniz diyip kocaman sarılmak istiyorum sadece, yirmilik ve benzer hislerde olan bir kızçe olarak kocaman sarıldım sana baharımıza bir yol bulacağız, ne günler gorucez daha yaaa inşallah şu olaylar bir bitsin ahshdhsja

Hem güldüm hem mutlu oldum gerçekten zor yaşlar yorumunuz için teşekkür ederim özelden yazmak istersen konuşuruz bende sana kocaman sarılıyorum. Baharımıza bir yol bulacağız seninde dediğin gibi kız kardeşimmm

Üfledim üfledimmmm kocaman bir dilim pasta yedim ablammm. Üniversiteye gitmedim bazı sebeplerden bu yıl hazırlanıp en iyi versiyonumu ortaya çıkaracam . Tavsiyelerinde kulak vericem. Yorumun için teşekkür ederim canım kadınlar hepiniz iyi ki varsınız

Sıcaklığınız hissetim oğlunuz çok şanslı teşekkür ederim yengeçler böyle galiba ağlak oluyoruz sjsjsj

Birlikte hazırlanalım mademm ben de bölüm değiştirmek için ara verdim

İyiki doğdun.. Yeni Yaşında dilediğin ne varsa seni bulsun .şimdi kalk ..kendine güzel bir kahve yap..veeee doğduğun günün heraninin tadını çıkar..

İyiki doğdun.. Yeni Yaşında dilediğin ne varsa seni bulsun .şimdi kalk ..kendine güzel bir kahve yap..veeee doğduğun günün heraninin tadını çıkar..
Teşekkür ederim kahvesiz olmaz tabii umarım güzellikler getirir bu yaş bana

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Ahuzarr Dilerim yeni yaşınız size mutluluk, sağlık ve tatlı heyecanlar getirsin. Seneye 23 yaşınıza girdiğinizde de başlık açın ve hayatınızın ne kadar şahane bir hal aldığını ve üniversiteli olduğunuzu müjdeleyin bize. Doğum gününüz nasıl içten kutladıysak, güzel gelişmelerinizde de aynı içtenlikle kucaklarız sizi.
Herkes gibi biriciksiniz ve çok değerlisiniz. Öncelikle siz hak ettiğiniz değeri, sevgiyi ve şefkati gösterin kendinize. İyi ki varsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…